МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 403
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 320
Миме, много се радвам !   bouquet Да сте живи и здави с малката, като знам през ккво премина! Сега ти пожелавам бързо възтановяване и много, много щасливи мигове с твоите вече три съкровища ! Целувки  Heart Eyes Hug

# 1 321
Честито maimp. Да ти е жива и здрава малката принцеса,да расте умна и красива. newsm51

# 1 322
Здравейте момичета,
родих в първия ден на 38 г.с.-по мое желание,
след като две седмици бях в патология,после една седмица в къщи на задържащи медикаменти,вчера дойдох на преглед,
плацентата все още имаше"мегдан" за зреене,но главата беше ниско и мехура почти пред спукване,
д-р Дорийска ми даде възможност аз да реша......след около 10 секундно мислене отсякох,че се притеснявам да не родя в къщи Simple Smile и да действаме......да обаче действието се извърши с тройна доза окситоцин.....няма омекване на шийката и това си е-вероятно от порядъчното количество магнезий,което бях поела,
в крайна сметка накрая се стигна и до една много болезнена манипулация-издърпаха предната част на шийката Shocked-ей така бях-много болка.....,
Вяра пък беше с два пъти увита пъпна връв-и това е оказвало влияние,......
но важното е,че всичко свърши с добър край,
сега ме мъчат силни болки от контрахирането на матката-почти като родилни са-така било след третото раждане Grinning-абе въобще купонът е пълен Grinning,

Юле с теб не можахме да си кажем ЧАО,преди малко от прозореца май мернах Тачето-"съкафезничката" ти
Лек ден момичета-всичко ще е наред-мислете позитивно-да не стане като мойта работа-първо задържахме -после предизвиквахме,в един момент си казвах-Боже,сега остана и до секцио да стигна Laughing
лекарите и акушерките са изключително внимателни и предразполагат....към действие Laughing

# 1 323
maimp,  Радвам се, че всичко е завършило добре.  Hug Докато четох  Confused 
 Hug Hug

# 1 324
Честито и от мен на maimp,да е жива и здрава малката и много да радва мама и тати и кака и бати

# 1 325
Здравейте момичета,
родих в първия ден на 38 г.с.-по мое желание,
след като две седмици бях в патология,после една седмица в къщи на задържащи медикаменти,вчера дойдох на преглед,
плацентата все още имаше"мегдан" за зреене,но главата беше ниско и мехура почти пред спукване,
д-р Дорийска ми даде възможност аз да реша......след около 10 секундно мислене отсякох,че се притеснявам да не родя в къщи Simple Smile и да действаме......да обаче действието се извърши с тройна доза окситоцин.....няма омекване на шийката и това си е-вероятно от порядъчното количество магнезий,което бях поела,
в крайна сметка накрая се стигна и до една много болезнена манипулация-издърпаха предната част на шийката Shocked-ей така бях-много болка.....,
Вяра пък беше с два пъти увита пъпна връв-и това е оказвало влияние,......
но важното е,че всичко свърши с добър край,
сега ме мъчат силни болки от контрахирането на матката-почти като родилни са-така било след третото раждане Grinning-абе въобще купонът е пълен Grinning,

Юле с теб не можахме да си кажем ЧАО,преди малко от прозореца май мернах Тачето-"съкафезничката" ти
Лек ден момичета-всичко ще е наред-мислете позитивно-да не стане като мойта работа-първо задържахме -после предизвиквахме,в един момент си казвах-Боже,сега остана и до секцио да стигна Laughing
лекарите и акушерките са изключително внимателни и предразполагат....към действие Laughing
Истинска мама герой.Прегръщам те силно

# 1 326
Ей честито и от мен, Миме!!! 1strollerНека малката Вяра да расте жива и здрава и да радва мама, тати, бати и кака!!!  bouquet  bouquet  bouquetТи си истинска героиня мила!Браво на теб!!!Като четох какво си преживяла направо настръхнах-не всеки би се справил!!! Hug Hug HugАз тъкмо се зачудих къде си се покрила и какви ги вършиш, а тя наш'та излюпила малко по ранко!!!Бързо да се възстановяваш и поне докато си в болницата си почивай повечко!!! Heart Eyes PeaceНие следващите да му мислим!!! Sick

Гери и от мен бързо оздравяване!!!

# 1 327
  • Бургас
Честито, maimp! Да ти е жива и здрава малката принцеса и много радост да ти носи.   bouquet
Много ми хареса положителното и свежарско излъчване на поста ти, въпреки трудното раждане.  Peace

# 1 328
Миме, какво преживяване само историята ти е вледеняваща, но като се замисля няма раждане, което да не е страховито, все пак риск има във всеки един момент. Финалния резултат е прекрасен, радвай се на малкия ангел, който лежи до теб  Hug

И аз нали съм с контракции от средата на седмия месец, пих магнерод, но го спрях по свое желание (е предупредих и д-р Ризова), защото и прекомерното му пиене не е на хубаво. Сега, когато съм си в къщи ме стяга от време на време, но лежа повече. Дано бебуна е добре пък каквото сабя покаже  Rolling Eyes

# 1 329
  • Бургас
Миме, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ! МНОГО ДА ВИ РАДВА и да се гордеете с ВЯРА! Embarassed Толкова ми е неудобно, че не съм при теб сега, но... какво да се направи. До понеделник със сигурност ще ви изпишат. Дано да се видим по-нататък.  Tada  Party Time newsm59

Момичета, благодаря ви за пожеланията! bowuu

# 1 330
Миме, ЧЕСТИТА ТИ РАДОСТ! МНОГО ДА ВИ РАДВА и да се гордеете с ВЯРА! Embarassed Толкова ми е неудобно, че не съм при теб сега, но... какво да се направи. До понеделник със сигурност ще ви изпишат. Дано да се видим по-нататък.  Tada  Party Time newsm59

Момичета, благодаря ви за пожеланията! bowuu
Гери що така бе мацко,вирус ли те тръшна Sad,
вчера много исках да те видя.....но уви,
карай я по-леко,оздравявай по-бързо,че за 15.03. имаш пет секции "да тушираш" Grinning 

# 1 331
И аз нали съм с контракции от средата на седмия месец, пих магнерод, но го спрях по свое желание (е предупредих и д-р Ризова), защото и прекомерното му пиене не е на хубаво. Сега, когато съм си в къщи ме стяга от време на време, но лежа повече. Дано бебуна е добре пък каквото сабя покаже  Rolling Eyes

И аз го пих по същите причини, но и аз не видях никаква полза от него! TiredЕдинствено като почивам повече и по рядко ми се стяга корема или поне като намаля да вдигам малкия! Whistling

# 1 332
maimp,браво!
ти си майка герой
да се възтановиш бързо и да ти са живи и здрави Вяра и  бати и кака

# 1 333
И аз го пих по същите причини, но и аз не видях никаква полза от него! TiredЕдинствено като почивам повече и по рядко ми се стяга корема или поне като намаля да вдигам малкия! Whistling
ти внимавай с това вдигане,че аз от такъв вид дейност си докарах белята в средата на 8-я месец Confused

# 1 334
maimp,  с личен лаптоп ли си в болницата или ползваш техен. Ако е възможен вариант с личен, цената за нета пак ли е 20 лева на ден.

Общи условия

Активация на акаунт