МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 755
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 135
   Няма да се караме сега, я. Щом настояваш, вземи я, аз ще се оправя сама- голямо момиче съм все пак.
еееее ти пък,аз се шегувам.все пак не съм единствената пациентка.не се сърди  Hug

mama89 Сори , 4е пак те питам ама на коя дата те викаше твойта докторка  newsm78
на 25- януари с багажчето и на системи за контракции. но аз се надявам до тогава бебчо да тръгне да излиза,че много ме е страх от тези системи  newsm45

# 136
   Няма да се караме сега, я. Щом настояваш, вземи я, аз ще се оправя сама- голямо момиче съм все пак.
еееее ти пък,аз се шегувам.все пак не съм единствената пациентка.не се сърди  Hug

Ох, то и аз се шегувах, ама не е прозвучало май като шега. То вече тез хормони и нерви избиват. Не се тревожи, навсякъде ще огрее, пък и аз смятам да спя през повечето време, така че Гери с теб, после двете с тебе- в една стая. Heart Eyes

# 137

Ох, то и аз се шегувах, ама не е прозвучало май като шега. То вече тез хормони и нерви избиват. Не се тревожи, навсякъде ще огрее, пък и аз смятам да спя през повечето време, така че Гери с теб, после двете с тебе- в една стая. Heart Eyes
ооооох чакай малко,ама и  ти ще раждаш в понеделник ли? или аз пак не съм разбрала нещо

# 138

ооооох чакай малко,ама и  ти ще раждаш в понеделник ли? или аз пак не съм разбрала нещо
[/quote]

Да де, в понеделник. Grinning Чакай ме, идвам.

# 139

Да де, в понеделник. Grinning Чакай ме, идвам.
[/quote]
ееееее ми така кажи де. ей това е приказка вече съм спокойна,че няма да съм самичка. имам предвид,че ще има някой от форума,защото може и да  не се познаваме лично,но аз тука всички много близки си ви чувствам. ох чак се развълнувах. обаче да знаеш,че май няма да сме само ние от форума. Тани' и тя е около нашата дата и имаше и още някой ама кой беше  newsm78
ти със секцио ли си? а при кой доктор?

# 140
   На Тани секциото май е по-рано от понеделник, а аз засега ще съм секцио с Ризова. Явно в понеделник двете с Драгнева са на смяна. Струва ми се, че на теб ти е време по-раничко да отидеш, но когато реши бебето, тогава. Ако дотогава още се мъдриш с корем, може наистина да помолим за обща стая- ти с какъв пакет си?

# 141
аз съм вип пакет.ами време ми е,но нали бебето върви 2 седмици назад и за това още не иска да излиза. а за Танито,май наистина и е по-рано,ама нищо пак може да се засечемппоне за една вечер

# 142
mama 89 аз съм за неделя , да ми стискате палци вси4ко да мине ОК  моля ви  Praynig Praynig Praynig

А, ти хи4 не се притеснявай от тия системи, слагат ти ги и след малко контаркциите  по4ват , водите изти4ат и още малко и гушкаш бебока  Hug Hug Hug

Аз се притеснявам, 4е ще съм секцио , 4е беба преди 5 дни се е обърнала седалищно , и Дорийска ме вика в неделя в 8:00 гладна , жадна  Rolling Eyes Много ме е шубе, но гледам да мисля само за беба   Party
Ох дай Боже вси4ко да е наред с вси4ки ни и в понеделник вси4ки да гушкаме здрави бебоци  Praynig Praynig Praynig
Аз съм със стандартен пакет, няма да сме в една стая  Sad Ама ще идвам при тебе,, само да мога да ставам  Laughing

# 143
От снощи във Ветрен и Банево няма ток, много голяма авария има, та мъж ми се притеснил и ходил до болницата да пита ooooh!
Но са му казали, 4е имат генератор и няма проблеми Hug

# 144
Здравейте и от мен, мили мами! Чета ви отвреме на време, но признавам си не влизам много често!  Embarassed  Влязох днес да потърся малко информация за болницата и реших и аз да се представя. С някой от вас се видяхме на първата лекция от училище Биберон, бях тази, която закъсня  Embarassed
Чакам момченце на 04 март и се записах вече за стандартния пакет.
Надявам се да продължаваме да се виждаме на сбирките. Наистина е доста полезно и интересно.
За гимнастиката в четвъртък и аз се чудя още дали да ходя, че времето е ужасно и най-вероятно ще пропусна.
Поздрави на всички и до нови срещи!  Hug

# 145
  • Бургас
mama89, айде до утре до 9 сутринта да си родила леко и бързо, че да ти се порадваме фейс ту фейс като дойдем до болницата!  Hug

# 146
  • Бургас
Момичета, не се карайте! За всички ще стигна  Laughing На 25 съм на линия за която ме пожелае!  Hug Laughing

# 147
Гери, от последната лекция ще се възползвам. Мисля, ще ми е една от най полезните, тъй като вече някой неща около раждането са ми ясни, а и ще ми е много приятно да се запознаем най после  Hug

Mama89, не се страхувай от системата тя само ще ти помогне. Аз първия път родих със система, сложиха ми я в 19:45 ч и в 22.25 Мимка изплака. Приеха ме по спешност, но с 2 см разкритие
Всичко ще е наред  Hug

# 148
  • Бургас
  Гери, имаш ли нещо против да се видим двете по-рано, например на 25-ти в болницата? Ако не и по-рано от тази дата? Може ли да те потърся, като дойда?

Разбирасе, даже е задължително. Naughty

# 149
mama89, айде до утре до 9 сутринта да си родила леко и бързо, че да ти се порадваме фейс ту фейс като дойдем до болницата!  Hug
абе да ти кажа една моя приятелка с много развито шесто чувство одеве ми се обади да ми каже,че съвсем скоро ще родя.така че може и тази вечер да е. ако е така ще ви чакам на свиждане.
mama 89 аз съм за неделя , да ми стискате палци вси4ко да мине ОК  моля ви  Praynig Praynig Praynig

А, ти хи4 не се притеснявай от тия системи, слагат ти ги и след малко контаркциите  по4ват , водите изти4ат и още малко и гушкаш бебока  Hug Hug Hug

Аз се притеснявам, 4е ще съм секцио , 4е беба преди 5 дни се е обърнала седалищно , и Дорийска ме вика в неделя в 8:00 гладна , жадна  Rolling Eyes Много ме е шубе, но гледам да мисля само за беба   Party
Ох дай Боже вси4ко да е наред с вси4ки ни и в понеделник вси4ки да гушкаме здрави бебоци  Praynig Praynig Praynig
Аз съм със стандартен пакет, няма да сме в една стая  Sad Ама ще идвам при тебе,, само да мога да ставам  Laughing
еее как няма ще ти стискаме палци разбирасе.ама ние ще си заформим страхотна групичка ако и аз достискам де.

Общи условия

Активация на акаунт