Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 788
  • 210
  •   1
Отговори
# 60
Аз бях много доволна от моя гинеколог.

На твое място веднага бих си сменила доктора.

# 61
д-р Гелоовска е известен чешит. Аз знам няколко случки с нея, които се разказват като виц. Тя си е такава - не ме учудва това за магнезия. Защо не се насочиш вече към лекар, при когото ще раждаш?

Аз съм доволна от мояя лекар - и при първата и при тази бременност ходя от самото начало при лекаря, при когото ще раждам. Така се чувствам по-спокойна

# 62
д-р Гелоовска е известен чешит. Аз знам няколко случки с нея, които се разказват като виц. Тя си е такава - не ме учудва това за магнезия. Защо не се насочиш вече към лекар, при когото ще раждаш?

Аз съм доволна от мояя лекар - и при първата и при тази бременност ходя от самото начало при лекаря, при когото ще раждам. Така се чувствам по-спокойна

Защото незнам кой ще е лекарят, при който ще раждам...който се падне на смяна, той ще е...не искам специален екип.

# 63
Доволна съм много. Доверявам й се за втора бременност.
Смени си лекаря, защо търпиш това? И не е нужно да ходиш на частно за да получиш внимание, аз минавам по ЗК и пак съм доволна. Намери си твоя лекар, имаш време.

# 64
И аз бях страшно доволна Той ме и изражда. Ходя при него от около 3,5 г и съм страшно доволна!!!  Peace Маленов в б-ца Св. София (ако някой го интересува).

# 65
Много съм доволна от следящата ми бременността ( д-р Ганева).  Ходех си когато искам, обаждах и се постоянно по телефона, влизах на консултации без да чакам. Не раждах при нея, защото се преглеждах в частна клиника (Щерев) и реших, че ще е по-добре да родя в Майчин дом.

# 66
много съм доволна от моя лекар.

# 67
Ами аз бях много довонла. Следих се при д- Евтимова в Токуда по ЗК.
Специално с ЖК не бива да се прави майтап, ако и на-малкото нещо те съмнява - смени доктора, то това си е тове право, в крайна сметка!

Последна редакция: ср, 20 яну 2010, 10:33 от @ntonia

# 68
  • софия
Много бях доволна. PeaceХодех на ЖК по ЗК.

# 69
Не бях доволна затова го смених.До шестия месец не ми беше мерено нито кръвно нито някакви изследвания ми беше правила-само видеозон имах.

# 70
Не съм капризна и не обичам да ходя по лекари. Но като забременях ...през цялата бременност, раждането и сега за бебчо съм толкова чувствителна на тази тема... И една дума не на нясто да чуя от лекаря си  - бих  го сменила! Случайно и неслучайно попаднах втория месец от бременността при д-р Илиева от Вита. Ако искаш внимание, професионализъм, готовност винаги да е на разположение - препоръчвам я. Мисля, че е важно да се изгради голямо доверие между лекар и пациент. Мисля, че е важно как се чувства бременната жена и родилката и дали лекарят й я предразполага и окуражава. Работя във финансовата сфера и никога не си позволявам да се чумеря или кастря клиентите си, да ми личат личните проблеми, симпатии или антипатии. Така е в бизнеса, а какво остава в здравеопазването и раждането! Не мога да приема, че лекарите могат да не проявяват внимание и такт. Затова вече изисквам такива. Това е от мен.

# 71
  • Пловдив
Много доволна останах от моя лекар.Следеше ми бременността,после той ме оперира.Изключителен човек,чувствам го невероятно близък,защото често ходя при него,дори и след бремнността.Е,често,често-3 пъти годишно.Но е невероятен.

# 72
Аз съм при д-р Праматаров в Полимед.Много е добър като доктор, но за всяка консултация се чака минимум час и половина докато влезнеш.Винаги закъснява, което не е много коректно спрямо всички негови пациентки.Но иначе е много добър доктор.Забравих да спомена, че съм по ЗК при него, не че има значение в чакането... Laughing

# 73
  • София
Доволна съм от доктора, защото е много добър - д-р Коларов. Но системата в МД - София е ужасна, ако не си поискаш изследване или ултразвук няма да ти направят, до края на бременността не ме премериха, не ми видяха обиколката на корема...

# 74
  • София
Ходя на частно. Ж.К. ходих само заради болничния. Важно е да имаш вяра в лекаря си, да ти е спокойно с него, да можеш по всяко време да му се обадиш.

Общи условия

Активация на акаунт