В САЩ бохчата сме стъкмили,114 гозби наредили!(или другото лице на бейбибума)

• 36 981
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Агент, честит празник у дома! Щастливо детство на малката Ангелина!  newsm67

Вики, служба не остана, стискам палци! Simple Smile

Пухкава съм, дори по личните си критерии.  Mr. Green

# 616
Честито на Геле и на майка й!  newsm59 Все така чаровни и усмихнати! Hug

# 617
Честит Рожден Ден на Ангелина, щастливо и безгрижно детство и да радва мама и тате! bdbaloni

# 618
Честито на хубава Ангелина и на нейната още по-хубавата и талантлива майка!

По повод комплиментите на Вики - днеска си купувам пренаталните витамини и касиерката ме пита колко седмици съм. Аз й казвам и на въпросителния поглед към корема ми (не си личи през дрехите) й обяснявам, че уж на високите жени по-късно им проличавало. Тя ме потупва по рамото и успокоително ми заявява "Oh, don't worry - you are huge!hahaha. Не знам защо реши, че точно това ще ме разведри, но очевидно се опитваше да ме успокои за неличенето на корема по някакъв начин  Crazy.

Джу, сигурно е гледала твърде много Мадагаскар 2  Joy

# 619
Много ви благодаря за милите пожелания Simple Smile Купон не отчитам, че още сме болни (от днес и на антибиотик), но след 2 седмици ще празнуваме подобаващо!
Затова попитах за Дими, защото Гелето кара задължителните за детска градина 1 год нон-стоп болести, а беше здраво бебе; а за капак и аз ги карам с нея  Rolling Eyes днес педиатърката не пропусна да ме подпука!

Много ви се смях на забележките по отношение на коремите и все си мисля, че хората от учтивост казват това, което си мислят, че искаш да чуеш. И в най-тюленоподоните ми моменти ме радваха с коментари, че ми бил малък корема, а аз ги майтапех, че лъжата е грях  Grinning Имаше и праведници, дато ме успокояваха, че с 2 месеца безсъние ще съм стройна пак и колко добър фитнес е бебегледането!

За "пухкавостите", хммм, аз съм критична към собствените си закръглености, чуждите не са моя работа, особено пък ако нямат отношение към здравето и не принадлежат на хора, чието добруване ми е присърце. Което не означава, че не мога да изклюкаря по женски или да дам неискан съвет и неволно да засегна някой... предполагам, че е е останка от взаимоспомагателната метода  Mr. Green
(абе смеем се, ама си е компенсаторен механизъм да кажеш "ей, ДжейЛо какъв го вади въпреки милионите си и мъжете си и готвачите си" - някак си установяваш сходство / common grounds) Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 620
Агент, бързо да оздравявате! И мен това ме подготвят, че тръгне ли на градина да очакваме към $700 в копеймънтс за лекар само за първата година (има няма 25-30 посещения!) Crazy Аз затова още изчаквам, иначе ако имаше начин бих още сега го пуснала - диването започна да отказва следобедния съм и съвсем ще ми стопи нервите.

И да ти кажа и да не ходи на градина, то сезонът си е такъв. Ние още не можем да организираме РД, все някой е болен.  Hug

# 621
Честит рожден ден на малката госпожица да е жива и здрава!!!

# 622
Agent Provocateur, да ти е жива и здрава дъщеричката и много щастлива да расте!   ura
Бързо да оздравеете!
На мен пък рядко ми обсъждат какъв ми е корема, може би са много любезни хората около мен Simple Smile
Единствено една колежка периодично ми казва "I can't believe how big you are in a good way"  Thinking

# 623
Честит празник на Агент, а на рожденничката много здраве,усмивки и слънчево детство!

# 624
Честит Рожден Ден на хубавото Геле! Да е здрава!
 На мама и тате- наздраве!

# 625
Вики Малкия тук яде повече плодове от БГ , хапва банани, ябълки, круши и грозде, много рядко ягоди, а боровинки не обича. Мисля, че по скоро на куп ни се събраха градината и новата зима на различно място с различни бацилчета.

Днес ходихме на лекар и сме с бронхит- плаках, плаках и след това се стегнах. Ние се лекуваме с хомеопатия и лечението протича по телефона, със лекарката ни от бг. И в БГ сме се лекували по тел, но ако нещо зацикли или лекарката се съмнява в мойте описания по тел. ние отиваме да ни види, а тук само по тел. и ето до каде го доведах, чувствам се доста виновно.
Тукашната лекарка ни изписа антибиотик и аз как да и кажа, че няма да го купя, а имам нужда след няколко дни да го преслуша отново, за да обясня на БГ лекарката докаде сме стигнали.
След диагнозата и новото хомеопатично лекарство, не сме стигали 38 градуса днес, дори организма му свали сам 2 еденици. Ох и аз се вкарах в едни филми с лекари, но за сега сме така.
Не сам си избрала лекар хомеопат тук все още, защото аз не говоря добре английски и въобще нямам шансове на този етап да мина интервюто. Да не говорим , че имам и претенции за хомеопат да е лекар педиатър и да практикува класическа хомеопатия.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН , МНОГО ЗДРАВЕ, ВЕСЕЛИ ИГРИ И ПРИЯТЕЛИ ДОБРИ!

# 626

Да не говорим , че имам и претенции за хомеопат да е лекар педиатър и да практикува класическа хомеопатия.

Много трудно ще намериш такъв, да не кажа невъзможно.

# 627

Да не говорим , че имам и претенции за хомеопат да е лекар педиатър и да практикува класическа хомеопатия.

Много трудно ще намериш такъв, да не кажа невъзможно.

Може и да не е педиатър, но държа да е лекар и да практикува класическа хомеопатия. Не може да няма, знам че ще го намеря трудно.

# 628
А защо държиш да е лекар?

# 629

Защото познам хомеопати които не са лекари и не са наясно с произхода и последствията на различните болести, такива хомеопати винаги се супервизират от лекари хомеопати. Лечението се условнява от предаване на информация от пациент на не лекар-хомеопат, от не-лекар хомеопат към лекар хомеопат, да не говорим за последващи заболявания на пациента.
Разбира се това е мое мнение.

Общи условия

Активация на акаунт