МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 490
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 215
Ирка, аз също съм при д-р Дорийска и моят термин е на 7 април, но секциото е планирано за края на март. Ето телефон на анестезиолог от МЦ Литос - Доктор Стоян Милушев - анестезиолог - реаниматор - Работно време: Вторник 14:00 - 19:00, Четвъртък 14:00 - 19:00 часа.Телефон: 056866454 - това е телефон на рецепция, където ще запазиш час.
Мисля, че при него ходят повечето мами и са доволни. Аз също изчаквам малко и вероятно другата седмица ще тръгвам по доктори.Може да се засечем.

Поздрави на всички мами Simple Smile
 Heart Eyes

# 1 216
Petroliana, да не би да си родила по рано от термина? Струва ми се, че това с плацентата се случва, когато не е узряла напълно, ако греша ме поправете  Thinking

родих си на термина, абе божа работа

# 1 217
Питах, защото една моя позната преди години роди в началото на 9-я месец и по същия начин плацентата не искала да излезе. Причината била, че е много рано от термина и не била узряла още. А бе големи мъки са били, дано се възстановявате нормално  Hug

# 1 218
dil77 къде си

# 1 219

Тук съм, тук съм, ще те чакам, да не тръгнеш без мен?

# 1 220
не никъде не тръгвам без теб
ще стискам кълките

# 1 221
Пламка, мерси за информацията.

# 1 222
Здравейте, момичета  Simple Smile В 25г.с съм и от доста време следя форума и Ви благодаря за всички отговори на въпроси, които всяка от нас си задава. От началото на бременността идвам във Ветрен при д-р Гамишев и съм очарована от болницата и от  отношението на момичетата на рецепцията и докторите. Имам един въпрос, на който трудно сигурно  ще получа отговор, но дали някой знае как бих могла да се откажа от задължителните ваксини, които се бият при раждането на бебенцата. И от кого бих могла да получа тази информация.Питах д-р Ризова, но тя нищо не знаеше по въпроса.

# 1 223
Здравейте пак съм тук  Stop По въпроса за направленията Танче Гавазовова ми каза, че било рано още, въпреки, че като влезеш в деветия какво му е раното ама сега ще настоявам вече да видим дали ще ми откаже.

# 1 224
Здравейте, момичета  Simple Smile В 25г.с съм и от доста време следя форума и Ви благодаря за всички отговори на въпроси, които всяка от нас си задава. От началото на бременността идвам във Ветрен при д-р Гамишев и съм очарована от болницата и от  отношението на момичетата на рецепцията и докторите. Имам един въпрос, на който трудно сигурно  ще получа отговор, но дали някой знае как бих могла да се откажа от задължителните ваксини, които се бият при раждането на бебенцата. И от кого бих могла да получа тази информация.Питах д-р Ризова, но тя нищо не знаеше по въпроса.
Ами ако ще раждаш във Ветрен трябва да питаш началинака на неонатологичното отделение д-р Снежа Згурова тя се занимава с бебоците и ако и обесниш защо не ги искаш тя трябва да нареди като се роди бебенцето да не му ги бият , но незнам дали ще можеш изобщо да убедиш някой защото доколкото знам закон ги налага тези ваксини.

# 1 225
Здравейте пак съм тук  Stop По въпроса за направленията Танче Гавазовова ми каза, че било рано още, въпреки, че като влезеш в деветия какво му е раното ама сега ще настоявам вече да видим дали ще ми откаже.
би трябвало щом влезеш в деветия да ти пусни направленията за изследванията
и направлението за раждане -няма време

# 1 226
Благодаря Цвети Simple Smile Ще говоря с нея, за да изясня какво трябва да направя, защото са задължителни по закон и да имам време да се подгодвя с необходимите документи. Предполагам, че ще имам проблем с това и доста бюрократични спънки.

# 1 227
И не ти даде направления????? Ама тези хора добре ли са? Мен както ме водят с две седмици назад сигурно ще ми ги дадат като родя.Не мога да разбера какво им е толкова трудно с тези направления?

# 1 228
Благодаря Цвети Simple Smile Ще говоря с нея, за да изясня какво трябва да направя, защото са задължителни по закон и да имам време да се подгодвя с необходимите документи. Предполагам, че ще имам проблем с това и доста бюрократични спънки.

А би ли споделила защо не искаш тези ваксини?Това е доста сериозно и отговорно решение newsm78.

# 1 229
Между другото снощи гледах репортаж за една майка,която също не иска да ваксинира детето си. То беше на годинка и нещо,ама все пак.....Аз мисля,че не бих оставила детето без ваксини. Всъщност всеки си решава.

Общи условия

Активация на акаунт