МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 369
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 240
  Честито бебче на Тани, да е жива и здрава Симонка!
 Аз вчера я видях в болницата, беше спокойна, възхитих й се, да ви кажа честно (това преди секциото), но мен ме върнаха и не разбрах какво е станало.

# 241
И аз съм за утре. Може би ще се доверя на Горгона и аз ще избера пълната упойка Praynig
Моля ви стискайте ми палци моми4ета  Praynig Praynig Praynig

# 242
И аз съм за утре. Може би ще се доверя на Горгона и аз ще избера пълната упойка Praynig

И моят съвет е -пълна упойка.Преди да родя бях решила ако се стигне до секцио да бъде спинална или епидурална,за да мога да видя бебето веднага.Но след неуспешния опит за епидурална и болките след това вече мисля другояче.

Стискам ви палци на всички да мине бързо и максимално безболезнено и скоро да се радвате на бебчетата си!

# 243
  • Бургас
Аз пък след 2 секцио(та) препоръчвам спинална+приспивателно! Най-добрата комбинация според мен!  Peace

# 244
споко с теб сме. ще ти стискаме палци и ще чакаме новини от Гери

# 245
Честито на мама Тани, да и е жива и здрава малката Симона, да расте умно и добро дете  baloni

# 246
  • Бургас
Честито бебче на мама Тани  да им е жива и здрава малката принцеса!!!  ylinfant 1stroller
Всяка болница си има някакви правила  за раждането ,за кърменето, но нали точно за това е тази тема да сме запознати с тях и да преценим дали ще ги спазваме или не. Peace  Аз когато родих малкия преди 2 год. в  родилното в Б-с ,сутринта в 6ч. дойде една злобна акушерка каза ми: ставай и почвай да кърмиш от тук нататък на 3 часа и в 24ч. последно кърмене до 6ч. почивка.Викам: добре ама как?   Rolling Eyes и тя : Е как слагаш бебето на гърдата и така.  И трясна вратата.На мен ми стана смешно дори макар че нямах престава какво да правя даже не бях чела предварително , ама питах "съквартирантка"  Winkи момичето ми показа.Въпреки това кърмих успешно без проблеми  6 месеца , на поискване и то не защото някой така ми каза ами моя юнак така искаше на 1.30-2ч. навиваше вой и зяпаше. Така че мисълта ми беше няма страшно имали желание има и начин. Hug

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 19:44 от zlatоmira

# 247
  • Бургас
С теб сме успех утре мила. Hug Hug

# 248

С теб сме утре - всичко ще мине нормално ,с пожелание за бързо възстановяване newsm51.
Притеснението е голямо, но няма старшно .
Моя близка роди секцио преди седмица в Сливен с пълна упойка,престоят и там беше 5 дни и бебето не искаше да сука от нея ,но от както се прибра в къщи се успокоиха и двамата и сега е само на кърма и е много спокен бебчо.
Лошото при секциото е че трябва малко време за да се възстановиш ,но пък всичко си заслужава.  Hug

# 249
Честито бебче Симона и отмен на мама Тани много здраве,щастие и късмет в живота да радва мама и тати.  bouquet

# 250
А на другите бъдещи Ветренски мами кураж и всичко да е ок и скоро да гушкат сладките си бебчета.

# 251
А на другите бъдещи Ветренски мами кураж и всичко да е ок и скоро да гушкат сладките си бебчета.

Оф дано да е скоро,че вече така ме опъва от всякъде и не мога да изляза да се разходя в тоя адски студ,имам чувството че съм глътнала топка .С първата бременост родих в началото на деветия ама тук май нещата ,ще се закучат . Е като няма много движение -то се разбира.
А пък не ми се ще да ми предизвикват раждане ,тя природата си знае работата.Е ако се налага- да, но като всичко си е наред мисля че не е необходимо Tired

# 252

Оф дано да е скоро,че вече така ме опъва от всякъде и не мога да изляза да се разходя в тоя адски студ,имам чувството че съм глътнала топка .С първата бременост родих в началото на деветия ама тук май нещата ,ще се закучат . Е като няма много движение -то се разбира.
А пък не ми се ще да ми предизвикват раждане ,тя природата си знае работата.Е ако се налага- да, но като всичко си е наред мисля че не е необходимо Tired
е хайде напъни се и ти за понеделник де
и да не забравите,като идете в болницата да се представите на Гери,че сте от  форума

# 253
малеее каква подкрепа си давате тук една на друга!!! Много сте готини ,чак по едно време ми се прииска и аз да раждам с вас хаха
Успех на всички!  bouquet
Честито за бебе Симона  Hug

# 254
малеее каква подкрепа си давате тук една на друга!!! Много сте готини ,чак по едно време ми се прииска и аз да раждам с вас хаха
Успех на всички!  bouquet
Честито за бебе Симона  Hug

да права си. искам да споделя,че благодарение на този форум,дългите бременни месеки минаха много неусетно и приятно.всеки ден нямам търпение да стана и да видя кой какво е споделил във форума,имаме ли ново бебче. изобщо много е приятно. освен това момичетата тук ми действат много успокоително и когато ме интересува или притеснява нещо тука всичко ми се изяснява.
за всички момичета по една голяма  Hug

Общи условия

Активация на акаунт