МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 282
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 380
Честито и от мен на мама Ив!!!  bouquet HugНа малката принцеска Криси пожелавам много здраве, много амкане и пълни памперси!Да расте енергична и жизнена и да радва всички около себе си!!! Heart Eyes PeaceНа мама пожелавам много бързо възстановяване и да даде повече инфо как е минало всичко, когато се почувства по-добре!  bouquetПриятен престой и скорошно завръщане у дома!!! Heart Eyes

# 1 381
Честито и от мен на новата мама много да ги радва малката

Гери трансфонтанелната ехография може ли да се направи при вас и след изписването, че докато бяхме там не го направихме прегледа ама сега вече искам. Та въпроса ми е дали може, понеже прегледа е вписан към услугите на отделението по Микропедиартрия а не в ценоразписа на кабинета и ако да кой го прави прегледа и как става със записване или не?

Може Пете, когато искаш ела  Hug

а кой преглежда, че да не е да дойдем и да го няма конкретния доктор

# 1 382
  • Бургас
Честито и от мен на новата мама много да ги радва малката

Гери трансфонтанелната ехография може ли да се направи при вас и след изписването, че докато бяхме там не го направихме прегледа ама сега вече искам. Та въпроса ми е дали може, понеже прегледа е вписан към услугите на отделението по Микропедиартрия а не в ценоразписа на кабинета и ако да кой го прави прегледа и как става със записване или не?

Може Пете, когато искаш ела  Hug

а кой преглежда, че да не е да дойдем и да го няма конкретния доктор

Всеки един педиатър прави този преглед, така, че когато и да дойдете ще ви го направят

# 1 383
  • Бургас
Момичета, до края на месеца няма да има йога. Сега е на ред Дани да боледува.

# 1 384
Гери, поздрави Дани и дано бързо оздравее. Ще има ли друг рехабилитатор на разположение? Аз си искам Дани Simple Smile)тя е страхотна Simple Smile)

# 1 385
Бреееееееее сладурки:)Гери , вие с Дани май се редувате -стига бе дами спирайте се вече !Май не ви завиват вечер качествено:)Ай че като ми дойде реда ще ми е приятно да се размотавате покрай мен:)И двете сте такива сладури ,че ми действате успокояващо:)Бързо въстановяване на Дани:)
Честити бебчета на новородилите!Юлка?????кво става бе мойта?Никва те няма из форума!Бебка нещо вече се бунтува и иска май да се пръква;)
Мамчета ,коя друга беше за началото на април и дори края на март?????

# 1 386
 HugБлагодаря ви момичета за милите думи,малко се успокоих .Честито на Iv Dimitrova  да и е жива и здрава рожбата и много да ги радва цялото семейство dil77ще се радвам много ако се засечем и на теб леко раждане все пак ако се разминем. Неделина таничка81 Desirik още веднъж благодаря ви много момичета   love001

# 1 387
Честито на Iv Dimitrova и от мен. Много щастливи мигове с малката кукла и цялото семейство.

# 1 388
mishleee ,утре ще стискам палци Simple Smileти само бъди спокойна, всичко ще мине и замине а после ще гушкаш бебока и ще се чудиш откъде ти е дошло и ще ти е интересно да се опознаете взаимно:)Успех и като мионе всичко и можеш пиши Simple Smile

# 1 389
Бреееееееее сладурки:)Гери , вие с Дани май се редувате -стига бе дами спирайте се вече !Май не ви завиват вечер качествено:)Ай че като ми дойде реда ще ми е приятно да се размотавате покрай мен:)И двете сте такива сладури ,че ми действате успокояващо:)Бързо въстановяване на Дани:)
Честити бебчета на новородилите!Юлка?????кво става бе мойта?Никва те няма из форума!Бебка нещо вече се бунтува и иска май да се пръква;)
Мамчета ,коя друга беше за началото на април и дори края на март?????
Деси не мога да се включа от сина ми той сега е болен и на компа нямам вреждане. Инъче сме добре с бебка оправяме трескаво стаята дрешките и такива мамини вълнения.
mishleee успех утре !  Небой се нии сме с теб  Hug Praynig

# 1 390
. Инъче сме добре с бебка оправяме трескаво стаята дрешките и такива мамини вълнения.
mishleee успех утре !  Небой се нии сме с теб  Hug Praynig
yule Heart Eyes
mishlee na mnogo hubava data 6te rajda6 Hug

izvinete latinicata Rolling Eyes

# 1 391
Честито на новата мама!!ДА е живо и здраво бебенцето!
Утре успех и на mihslee!!!

# 1 392
HugБлагодаря ви момичета за милите думи,малко се успокоих .Честито на Iv Dimitrova  да и е жива и здрава рожбата и много да ги радва цялото семейство dil77ще се радвам много ако се засечем и на теб леко раждане все пак ако се разминем. Неделина таничка81 Desirik още веднъж благодаря ви много момичета   love001

Мишле, късмет мила   love001 Аз днес бях в ДеваМария запознах се с Гери  newsm44 , прибрах се толкова развълнувана, че ми се при иска и аз да раждам вече, нооо нека бебка изчака още малко, поне да влезем в деветия  Praynig

# 1 393
На родилите момичета пожелавам бързо възстановяване,
на чакащите този момент спокойствие Simple Smile,

# 1 394
специално за Гери-сайколъджи давам информация,
Гери,благодаря ,че питаш Simple Smile
добре сме,малката бебуна за сега е кротко бебе-яде и спи,но и аз започнах да давам Инфакол веднага,защото и коликите почнаха от 3-4 ден,
иначе чакам топлото време,че душата ми се е свила вече.....,
да ви кажа ,че Гери е много лъчезарен човек,с широко чувство за хумор,
като раждате я накарайте да ви разкаже историята за една родилка ,която при раждането се е преобразила неимоверно много.....това като код,
много се смях как сте я успокоявали и все си го спомням този случай,
а и Гери страшно много приличаш на една моя съученичка-хем визуално,хем като темперамент,

СЕГА -аз да попитам за каква снимка на Вяра става въпрос  Embarassed
и още нещо КОГА са готови снимките от фото Цък

Общи условия

Активация на акаунт