Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 791
  • 210
  •   1
Отговори
# 75
не, изключително много се разочаровах от д-р Николов (Репробиомед), месечните прегледи бяха правени доста набързо и той предимно говореше по телефона с други пациенти. Така стана и при последният преглед,докто ме гледаше на видеозона, каза,че май са ми малко околоплодните води, след което изчаках десетминутен телефонен разговор и прегледа приключи с - обади се по телефона след месец да си запишеш час.....

# 76
и през двете си бременности посещавах една и съща гинеколожка,работи със ЗК,все още ходя при нея когато се налага и за профилактичен,много съм доволна от отношението и към мен,и от прецизно водешата и Женска консултация,всеки месец следеше кръвното ми,обиколка на корема,килограми,ехография .Звъняла съм и даже късно вечер за да я попитам дали мога да приема дадено лекарство или пък съм имала други оплаквания винаги е била отзивчива ,за протокола казва се д-р Петя Тотева и работи в 3 ДКЦ в Пловдив,страхотен лекар и човек,благодаря и.  bouquet

# 77
някой ходил ли е при Вани Георгиева от 11 поликлиника и ако да, какви са ви впечатленията от нея?

# 78
На мястото на авторката на темата веднага бих сменила лекаря. Ходя само на частно и от 2 седмици и в Майчин дом, защото нямаше кой да ми издаде болничния. Иначе съм много доволна от лекарят при който ходя, ще раждам при него живот и здраве.

# 79
ДА.Много.И първия път бях при него и сега също. Peace

# 80
в началото бях,но после той сгафи много сериозно - НЕ!

# 81
Моят лекар от ЖК по принцип не е некадърен, но си върши работа супер много през пръсти. По принцип до началото на седмия месец ме питаше дали съм бременна, а аз имах доста голям корем още в петия месец, дори сега в деветия след като съм била многократно при него, не помни нищо за мен. Прегледите са изключително кратки около 1-2мин, едва успявам да си обуя гащите преди да влезе следващата майка, отговорите на въпросите ми са като извадени от някой виц. Тази седмица го питам колко е голямо бебето, а неговият отговор беше " От 2 до 3 кг, плюс минус 20%" Е извинете ама аз вече ще раждам почти, това и от чичко Гугъл можех да го науча. Иначе един път ходих при него с проблем и той ми помогна, но през цялата бременност разчитах на частната лекарка основно. Другото, което ме отвращаваше е липсата на хигиена, двамата със сестрата си пушат в кабинета, през повечето прегледи говореше по телефона, един път обърка дори положението на бебето, защото беше разсеян,  дори веднъж забелязах, че на гинекологичния стол на мястото, където стои дупето на жената обикновено, докторът си държеше кафето. #Crazy Гнусно си е все пак. А акушерката не ми е издала един верен документ от първия път и то при условие, че и дадох всички мои данни написани на лист, копие от лична карта и т.н. Просто не внимава, пише всичко на ръка и много грозно, от НОИ ми върнаха един болничен, защото беше нечетливо написан. Нито едно от трите ми имена не се четеше.

# 82
оф не съм доволна. за 8 месеца смених 3 АГ  #Cussing out и честно казано много се изморих вече. има само един на когото мога да разчитам и той е на 250км от мен, а на всичкото отгоре е болен и няма изгледи да успее да ме прегледа до края на бременността  Cry а аз разбира се точно в този момент имам проблем и се чувствам доста безпомощна. направо аман вече  ooooh!

# 83
Бих искала да споделя че моят лекар д-р Механджиев е  изключителен специалист,професионалист и човек. Препоръчвам го на всички

# 84
  • Елин Пелин
Не съм доволна от "акушер-гинеколожката", която ми следеше втората бременност. Съветвам авторката да сменя доктора, докато може. Аз 2008 г. до преди да родя, не бях чувала тоновете на бебка. Просто госпожа-"докторката" беше заета с писането на документи. Било й е по-важно явно.

# 85
Да,  с уговорката, че не съм очаквала нищо повече от надлежно водене на документацията - направленията за раждане, болничните; редовни изследвания на кръв и урина и пр. А за важните неща (БХС, фетална морфология, тонове на бебето...)ходех при други лекари (срещу заплащане)

# 86
  Да, определено съм много доволна.Пускаше ми всички необходими изследвания и тези които не са по ЗК но исках си ги заплащах.Много внимателна и мила лекарка.Вторият път отново при нея смятам да ходя.

# 87
  • BG
Не бях доволна, но късно осъзнах какви изисквания е трябвало да имам спрямо акушер-гинекологът си.  Confused

# 88
Много съм доволна. И двете бременности ми следи д-р Иван Димитров от МЦ Люлин-Мед. Държи се изключително отговорно, не пести изследвания и процедури, праща ме и при други специалисти, когато е необходимо.

# 89
Ходех само на ЖК по ЗК и бях много доволна. Всеки път лекарката ме гледаше на ехограф ,даже си имам снимчици. Редовно ми пускаше изследвания. 2 пъти се наложи да ходя извънредно,гледаше ме пак на ехограф и не съм платила нито 1 стотинка. Родих при лекарката която следеше бременността ми,но я информирах към 7 месец. Платила съм само такса за раждане,на ръка нищо не съм дала. След раждането ме викна на 2 прегледа.

Общи условия

Активация на акаунт