ПЕРЛА-Принцесата на нашите души-24

• 44 959
  • 735
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте гласувах с 3 и 4 опция  bouquet

# 31
Гласувах.Ето я новата изгора на Къванч 20 годишната Ебрю Шам,която е Мис Турция 2009.
Съжалявам,ако се повтарям с информацията.

# 32
  • Пловдив
И аз гласувах с 3 и 4 опция  Simple Smile.

# 33
гласувах в анкетата (правена явно само за жени) с "общо взето съм доволна" и "прекалено разводнен"

# 34
За какво говореше Инджи? Какво не трябва да научава Мехмед? Да не е бременна?

Hug

# 35
  • София
  Абе Перла луда ли е? Защо се опъва като магаре?Нали много го обича, защо иска сега да умре?

# 36
  • София
За какво говореше Инджи? Какво не трябва да научава Мехмед? Да не е бременна?

Hug
И какво, не са разбрали и са я оперирали ли? То с тези упойки...

# 37
Утре няма да мога да гледам последната серия....Моля,кажете  какво се случва...Може и на ЛС ...Какво й е на Инджи?

Последна редакция: ср, 13 яну 2010, 21:18 от TheNMaster

# 38

гласувах с 5-тата опция..

всъщност съм доста любопитна да гледам последната серия утре, но направо ще съм потресена, ако мехмед-фикри не се появи дори и за филнала за филма!! липсата на главата на семейството в някакви възлови моменти е ужасно нелогична... колкото и да е бил болен екрем бора по време на снимките на последните серии, ми се струва задължително да се появи дори и само за няколко минути екранно време! Simple Smile

# 39
  • София
Цитат
колкото и да е бил болен екрем бора

къде има информация, че е бил болен???  newsm78

# 40
  • Varna
Моля ви кажете какво й е на Инджи, че не можах да гледам

# 41
  • София
   То май последната беше само спомени и Инджи пише историята в един тефтер. Вече шеф на къщата. Имаше някъде из старите серии линк със финала, но не го намирам.Много са.

Аз гледах и пак не разбрах.

# 42
гласувах в анкетата (правена явно само за жени) с "общо взето съм доволна" и "прекалено разводнен"

Ааааа, не е само за жени.Може да ползваш последната опция. Hug

# 43
  • София
  То май последната беше само спомени и Инджи пише историята в един тефтер. Вече шеф на къщата. Имаше някъде из старите серии линк със финала, но не го намирам.Много са.

Аз гледах и пак не разбрах.

изписаха я по-рано от болницата, за да си отиде с Мехмет, а организмът й е слаб и трябваше да остане в болницата под наблюдение и за лечение!

# 44
Еми...на места е много недоизмислен  ooooh! сценаристите не стават май май.Къде са баща му,дядо му,бата на Инджи,малкия Мехмед  Thinking Те едва ли не на смъртен одър бяха и никой.Разбирам айде,ако Фикри е бил наистина много зле.Все пак рака е коварна болест.Ама поне Ахмед да беше дошъл,баща му е все пак.Леля му също,те можеше да дарят орган,можеше и да съвпадне при тях  ooooh! Има много неща,които не се вързват,а от там не се чувствам напълно удовлетворена от филма.Пак да кажа за случая с Нихан  ooooh! Ще видим утре как ще е  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт