Дъската на тоалетната - горе, или долу?

• 8 246
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
  • гр.София
И аз го гледах това филмче по Дискавъри   #2gunfire - затворена с капак, забранила съм да пускат вода на отворен капак, ама кой как ползва идея си нямам
името?
ако имаш впредвид филмчето - не знам - но правеха лабораторни анализи на четката за зъби, като си ги измиха на различни места - в банята, в кухнята, с четка стояща отвън, с четка прибрана в шкаф и навсякъде имаше фекални бактерии - е различен процент, де - абе гадно филмче

# 61
Винаги затварям капака, не мога да я гледам отворена, просто.
Не мога да се сетя за името, но в един филм бяха направили номер на едно момче, като облепиха върху тоалетната прозрачно фолио. Много готин ефект се получи Mr. Green

Последна редакция: чт, 14 яну 2010, 22:11 от елиас

# 62
  • София
Дъската е повече долу, защото сме повече жени.
Капака затваряме рядко, предимно малката, за да се катери върху него, за да стигне до шкафчето с интересни неща.

# 63
И аз го гледах това филмче по Дискавъри   #2gunfire - затворена с капак, забранила съм да пускат вода на отворен капак, ама кой как ползва идея си нямам
името?
ако имаш впредвид филмчето - не знам - но правеха лабораторни анализи на четката за зъби, като си ги измиха на различни места - в банята, в кухнята, с четка стояща отвън, с четка прибрана в шкаф и навсякъде имаше фекални бактерии - е различен процент, де - абе гадно филмче

не знам името, но демонстрираха как при пускането на водата се образува облак от микроскопични пръски, който се издига на няколко метра височина.

# 64
  • Монреал
Винаги е хоризонтално и капака е затворен, особено е важно да е затворен, когато се пуска водата, понеже както е написано по-горе пръските отиват върху четките за зъби, хавлиите, навсякъде..... Sick

# 65
  • Насред хаоса
Филмчето по Дискавъри се казва "Ловци на митове". И аз съм го гледала.
Иначе у нас с три жени мъжът ми се явява малцинство и дъската винаги е долу. Досега не съм  я виждала вдигната.

# 66
Хоризонтално със затворен капак. Няма спорове в къщи по въпроса, така е прието и всеки го прави без да му пречи.

# 67
  • Ямбол
По равно. Кой както я ползва - така я оставя.

А четките ни за зъби не стоят в тоалетната.

# 68
И аз съм гледала въпросния епизод на "Ловци на митове"  Laughing Абе ако знаехме наистина за всичко къде какви микроби и бактерии се събират, щяхме да се побъркаме.

По темата - нашия кенеф винаги е със затворен капак. Първо, защото иначе е грозно и пръска вода навсякъде, и второ, защото котката влиза вътре и пие от водата, а после ни целува по носовете  Mr. Green

П.П. Не знаех, че седалката се казва "дъска"  Embarassed  newsm78

# 69
Аз се опитвам да надделявам, но не ми се получава винаги  Joy
Харесва ми тоалетната чиния да е със затворен капак, но Мъжът в къщата не обръща и грам внимание на моето старание и я оставя както му дойде  Mr. Green
А как се справям - колкото пъти я видя отворена тоалетната, толкова пъти затварям капака  Mr. Green

# 70
Да решим и този въпрос. Ако формулирам темата 'Как трябва да стои дъската на тоалетната чиния?', отговорът ще е ясен, защото форумът е предимно женски. Затова кажете как е у вас, кой надделява, съществува ли изобщо спор, имате ли аргументи за и против.
 Laughing
Аз съм с три жени в къщи  ooooh!, така че нямам шансове за успех. Въпреки това съм с убеждението, че е по-добре дъската да е във вертикално положение, не само, защото съм мъж и така ми е по-удобно, а защото е до мивката и се пръска, не се праши, когато не се ползва по-дълго време, като има синьо багрило за водата в казанчето, понякога пръскат сини капки при пускане на водата, които много трудно се махат...
 Laughing
Това никога не е било предмет на разговор ,още по-малко на спор в къщи.
Като е вдигната,я свалям.
Мъжете я вдигат.

Защо,всъщност това е такъв проблем?
Отнема част от секундата да се вдигне или свали!

Понякога се чудя за какви глупости могат да се карат хората!

Сега отивам да чета темата...

# 71
  • София
При нас дилема за дъската на тоалетната чиния няма. Всеки трябва да затвори капака след ползване на тоалетната. Не понасям тоалетни с вдигнат капак, независимо дали дъската е спусната или не.

# 72
Страхотна тема smile3501

# 73
Със затворен капак винаги.

# 74
ДОЛУ!!!!
Полудявам като я видя горе ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт