МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 401
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Пловдив
Да, Сиска спомена на за Крио Сейв.Мисля, че Д-р Люцканов се занимаваше със стволовите клетки.

# 1 306
Макар, че доста обмислях, не взех решение за стволовите клетки, но е точно така - д-р Люцканов еобучен за това от Крио сеив, а и Булген ползват пак неговите услуги като специалист. Всичко се прави по процедурите описани в рекламните им материали. Ако не могат да се извлекат и замразят след седмица те уведомяват и връщат сумите. Плащането на еднократен пакет до 18 та година е много по-евтин. Повечето избиратт чуждата фирма, все още нямаме вяра в нищо БЪлгарско и Родно Peace
Не може да решиш в последния момент, за да са предупредени, подготвени и т.н - Дано с нещо съм помогнала

# 1 307
мерси,момичета,ще се поровя за още инфо за да преценя по-рано можем или няма да можем да си го позволим,знам че не е малка сумата.

# 1 308
Гери, къде се губиш отсъствието ти се усеща осезателно!  Thinking Heart Eyes

# 1 309
Нашето Гери е в болнични!Живот и здраве в понеделник трябва да е на линия!И аз я чакам с нетърпение:)

# 1 310
Оздравявай бързо, Гери.  newsm51

# 1 311
Здравейте,
днес в 16.25 ч. родих Вяра-2980,49 см.,
сега сме двете в една изключително приятна и уютна обстановка под грижовните погледи на персонала,
раждането не беше от най-леките,но пък резултатът е зрял и изключително активен Simple Smile,
лека вечер момичета,аз ще будувам -адреналинът ми е на мах. Grinning

# 1 312
Честито бебче,да е здрава,послушна и много усмихната.Да радва мама и тати!

# 1 313
  • Бургас
maimp, честито щастие, миличка!!! Страхотна новина!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да сте много щастливи и здрави цялото семейство!  Hug Hug Hug

Веднага те добавям в списъка в другата ни темаааааа!!!!  Hug

# 1 314
Здравейте,
днес в 16.25 ч. родих Вяра-2980,49 см.,
сега сме двете в една изключително приятна и уютна обстановка под грижовните погледи на персонала,
раждането не беше от най-леките,но пък резултатът е зрял и изключително активен Simple Smile,
лека вечер момичета,аз ще будувам -адреналинът ми е на мах. Grinning
Поздравления, да ти е жива и здрава момата с това красиво име.

# 1 315
maimp,браво момиче -ти си герой.Да ти е жива и здрава малката Вяра,да се възтановяваш бързо и ако може подробностиии.Леле изтрая,ти всъщност в коя седмица роди мила?  bouquet

# 1 316
Честито бебче, maimp!
Да ти е здрава и послушна малката принцеса! Много щастливи мигове с нея и цялото семейство!

# 1 317
Maimp честито бебче! Да ви е жива и здрава малката Вяра и много да слушка! Бързо възстановяване на теб! Hug Hug Hug

# 1 318
maimp Честито бебче! Бързо възстановяване и чакаме подробности.

Гери бързо оздравявай и те чакаме..

# 1 319
Miamp, страхотна новина  Party

Да ти е честита малката Вяра, здраво и щастливо дете да расте, а ти много да и се радваш!  love001

Когато имаш време разкажи малко за раждането, защо толкова трудно е било при наличието на две други раждания.  Hug

А на теб Гери скорошно оздравяване   bouquet

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:25 от Неделина

Общи условия

Активация на акаунт