Дъската на тоалетната - горе, или долу?

• 8 242
  • 123
  •   1
Отговори
# 30
  • Талант на 2012,2013 г.
Винаги е вертикално.В нас сме две жени на един мъж,но някакси като започнахме да живеем така си свикнахме.Сега малката сама се научи да си смъква дъската и после да я вдига пак.Ама това за изтичането на парите в тоалетната ме разсмя максимално  Laughing Боклук да не си изхвърляме по тъмно и т.н. То ако е писано да нямаме пари или да имаме едва ли точно това ще реши нещата  Laughing Peace

Подкрепям напълно. И все пак: Не изпитваш ли как да го нарека - не страх ама едно такова безпокойство ако речеш да си изхвърлиш боклука по тъмно? Rolling Eyes

# 31
  • София
Добавих в анкетата позиция за затворен капак. Който иска, да си смени вота. Извинявам се за причиненото неудобство. Laughing

# 32
винаги я вдига!поне засега нямам проблем в това отношение!

# 33
  • ГО
Нито аз, нито съпружето обръщаме внимание на това.
Ако е вдигната, свалям я, съответно той я вдига ако е свалена.
Никога не ми е хрумвало, че това може да е проблем  Laughing
Животът е достатъчно сложен, няма нужда от допълнителни усложнения.
И у дома е така.
Детето си я вдига винаги, мъжът ми също, аз си я свалям, на никой никога не му е превело впечатление как е дъската.
Често е и затворен капака напълно, че е до мивката и да не се мокри.

# 34
Винаги е вертикално.В нас сме две жени на един мъж,но някакси като започнахме да живеем така си свикнахме.Сега малката сама се научи да си смъква дъската и после да я вдига пак.Ама това за изтичането на парите в тоалетната ме разсмя максимално  Laughing Боклук да не си изхвърляме по тъмно и т.н. То ако е писано да нямаме пари или да имаме едва ли точно това ще реши нещата  Laughing Peace

Подкрепям напълно. И все пак: Не изпитваш ли как да го нарека - не страх ама едно такова безпокойство ако речеш да си изхвърлиш боклука по тъмно? Rolling Eyes
Поправям се веднага,свекървата с мнението за изтичането на парите е абсолютно права,то толкова пари даваме за храна и напитки и накрая точно там отиват  Laughing Права е жената,ама в малко по различен смисъл.
А за изхвърлянето на боклука вечер,не не ме е страх въпреки че живеем в ромската махала.Сега като се замисля аз го изхвърлям сутрин.Не ми се е налагало скоро да го изхвърлям вечер(сутрин като стана и поизчистя,слагам да готвя и тогава го изхвърлям).Всичко е въпрос на навик  Peace

# 35
  • София
Поправям се веднага,свекървата с мнението за изтичането на парите е абсолютно права,то толкова пари даваме за храна и напитки и накрая точно там отиват  Laughing
Joy hahaha
Не само изтичат, а и цопват от време на време.  Mr. Green

# 36
Да ти кажа у нас стои хоризонтално и не съществува такъв спор. Понеже при нашите беше обратно, когато се нанесохме да живеем заедно с приятеля ми бях приятно изненадана. Не бих водила прословутата война, ако беше свикнал да е вертикално.

# 37
Вече все по често хоризонтално и с затворен капак.

# 38
Напоследък - хоризонтално, със затворен капак и залепен с тиксо, за да не може да го вдигнеш без да отлепиш тиксото. Съответно след смъкване на седалката тиксото пак се залепя. Тези крути мерки взехме заради малкия, който много обича да отваря капака на тоалетната и да пуска разни неща вътре, да си бърка във водата и други подобни  Laughing
По - рано пък седеше винаги вдигнат и капака и седалката, аз като пишкам не сядам на тоалетната чиния  Wink и затова не си и правя труд да го смъквам, а за други дейности - и двамата си смъкваме седалката, тъй че сърдити няма.

# 39
Имаме си отделни тоалетни / т.е баня с тоалетна за всеки от нас / - много е готино  Peace

# 40
По принцип най-добре е капакът на тоалетната да е затворен, но това е последното нещо за което бих се разправяла с мъжа ми или детето.

# 41
  • софия
при три жени в къщи по-често е хоризонтално,мъжа ми си я вдига и обратното,въобще не сме спорили за това как трябва да е.Всеки си я намества.

# 42
  • с/у ОколоМръсТното
Отг. 7 - имаме отделно мъжка и женска тоалетна.

# 43
За затворена. Така всеки отваря това, което му е необходимо. От естетически съображения. За боклука зная, че и сутрин не е хубаво да се изхвърля, нито да видиш някои, че изхвърля  Laughing За тези, които искат да се съобразят с всички изисквания.

# 44
Със затворен капак е, така че  и двамата вдигаме капак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт