МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас -тема 3

• 107 265
  • 1 485
  •   1
Отговори
# 1 410
Мишлееее , честито !Надявам се вече да си по-спокойна!Дилянкеееееее , още малко ако потраеш с мен ще си да знаеш:)!

# 1 411
Дил, я излез от филма. Той бебчо си знае кога да излезе. Хайде стискаме палци. Ще чакаме добрите новини. smile3504

# 1 412
Честито на всички наскоро родили!!!
Останалите не се притеснявайте- стискаме палци!
Убедена съм, че всичко ще е наред, но споделяйте всичко за ражданията, та да следим и си спомняме за добрите хора   bouquet в Девата и ние. Simple Smile

# 1 413
Еххх by the sea съвършена кукла си имаш  Heart Eyes Пожелавам на себе си и останалите по едно здраво съвършенство  Praynig  Hug

# 1 414
Благодаря ви момичета за подкрепата Heart Eyes Hug

# 1 415
Честито на мишлеее Two Hearts да ти е жива и здрава малката кукличка Нели, много да ви радва и слушка Tada
dill77, мила  fingerscrossed  Hug

# 1 416
Честито  на Мишле Simple Smile Много да е здрава малката принцеса и да радва мама безкрайно Simple Smile    baloni:   1crib:

# 1 417
Мишле,честито,
много здраве и спокойствие Simple Smile

# 1 418
Момичета,  Tada имам честа да ви съобща: Днес във 14:00 часа dill77 е родила момченце Християн 4.035кг и 53см.   bigdance2 тя се чувства добре и ви праща поздрави Да й е жив и здрав много да я радва lovekiss и слушка

# 1 419
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙй,появи се дългоочакваното бебе-какъв юнак-браво,
бързо възстановяване на Дил Simple Smile

# 1 420
Честито, Дил. Много се радвам. Да ти е жив и здрав малкия юнак. Влязох във форума да питам дали някой знае нещо за теб,че днес се губиш и виж каква добра новина. newsm44 newsm18

# 1 421
Честито на Диляна.Да и е  здрав  най вече малкия мъж.Да ги радва много.
Не можахме да се засечем,аз родих на 14,03 Стилян 4,180-53 см.И вече се гледаме вкъщи. Heart Eyes Hug

# 1 422
  • Бургас
Честито на всички нови майчета  newsm44 Да са им здрави бебчетата и много да ги радват  bouquetГери, колко време след секциото ще мога да се видя с мъжа ми? В смисъл, трябва да ли да изчака часа за свиждането или ще го пуснат за малко при мен?
Ох, не остана и взех да се панирам яко  Confused

# 1 423
Честито на всички нови майчета  newsm44 Да са им здрави бебчетата и много да ги радват  bouquetГери, колко време след секциото ще мога да се видя с мъжа ми? В смисъл, трябва да ли да изчака часа за свиждането или ще го пуснат за малко при мен?
Ох, не остана и взех да се панирам яко  Confused
Гери днес почива-не е на работа,
но аз видях как свалят майките след секцио в стаята и съпруга го викат от рецепция,ти като отидеш да раждаш ще оставиш телефона му за връзка на рецепция,
моят мъж стоя около 2-а часа при мен-извън времето за свиждане : Simple Smile,

# 1 424
честото дил:)брееееее каза че ще стиска и така стана - на термина:)
дано всичко е ок и бързо се въстановиш-бебо бая голям;)да здрав и послушен момък!а с теб ще се чуем Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт