Дъската на тоалетната - горе, или долу?

• 8 240
  • 123
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Със затворен капак е, така че  и двамата вдигаме капак  Mr. Green
Лошо е, ако някой е много на зор и не успее да вдигне капака.  Mr. Green

# 46
На мен ми е се едно. Мога да си я свалям,а предпочитам той да я вдига преди да си свърши работата Simple Smile

# 47
Хоризонтално в по голяма част от времето,защото сме 2на2-мъжко/женско,но нали и мъжете изполват хоризонталното положение Laughing.А и таткото като е на работа със щерката доминираме.

# 48
По принцип хоризонтално, или със затворен капак, т.к. имаме мъжка и женска тоалетна Peace

# 49
винаги вертикално Simple Smile

# 50
  • София
Откакто сме заедно с мъжа ми, той е научен да връща обратно седалката в легнало положение, след като си свърши работата. Не би ми било приятно в бързината, когато съм по спешност, да се хакна върху вдигната седалка  Mr. Green

# 51
  • гр.София
И аз го гледах това филмче по Дискавъри   #2gunfire - затворена с капак, забранила съм да пускат вода на отворен капак, ама кой как ползва идея си нямам

# 52
Винаги трябва да е горе. Във всеки смисъл...

# 53
Хм. Щастливци.
Явно никой от вас не е живял град с воден режим. Аз почти през целия си живот минавах между капките (щото имаше щастливци, които или имаха съседи, работещи във ВиК, или бяха на стария водопровод, останал от римско време). В жилище с режим живях само около 7 години, но навикът остана за цял живот у всички двукраки вкъщи: тоалетната чиния - винаги затворена с капак, три синджира и пет катинара!   Mr. Green

ПП И снаха да дойде, и нея ще научим!  Peace

# 54
И аз го гледах това филмче по Дискавъри   #2gunfire - затворена с капак, забранила съм да пускат вода на отворен капак, ама кой как ползва идея си нямам
името?

# 55
  • Бургас
И ние се движим по хоризонталата почти винаги.Аз съм си повече време вкъщи,така че съм си в правото си.Не стига,че я чистя,ами сега и за това ли да мисля... Crossing Arms

# 56
От естетически подбуди - винаги хоризонтално. Мъжете вкъщи са дресирани - като пикаят, я вдигат, като си свършат работата - я свалят. Свекърите пък страшно държат капакът винаги да е затворен. Страшна драма е, когато се засечем на вилата. Много е гадно, когато по спешност оголеният ти задник срещне твърда преграда, а не жадуваната празнина, в която да се източи.

# 57
  • София
    Предпочитам хоризонтално.Мразя да се лепна в бързината на студения порцелан или да се тръшна върху затворения капак. Ама по принцип след всеки е в различно положение.Не затварям капака, освен като се къпя, та да си сложа хавлията отгоре.

# 58
  • ул. "Мечтание"
Хоризнотално и с капака отгоре. Мъжете вкъщата нямат право на възражения, освен ако не започнат те да я мият, тогава те ще казват как да стои!  Mr. Green

# 59
  • София
Хоризнотално и с капака отгоре. Мъжете вкъщата нямат право на възражения, освен ако не започнат те да я мият, тогава те ще казват как да стои!  Mr. Green
В една друга тема, някой беше споменал за миене на дъската в миялната.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт