МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 269
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 395
Гери, видях снимката,благодаря  bouquet

# 1 396
Здравейте, майчета!
Имам си проблем, който ми се ще да го споделя с Вас. В момента съм 32-ра седмица. От около 2-3 седмици бебка се разположи седалищно. След вчерашния преглед се оказа, че имаме и усукана пъпна връв. Доплера е ОК, също и пулса. Въобще за момента е добре. Това което ме притеснява е дали ще усетя, ако се усуче още пъпната връв, което да влоши състоянието й. Някоя от Вас, ако е имал такъв проблем, моля да сподели какво е предприела. Четох, че някой мами ходят през ден, други веднъж на седмица за да слушат тоновете на бебето. Разговорях с двама лекари, които ме убеждават че няма нищо притеснително и ще й чуят тоновете чак в началото на април. Струва ми се доста времето до тогава .......

# 1 397
  • Бургас
Момичета Мишлееее роди мимеченце - Нели - 3,590кг. и 53см. Тя се чувства добре и ви праща поздрави. Да и е честита дъщеричката.   ylinfant newsm59 Tada

# 1 398
Живе не мога да те успокоя, но ще ти кажа да мислиш позитивно. А ако има нещо, което да ги шокира, ще предприемат операция, това поне съм чела в книгите. Другото което е, че може да следиш колко мърда на ден, и ако те притеснява нещо беш на Ветрен  Hug

# 1 399
Момичета Мишлееее роди мимеченце - Нели - 3,590кг. и 53см. Тя се чувства добре и ви праща поздрави. Да и е честита дъщеричката.   ylinfant newsm59 Tada

Ееее, Гери страхотна новина !  newsm44
Да и е честита на мама малката Нели, да расте здраво, умно и добро дете!  newsm59
Предай и поздрави и целувки от нас   love001

# 1 400
Честита дъщеричка на Мишлееее.Да е жива и здрава,а на мама бързо възстановяване.Ама хубав ден избрала. newsm51

# 1 401
Честито на мама Мишлеее! Да им е жива и здрава малката Нели   bouquet newsm51

Какво стана, всички ме изпревариха вече, а туй мойто човече не ще да излиза и това е, запънало се е като магаре на лед, най - много някое овне да излезе... Crossing Arms

# 1 402

Какво стана, всички ме изпревариха вече, а туй мойто човече не ще да излиза и това е, запънало се е като магаре на лед, най - много някое овне да излезе... Crossing Arms
Dil, ти ще родиш утре, а на бас Simple Smile. Не знам такова чувство имам за тебе Wink

# 1 403
  • Казанлък(Бургас)
Добър ден!

Първо :

Честита дъщеричка на Мишлееее! Да й е жива и здрава!

Второ :
 Аз съм родом от Бургас. Много обичам града си и много се радвам ,че се е сдобил с такава хубава болница. Grinning От известно време си мечтая да си имаме второ дете , и с радост бих отишла да го родя в МБАЛ " Дева Мария ". Има и още една причина да имам слабост към тази болница. В нея работи моя семейна позната - д-р Хрусанова.

да ви кажа ,че Гери е много лъчезарен човек,с широко чувство за хумор,

След тези думи ,и след като изчетох ,и трите Ви теми  ,много ще се радвам да се запозная с Гери лично.

А това ,че болницата осигурява посещения на психолог за родилките е прекрасно. Когато родих Филип се наложи да останем в болницата (АГ "Света София" - бившата Тина Киркова ) 10 дни. Първите 3 дни той беше на системи. Информацията ,която получавах беше лаконична. Отношението грубо. Не ми даваха да го видя....Работата на мъжа ми беше такава ,че не можеше да идва да ни вижда. Беше ми доста тежко , и щеше да е много хубаво ако имаше психолог , с който да си поговоря.

Успех и много положителни емоции на тези ,на които им предстои раждане.

# 1 404

Dil, ти ще родиш утре, а на бас Simple Smile. Не знам такова чувство имам за тебе Wink

Peace И моя мъж мисли като теб! А дано, че аз вече взех да се притеснявам, не знам защо, но много ме е страх от преносване.Знам, че е нормално и напълно естественно да не родиш на термина, но почвам да влизам във филми 1countingsheep

# 1 405
  • Бургас
ДА Е ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСАТА НА МИШЛЕ!МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЕДНО БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО Й ЖЕЛАЯ!!!

Дил, няма да се филмираш. Naughty Вижда ти се вече края.Мисли позитивно, гледай в какво хубаво време ще родиш - през пролетта.Как искам да идва и моя ред вече, а къде съм още. Whistling

# 1 406
Честито на мама Мишле и от нас!!!  bouquet  bouquet  bouquetНека малкото Нелинце расте живо и здраво и да радва всички в къщи!!! Peace Hug

dil77, не ме  #2gunfire мила, ама аз пък мисля, че ще си следващата седмица!!!Дано моите предчувствия за теб се окажат неверни и още утре ни зарадваш с прекрасни новини!!!Стискам ти палци да родиш леко!!!  bouquet Hug

# 1 407
ЧЕСТИТА ПРИНЦЕСА НА МАМА МИШЛЕЕЕ!
Да й е жива и здрава, много радостни моменти с нея и семейството!

# 1 408
Честито на мишлеее. Много се вълнувам винаги като видя съобщение ,че някой е родил . ДА са живи и здрави.

# 1 409
Първо-честита дъщеричка на Мишлеее! smile3525

Здравейте, майчета!
Имам си проблем, който ми се ще да го споделя с Вас. В момента съм 32-ра седмица. От около 2-3 седмици бебка се разположи седалищно. След вчерашния преглед се оказа, че имаме и усукана пъпна връв. Доплера е ОК, също и пулса. Въобще за момента е добре. Това което ме притеснява е дали ще усетя, ако се усуче още пъпната връв, което да влоши състоянието й. Някоя от Вас, ако е имал такъв проблем, моля да сподели какво е предприела. Четох, че някой мами ходят през ден, други веднъж на седмица за да слушат тоновете на бебето. Разговорях с двама лекари, които ме убеждават че няма нищо притеснително и ще й чуят тоновете чак в началото на април. Струва ми се доста времето до тогава .......

Спокойно-докато бебето се върти в матката,пъпната връв се увива и отвива.Знаеш,че всяка бременна се притеснява от това.Просто наблюдавай движенията на бебето!Най-вероятно когато отидеш на следващия си преглед,няма да е в тази позиция.Горе главата!

Общи условия

Активация на акаунт