Кафяво зацапване след овулация???

• 3 169
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,
зная, че има много теми по въпроса, но вече са доста обемисти и разкрасени с други проблеми..

Имам горе-долу нормален и точен цикъл - 27-28 ден. С моя приятел не се пазим отдавна, не сме си и поставяли за цел бебе, но и двамата го искаме Simple Smile Началната дата на последния ми цикъл беше 27 декември 09г. Правили сме любов няколко пъти от тогава. на 11 януари ме сви корема ужасно и същата вечер получих розово зацапване. Днес вече трети ден то не е спряло, но сега е по-кафеникаво. Виждам го само след почистване след малка нужда.. Но ме плаши.. Боли ме главата, боли ме корема ниско долу, вие ми се свят (според майка ми е защото съм слаба, според мен не е това, но знам ли..), повръща ми се често, изнервена съм до безобразие.... Не зная какво да мисля вече, защото направих тест и беше отрицателен. Помагайте с опит и съвети, моля ви....

# 1
Е,за тест е рано още не е минала датата на която трябва да ти дойде,а дори и да има бременност е много рано за каквито и да е симптоми като нервност или гадене.Изчакай си датата и ако ти закъснее направи тест или си пусни кръвен тест.Желая ти успех и скоро да се похвалиш.

# 2
О, дааа зная, че е рано, но мен ме тревожи да не е някоя киста или недай Боже по-лошо нещо. Та исках да започна да си отговарям на въпросите..
Смятате ли, че утре (19ти ден след началото на предишния цикъл) е рано за кръвен тест???

# 3
Какъвто и да е тест за бременност се прави след закъснение на цикъла.Ако се притесняваш да не е киста или раничка отиди на лекар,чрез най-обикновен преглед ще каже има ли нещо тревожно или не.

# 4
Сега виждам, че съм поставила темата не където трябва. Моля модератора да я премести в  Бременност, майчинство >>
Искам бебе
Имам нужда от съвет и помощ, а тук не го получавам. Криси, на теб ти благодаря много!   bouquet
Извинявам се за грешката още веднъж!!

# 5
Не мога да разбера какъв съвет искаш.Какъв точно тест искаш да си направиш? Формулирай си въпроса по-конкретно,ние ще помогнем с каквото можем.

# 6
О, дааа зная, че е рано, но мен ме тревожи да не е някоя киста или недай Боже по-лошо нещо. Та исках да започна да си отговарям на въпросите..
Смятате ли, че утре (19ти ден след началото на предишния цикъл) е рано за кръвен тест???
Да,мила,рано е за кръвен тест!
Изчакай си датата на МЦ и тогава мисли за тест.

Общи условия

Активация на акаунт