Как да се оженя -- моля за препоръки и практически съвети!

• 21 584
  • 337
  •   1
Отговори
# 135
правиме агенция за запознанства Crazy Crazy

# 136
  • Провинция
Е В ТАКЪВ СЛУчАЙ ТЪРСИ СЕ;
-дама с маникюр и ум зада се досети че с молив може да се натиска копчето на асансьора.
-а той да подсигури- няколко домашни помощници за иначе ''знаещата си булка''-защо тя да работи на скъпите ел.уреди които той трябва да ги подсигури. Wink

браво за темата,за втори път ме разсмива това наборче
днес се регистрирал а вижте какво стана в неговата единствена тема -за сега. очакваме продължение....

Пф-ф-ф-ф,значи нямам място в списъка Tired
Ама пак може де,ако пича подсигури ноктопластика и редовната й подръжка,понеже  аз копчето на асансьора го натискам с пръст....и  ноктета ще се чупят редовно... Joy

# 137

Моля те, опиши ни накратко ежедневието на мечтаната от теб жена. Например.....
[/quote]

След твоите примери ми е много трудно да опиша ежедневието на жената. Но я да видим:

Не е важно в колко става, по- важното е тя да пусне слънцето в стаята.
Закуската следва да съдържа портокалов фреш и позитивизъм за започващия ден. Не е важно какво работи, стига да е творец и да има идеи, които вдъхновяват.

А битовизмите очаквам да се изчерпват с въпроса "Къде ще вечеряме", а не "Какво ще вечеряме".

# 138
  • Провинция

Аз ставам и искам ....
Айде да се взимаме,искаш ли?  bouquet

Ааааааааааааа моля моля, не го разубеждавайте човека, защото докато не се ожени не може и любовница да си има  Mr. Green

Дейз,ще ме извиниш ,но и аз си търся мъж!  Joy
Ако момъка не ме иска,ще ти отстъпя мястото с удоволствие bowuu

# 139
Към автора...
Знаеш ли какво трябва да прави един мъж за да впечатли жена? Отговора е лесен - трябва да прави всичко. Виж обратното е лесно. Тя трябва да се съблече и да направи салата.  Joy

# 140
 Shockedтова го има само във филмите......романтка погледи

# 141
При мен битовизмите се изчерпват с какво и от къде да поръчам  Joy

# 142
След твоите примери ми е много трудно да опиша ежедневието на жената. Но я да видим:
Закуската следва да съдържа портокалов фреш и позитивизъм за започващия ден. Не е важно какво работи, стига да е творец и да има идеи, които вдъхновяват.
А битовизмите очаквам да се изчерпват с въпроса "Къде ще вечеряме", а не "Какво ще вечеряме".
[/quote]

Хм, ще прочета още веднъж цялата тема отначало. След тоя ти пост имам чувството, че нищо не съм била разбрала правилно...

# 143

[/quote]

Е,не е ли самата жена едно слънце?   Grinning
Предполага се,че фреша е поднесен от теб,с целувка!
Те всички жени са творци...такива идеи имат понякога,че...    Mr. Green
Къде ще вечеряте зависи най-вече от твоя портфейл!

# 144
Със сегашния си опит никога не бих се омъжвала.Колкото и да е страхотен един мъж не може да му се има доверие.Разочарованието и предателството е просто въпрос на време.Онези ,които твърдят обратното или лъжат безцеремонно или правят твърде големи компромиси .От типа да преглъщат и да прощават непростими неща.
Както е в приказката не е нужно да си купиш крава ако ти се пие мляко.Една жена с професия и прилично материално обезпечение не се нуждае от съпруг за да има дете,добър и редовен секс и да не е самотна.Даже като избягва брака си спестява неприятните битовизми,разочарования и най- вече остава независима.
С опита на почти 20 годишен брак убедено твърдя че си много прав що се отнася до ''порасналите'' момичета.В този ред на мисли и в предвид поставените от теб цели бих те посъветвала да потърсиш сред най-младите дами.
Съвета ми е да не придиряш твърде много  и да не чакаш твърде дълго с предложението,защото сегашните момичета рано откриват истината за'' кравата и млякото''.
Късмет!

Най- младите дами все още не са научили някои важни уроци и става "изгубени в превода".

Относно началото на поста ти: аз не бих се оженил, ако не съм сигурен, че мога да прощавам всичко. И тогава компромиси няма.

# 145
Със сегашния си опит никога не бих се омъжвала.Колкото и да е страхотен един мъж не може да му се има доверие.Разочарованието и предателството е просто въпрос на време.Онези ,които твърдят обратното или лъжат безцеремонно или правят твърде големи компромиси .От типа да преглъщат и да прощават непростими неща.
Както е в приказката не е нужно да си купиш крава ако ти се пие мляко.Една жена с професия и прилично материално обезпечение не се нуждае от съпруг за да има дете,добър и редовен секс и да не е самотна.Даже като избягва брака си спестява неприятните битовизми,разочарования и най- вече остава независима.
С опита на почти 20 годишен брак убедено твърдя че си много прав що се отнася до ''порасналите'' момичета.В този ред на мисли и в предвид поставените от теб цели бих те посъветвала да потърсиш сред най-младите дами.
Съвета ми е да не придиряш твърде много  и да не чакаш твърде дълго с предложението,защото сегашните момичета рано откриват истината за'' кравата и млякото''.
Късмет!

Най- младите дами все още не са научили някои важни уроци и става "изгубени в превода".

Относно началото на поста ти: аз не бих се оженил, ако не съм сигурен, че мога да прощавам всичко. И тогава компромиси няма.

Ще прощаваш всичко тогава когато обичаш.

# 146
max, много романтично и нереалистично...
но продължавай да мечтаеш, ти си мъж на 32, имаш време

# 147
Продаден!
Вземам го  Whistling

# 148
Ле-леее.......за един ден само, 10 листа изписали...............е не мога да ги изчета всичките.  ooooh!

Но нещо за котки се говореше....
Обещавам само да мъркам, и никога да не драскам с нокти......МЯУ-У-УУ-уууу

Вземаш ли ме ?!?!?!?!?

newsm08

# 149

Явно много си лъгана и пренебрегвана...
Доста бих поспорила за това...но не е по темата.

max_7 , ориентира ли се в обстановката? 
Доста съвети ти дадоха... Grinning     
А някакъв  жокер?   

[/quote]

Да, доста съвети. И следните изводи:

1. Отвоюваната с цената на много счупени маникюри територия извън кухнята няма да се върне доброволно.
2. Да си малко гей, ако това е цената да чуеш женските мнения, не е по- лошо от неловките разговори на сутринта след всяка "премиера".
3. Полюсите се изместват твърде бързо, вече няма истински север -- жените не държат да са "г-жа...". Календара на маите явно не е толкова точен -- 2012 вече настъпи...

Общи условия

Активация на акаунт