МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 481
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 165
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ АКУШЕРКИ В ДЕВА МАРИЯ!!![/u][/glow]
Може ли да ми дадете информация -какво стана дали вече имат подписан договор със здравната каса? Че мен доста ме напира вече а не ми се ходи в ОБ  Sad baby_neutral baby_neutral  bouquet

# 166
  • Бургас
Току що разбрах, че на 28.01 подписваме договора.

# 167
Току що разбрах, че на 28.01 подписваме договора.
БЛАГОДАРЯ ТИ ЗА БЪРЗИЯ ОТГОВОР   bouquet, А МОЖЕШ ЛИ ДА МИ КАЖЕШ АКО ИДА И РОДЯ НА 25  НАПРИМЕР И МЕ ИЗПИШАТ МА 28,01 ДАЛИ ЩЕ МИ ПРИСАДНАТ ТОВА КОЕТО СЕ ПОЕМА ОТ ЗДРАВНАТА КАСА,извинявай ЗА ГЛУПАВИЯ ВЪПРОС НО МЕ Е ЯТ КОЛКО МНОГО ВСЕКИ МЕСЕЦ МИ ОТДЪРЖАТ ЗА ОСИГУРОВКИ И ДА НЕ МОГА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМ КОГАТО МИ ТРЯБВАТ Confused

# 168
  • Бургас
Ох, не мога все още да кажа. Може би утре ще разбера

# 169
момичета тук съм.
Кенди заедно сме  Peace
утре съм на запис на тоновете.
а иначе и на мен Драгнева ми каза,че е дневна във понеделник

# 170
   Мама89, от една страна, хубаво за мен, че си тук, от друга- ти вече сигурно си поизнервена.  Hug  Разбра ли, че няма да имаме късмет със здравната каса? Нищо, само всичко да е наред, аз съм си прежалила 1200 лева.  Айде, отчитай се от време на време, да не те мислим.

# 171
   Мама89, от една страна, хубаво за мен, че си тук, от друга- ти вече сигурно си поизнервена.  Hug  Разбра ли, че няма да имаме късмет със здравната каса? Нищо, само всичко да е наред, аз съм си прежалила 1200 лева.  Айде, отчитай се от време на време, да не те мислим.
да разбрах за здравната каса,но нищо ЗДРАВЕ ДА Е както казваш.
иначе не ме свърта вече. моята приятелка вчера роди а термина и беше на 27 януари.
но все пак се радвам,че ще сме заедно и няма да съм сама. а какво стана с Тането'?

# 172
mama 89 i Кendi и мен утре ме викат за запис на тонове ,но ме е малко мързел в тази поледица

# 173
mama 89 i Кendi и мен утре ме викат за запис на тонове ,но ме е малко мързел в тази поледица
ти кога ще раждаш?имаш ли дата или си далече още

# 174
За 4,02, съм но ме викат по рано ,т.к. ми е втора бременост ,а при  първата родих в началото на 9 месец.Не съм се записала но доктора,който ми следи бременоста  работи там .А и ако получа по рано кнтракции няма да ме върнат я

# 175
За 4,02, съм но ме викат по рано ,т.к. ми е втора бременост ,а при  първата родих в началото на 9 месец.Не съм се записала но доктора,който ми следи бременоста  работи там .А и ако получа по рано кнтракции няма да ме върнат я
е значи и ти може да си с нас по едно и също време
голяма група ще заформим

# 176
е значи и ти може да си с нас по едно и също време
голяма група ще заформим

preggo  ylinfant  babyuu passifier newsm32 newsm07 newsm05 newsm06 twin_neutral newsm04 Tada

# 177
Кенди и другите дето ще раждаме тези дни,КАК СЕ КАЗВАТЕ БЕ МОМИЧЕТА?
как ще се намерим.
аз съм Пламена,вече го бях писала май

# 178
Абе вие си заформихте страхотно пижамено парти за почивните дни и понеделник. Нямам търпение да минат и да науча новините.
Е разбира се пожелавам ви успех и скоро да си гушнете малките слънца.

# 179
Честит празник на всички от МБАЛ "Дева Мария". С пожелания за много здраве от Мария и бебе Никол  Hug

Общи условия

Активация на акаунт