Доволни ли сте от следящия ви бременността лекар/ка?

• 19 801
  • 210
  •   1
Отговори
# 90
Доволна съм от лекарката,която следеше бременноста ми и за второто пак при нея ще ходя.На твое място бих я сменила.

# 91
  • На острова
Ходех на ЖК в поликлиниката, където ми пускаха изследванията, мереха ме, няколко пъти ме гледаха на видеозон и ми пускаха болнични.

Отделно, още от както си забременях, всеки месец си ходех при лекаря при който родих. Имах абсолютно доверие в него, звъняла съм му по всяко време за всякакви глупости. И се радвам за направения избор  Peace

Бременността е период, който заслужава спокойствие и сигурност - ето защо не бих си позволила да ме следи лекар, който не е заинтересован от моето състояние и ме претупва  Crossing Arms

Успех!

# 92
  • София
Ами доволна съм общо взето.Пуска ми изследванията по ЗК -кръв и урина,МБ. Праща ме на тонове от края на 8-ми месец (нищо,че не държи да ги види,само ако имало проблем  Thinking ) всяка седмица.Всеки път на Ж.К. ме гледаше на ехо без да ми иска пари. Болнични без проблем. Какво повече да искам. Е, има и неща, от които не съм доволна, но по ЗК толкова.

# 93
  • гр. София
ЖК си я водех в Тина Киркова, прекалено малко внимание отделяше и лекарката при която бях на платен абонамент и акушерките.

# 94
  • варна
по принцип съм доволна от др.Крумовски ,но днес специално много ме ядоса . #Cussing out Отидох на преглед и тои ми пусна изследвания и така ми обяснява къде да ида и какво да направя се едно сам бременна за 20 път.Нито знам къде се намира лабораторията в тази болница нито нищо.казва ми"носиш урина" и аз питам "къде я нося" тои ми вика "тук" .Като нищо щях да я занеса в кабинета му ако не ми беше обяснил къде е лаболаторията.Извинявам се че се ви занимавам с моите глупости ,но много сам кипнала    #2gunfire  трябваше да се оплача на някои

# 95
Много съм доволна много го изтормозих човека и двата пъти. И двата пъти го викаха спешно заради мен в болницата, а втория път положението беше меко казано сериозно. Peace

# 96
  • София
Много съм доволна! Вече второ бебе си следя при него.

# 97
Много съм доволна, втора бременност ми следи и е много стабилен и всеотдаен лекар.

# 98
Много съм доволна и ако се случи следваща бременност пак при него ще си отида.

# 99
аз ходих при лекаря при който и родих по-късно - на частно
определено съм много доволна въпреки че имаше много анти мнения за него  Peace

# 100
Да, доволна съм, иначе щях да го сменя  Peace

# 101
  • София
Ходих при доктор Джонгова от център Лора, много съм доволна и горещо бих я препоръчала.Много внимателна,грижовна,всичко обяснява много подробно.

# 102
Бях много доволна.Той ми следеше бремеността и той ме израждаше.Никога не съм се съмнявала в уменията му. Peace Д-р Николай Колев-Варна

# 103
ходила съм при д-р Геловска на рутинни гинекологични прегледи и също не съм очаронава от нея  Peace бременността ми я следи д-р Евтимова (Токуда) по ЗК, доста жени не са доволни от нея аз честно казано нямам особени забележки малко е странна, но си вършеше работата, като исках нещо допълнително минавах на частен преглед и така. Смени я не е късно, желая ти успех и лека бременност до края  Hug

# 104

Общи условия

Активация на акаунт