ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 963
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Трябва да помислим и за новата анкета  newsm78

# 676
Имам едно такова предложение.Не знам дали е изпълнимо.
Стихотворенията на shoppp да се публикуват на първа.Иначе потъват.Сега ние ги прочетохме,нека повече хора ги прочетат,заслужава си Simple Smile

Напълно те подкрепям  Стихотворението както винаги е уникално

# 677
Стихотворенията на shoppp да се публикуват на първа.Иначе потъват.Сега ние ги прочетохме,нека повече хора ги прочетат,заслужава си Simple Smile

Чудесна идея!
Shopp,възхитителна си!Много ти благодаря! smile3501  love001 newsm51

Много ми хареса предложението на VIKKTORY за заглавие на новата тема!Подкрепям с две ръце!

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 13:54 от sinq laguna

# 678
за вас и перленото настроение, което ще затрепти отново с още по-голям пламък. Hug

Напълно те подкрепям  Стихотворението както винаги е уникално

Peaceподкрепям напълно Peace

# 679
  • Пловдив
shoppp - талант безспорен  Hug

На първа страница!!!!!!!

# 680
Момичета, много благодаря, но това съм го спрятала за наше забавление, какви "стихотворения" са това?! Аз си им викам "стихоплетения"  Laughing  Винаги можете да ми прочетете дивотиите на " виж последните публикации на този потребител".   Joy Няма да се затрият!!! Темата ни е за "Перла", любовта и др такива неща. Както каза една приятелка - "Да не я цапаме с тези щуротии" на първа страница  Naughty
Радвам се, че заедно се забавляваме!!!!!  newsm53 Наистина!!!   smile3521 smile3521 smile3521 Всичко друго е вятър работа!   newsm51 

# 681
Мила Shoppp ако имаш вдъхновение да напишеш за всяка серия по нещо аз просто няма да ги гледам ще си взема една снимчица на двамата ще си седна и  ще ти РЪКОПЛЯСКАМ РЪКОПЛЯСКАМ РЪКОПЛЯСКАМ   ГОЛЯМ ТАЛАНТ СИ

smile3501 smile3501 smile3501

# 682

E Shoppp,ама ти си цяла находка бе душо!Талантлива,че и скромна при това!Точно защото темата е Перла,твоите "стихоплетения" заслужават почетно място.А на теб не знам какво да ти подаря за това,че така умело успяваш да ни повдитнеш настроението?Дано уцеля подаръка!

# 683
  jumpuu  shoppp,   jumpuu
 Hug Подскачам от радост като видя твоите "стихоплетения". Hug

newsm20

# 684
  • "Перла"
Shoppp скромността краси човека-вярно е,ама ние сме си красиви по природа,та от скромност не се нуждаем Mr. Green
хайде моля ви Mr. Green

# 685
 За теб SHOPP

# 686
  • Sofia
shopppnewsm20 newsm20 newsm20 Не знам какво друго да кажа, думите не ми стигат!

# 687
Приятно гледане на всички, които имат възможност да гледат в момента и отново да се наслаждават на нашите герои на голям екран!  newsm51

# 688
От Американец /или американци/ в черно море - единствения му филм ама не знам как точнто се казва
от фейсбук

# 689
може ли да ми кажете в колко 4аса запо4на серията

Общи условия

Активация на акаунт