МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 493
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 200
Мерси Цвети! Hug

Охх, мен взе да ме гони нервата вече, въобще не мога да спя... Close

# 1 201
Мерси Цвети! Hug

Охх, мен взе да ме гони нервата вече, въобще не мога да спя... Close
Знам слънце и аз бях така. Успокой се, савсем скоро ще гушкаш малкото човече Simple Smile

# 1 202
Благодаря ти Цвети!
И мен не ме хваща сън

# 1 203
Oх,мен отсега не ме хваща сън,пък незнам вие как сте... Crazy

# 1 204
ivdimitrova аз по принцип не съм искала упойки ама в моя случай се наложи защото тая манипулация дето ми я правиха била много болезнена и не трябвало да се движиш което ако си буден няма как да стане

Няма страшно всичко минава, трябва само позитивни мисли  bouquet

# 1 205
Честита Баба Марта и от мен ! Всички да сте живи и здрави и да си гушкате здрави бебенца !
Имам въпрос , по- скоро към мамите ,които вече са раждали , но ако друг знае , ще съм благодарна да ми пише . Ако при нормално раждане се получат разкъсвания , после за шевовете слагат ли упойка , каква и дали се поема по клиничната пътека за нормално раждане от ЗК ?
Ако не ви хваща сън , това не е  от страх бе момичета  Mr. Green това е подготовка за безсънните нощи които идват след раждането , поне при мен се получи така първия път  Grinning

# 1 206
ivdimitrova аз по принцип не съм искала упойки ама в моя случай се наложи защото тая манипулация дето ми я правиха била много болезнена и не трябвало да се движиш което ако си буден няма как да стане

Явно не е могла сама да излезе плацентата.И аз бях на ръба-тъкмо подготвяха вече инструментите за целта,и усетих контракции за изхвърляне.
А мен ме приспаха за да ме зашият,защото разкъсването беше в параклиторната област.Не са ме питали,но аз нямах нищо против.Това е тази леката упойка,при която заспиваш за 15-тина минути,и после се чувстваш добре. Hug

# 1 207
Ха,отговорих преди да видя въпроса. Wink.Значи първо пробваха да ми обезболят мястото с лидокаин ако не се лъжа,но понеже болеше дори при поставянето на лекарството,ме приспаха.Не съм доплащала за упойките.

# 1 208
Здравеите искам да попитам знае ли някои кога преглежда д-р Хубчев ходих миналия месец не бяха излезли часове сега гледам пак няма.И също така включена ли е упоика в цената за нормално раждане.

# 1 209
Здравеите искам да попитам знае ли някои кога преглежда д-р Хубчев ходих миналия месец не бяха излезли часове сега гледам пак няма.И също така включена ли е упоика в цената за нормално раждане.

Здравей kalpazanka_e! Можеш да видиш графика на д-р Хубчев като влезеш в сайта на болницата www.devamaria.com и си избереш да си запазиш час за 4д. Епидуралната упойка при нормално раждане се заплаща допълнително ако искаш такава, можеш да видиш и ценоразписа на доп.услуги в сайта.

# 1 210

Явно не е могла сама да излезе плацентата.И аз бях на ръба-тъкмо подготвяха вече инструментите за целта,и усетих контракции за изхвърляне.
А мен ме приспаха за да ме зашият,защото разкъсването беше в параклиторната област.Не са ме питали,но аз нямах нищо против.Това е тази леката упойка,при която заспиваш за 15-тина минути,и после се чувстваш добре. Hug
[/quoteплаща ли за тази упойка

# 1 211
Мерси много за бързия отговор Simple Smile

# 1 212

да и при мен беше така за няколко минути и после си  пушка. Не се доплаща нищо за този тип упойки

# 1 213
Petroliana, да не би да си родила по рано от термина? Струва ми се, че това с плацентата се случва, когато не е узряла напълно, ако греша ме поправете  Thinking

# 1 214
Petroliana, да не би да си родила по рано от термина? Струва ми се, че това с плацентата се случва, когато не е узряла напълно, ако греша ме поправете  Thinking

Не,защото аз родих само 2 дена преди термина,и казаха като я оглеждаха,че била презряла (или нещо подобно).Изчакаха мисля 20 мин,и ако не се лъжа май казаха,че макс.до половин час трябва да излезе плацентата.Биха окситоцин в пъпната връв,и взеха да подготвят инструментите за "ревизия".Буквално в последния момент се отлепи.
А първото ми раждане беше 2 седмици преди термина,и плацентата си излезе веднага след като оправиха бебето.

Общи условия

Активация на акаунт