МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 389
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 345
 newsm62 тея снимчици са страхотни браво много ме развесели  Laughing

# 346
здравейте ,и аз имам болки ниско долу,не са силни поносими са и са краткотрайни,като ме заболи повече вземам но шпа.днес бях на ЖК и мойта лекарка ми се скара,че съм наддала много килограми да внимавам,за един месец 2,5кг.били много а от началото са около 5, 5.500.трябва да минавам на диета  Wink

# 347
рони коя ти е лекарката? Как ще са много 5кг  ooooh! Аз съм вече 8 отгоре,пък нищо не са ми казали  Rolling Eyes

# 348
  • Бургас
Почти съм сигурна, че е д-р Добрева. Тя много следи за килограмите.  Peace

# 349
здравейте ,и аз имам болки ниско долу,не са силни поносими са и са краткотрайни,като ме заболи повече вземам но шпа.днес бях на ЖК и мойта лекарка ми се скара,че съм наддала много килограми да внимавам,за един месец 2,5кг.били много а от началото са около 5, 5.500.трябва да минавам на диета  Wink

Roni, аз до сега съм качила 12 килограма, даже взех да се притеснявам, че не трупам на бебе, а на мен. Но в интерес на истината се харесва сега, защото преди бях като чирус Mr. Green
С първата бременност отидох да раждам 18 кг. отгоре и до 40-я ден на Мария си влизах в дрехите без никакъв проблем  Peace

Здравейте и от мен
Днес наистина е много тихо тук, но явно е от това, че повечето от нас все още работят newsm78
Аз да ви се оплача от известно време ми се случва трудно да дишам, болки в гръбначния стълб, от два вечера болки ниско долу обхващащи и кръста  ooooh! С първата бременност бях като кобила  Mr. Green, нищо ми нямаше, а сега от всичко по малко.. #Crazy
Здравейте и от мен
Аз също имам болки като теб ниско долу и отзад не точно в кръста-малко по надолу(около опашката)В понеделник бях при Дорийска и ми каза да пия но шпа и магнерот и ако не ми минат пак да отида.
Аз не съм казала на Ризова, болката е търпима, a и гледам да стискам зъби  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 27 яну 2010, 08:11 от Неделина

# 350
Почти съм сигурна, че е д-р Добрева. Тя много следи за килограмите.  Peace

newsm10

# 351
абе момичета ние тук малко го обърнахме на друга тема,който иска да научи за болницата трябва доста други неща да прочете май май,как се казваше това оспамване на темата  Confused

# 352
  • Бургас
Момичета, поради незнание съм пропуснала да ви съобщя за още езна форумска мама. dorotey's също е родила, в неделя. Малката кукла се казва Симона, тежи 3,000кг. и е 50см. Съжалявам за закъснението.

# 353
ЧЕСТИТО   bouquet  да и е жива и здрава малката Симона, а на мама бързо възтановяване newsm51

# 354
Честито на мама Дороти!Да им е жива и здрава малката кукла  bouquet

# 355
Чудех се аз Thinking, някой беше казал за неделя че ще ражда. Браво да и е честита щерката на Дороти   bouquet  Hug от всички нас !

# 356
  • Бургас
Честито и от мен на Дороти!!! Жива и здрава щерка и бързо възстановяване  Hug

# 357
Честито и от мен на мама89, Кенди и Дороти! Да са им здрави и щастливи дъщеричките и много да ги радват!  newsm51 newsm51
Искам да споделя с тези, които се оплакват от болки в кръста, малко над опашката - на мен ми помогна широката част от Космодиск. Майка ми го има и го взех назаем.  Simple Smile Носих го около 2-3 седмици, под дрехите. Тогава бях в 5-6 месец. Но почти не можех да мръдна от болка. Пробвайте, момичета.  Hug

# 358
Честито и от мен ан Дороти!!!  bouquet  bouquet  bouquetТо май като гледам тази година женска се очертава!!! Joy stork-girl stork-girl stork-girl

А да питам psychology , нещо за Здравна касичка не се ли чува тези дни!? newsm78 Blush Heart Eyes

# 359
  • Бургас
А да питам psychology , нещо за Здравна касичка не се ли чува тези дни!? newsm78 Blush Heart Eyes
Утре подписват  Grinning, хайде стига сте стискали кълки. Бебевалеж да има

Общи условия

Активация на акаунт