Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 120
А зодия?

# 121
от една тема за хоби
Цитат
max7
Новак

Публикации: 1

Re: игра на съдбата с мадам ЛЕНОРМАН .3
« #291 Четвъртък, 14 Януари 2010, 00:30 »
   Отговори с цитат
Момичета, искам да ви питам няколко неща:

Давате ли си сметка:

1. Че някой депресирам психо може да бъде подтикнат да вземе прекалено рязко решение в живота си на базата на вашите невинни тълкувания на разни картинки?
2. Че всички имате проблеми с ежедневното си съществуване, щом ви се налага да питате картинките "дали ще си взема изпита...", "дали ще се изпере онова петно от покривката...", "от кой съм бременна -- от русия или рижия?"
3. Че мъжете ви ще ви спукат дупетата от бой, ако разберат как сте взели някои важни решения в живота си?

Ама май по- големият въпрос е: какво направихте в живота си, та стигнахте до тук? Всяка от вас може би иска REWIND бутон, ама в тоя филм с работно заглави "Живот, или нещо подобно" няма такъв, поне не на моя плейър.

-на отговор към 3 въпрос отговорих- моят мъж си го спечелих на покер,такаче няма думата.
 -ей жените можем и зарове да хвърляме.колкото до разплода,то само семето на качествения мъж  би се тарслило ,ако говорим за разплода, но ако има любовна игра- трябват и други качества,изброени са по-горе от дамите.
затова ще има и такава статистика ,естествено за дамите печалба.

дано да те открие някоя,нуждаеща се.... Joy

# 122
Не се жени не ти трябва беля на главата .......... Joy Joy
Тез акъли ги разнася мъжо, на все още неоженените си приятелчета hahaha

# 123
  • Провинция
Познах, на един ръст сме.
Пък аз искам по-огромничък мъж. Crossing Arms

И аз така,ама аз съм само 1,65 да не на младежа да са му множко 13см разлика Whistling

# 124
Ааааааааааааа моля моля, не го разубеждавайте човека, защото докато не се ожени не може и любовница да си има  Mr. Green

# 125
Разкаях се  Blush Момчето интелигентно, а аз зла!  Joy
Ще пусна жокер за компенсация  Joy
Понеже аз съм от тези жени с поялниците  Joy мога да съм отправна точка! Мъжа мечта за мен е Кольо  Joy
Кольо е силен ЛЪВ (извинете за астрологичното отклонение), който знаеше много добре кой е и какво е!!! Аз четях, следвах, работех, а той по-яваш яваш не си даваше толкова зор  Joy
Отиваме на Панчарево да караме лодка - аз скоквам "аз обожавам да греба" и гребах през цялото време, а той се печеше! Никога не е страдал, от това, че съм по-динамична или че знам повече - беше щастлив, че жена му е интелигентна и оправна!!! ...но това се случва само с мъже, който нямат съмнения в мъжествеността си  Joy ...не е за всеки  Joy

# 126
Тук ми намирисва на явна провокация.
Няколко мацки захапаха. Joy Joy Joy
Момчето е умно,спор няма Peace
Та коя ще се класира,много моля да бъдем уведомени,все пак сме свидетели на сватосването,било то и по този доста приятен начин.

# 127
Много моля журито да вземе под внимание, че съм първата подала кандидатурата си  Whistling   Mr. Green

# 128
  • София
Мноооого интересно!  Party

Пу втора! Mr. Green Laughing
П.П. Поялник..? какво е това..?

Зодия и снимка?

# 129
Е В ТАКЪВ СЛУчАЙ ТЪРСИ СЕ;
-дама с маникюр и ум зада се досети че с молив може да се натиска копчето на асансьора.
-а той да подсигури- няколко домашни помощници за иначе ''знаещата си булка''-защо тя да работи на скъпите ел.уреди които той трябва да ги подсигури. Wink

браво за темата,за втори път ме разсмива max7
днес се регистрирал а вижте какво стана в неговата единствена тема -за сега. очакваме продължение....

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 21:34 от *МЕГИ*

# 130
  Квачките се накачулиха веднага на горкия "момък", внимавай, да не те изнасилят и захвърлят, защото ще боли и ще има теми "защо ми трябваше да пускам тема в бг мама? Mr. Green

# 131
  • Варна
Стига де! Малко свежа кръв се вля у форума, замириса на пролет. Wink

# 132
 Thinkingкаква жена търсиш....външен вид , професия, материално положение....характер ..твоя идеал...мома тн..

# 133
  • Sofia
днес се регистрирал а вижте какво стана в неговата единствена тема -за сега. очакваме продължение....
...с тенденцията регистрацията му да си и остане в днешния ден. Някои се чувстват пренебрегнати ако не им ръкопляскат непрестанно. Друго си е да изпързаляш "мамите". Гледането през ключалката на женската баня е непреодолима преграда за определени хора, независимо от физическата им възраст
Спамо-чата ви писна или не можете да му издържате на темпото?

# 134
Ехеее......аз къде блея,глей кво става тука  Flutter Mr. Green #Crazy Grinning

Общи условия

Активация на акаунт