Дъската на тоалетната - горе, или долу?

• 8 249
  • 123
  •   1
Отговори
  • София
Да решим и този въпрос. Ако формулирам темата 'Как трябва да стои дъската на тоалетната чиния?', отговорът ще е ясен, защото форумът е предимно женски. Затова кажете как е у вас, кой надделява, съществува ли изобщо спор, имате ли аргументи за и против.
 Laughing
Аз съм с три жени в къщи  ooooh!, така че нямам шансове за успех. Въпреки това съм с убеждението, че е по-добре дъската да е във вертикално положение, не само, защото съм мъж и така ми е по-удобно, а защото е до мивката и се пръска, не се праши, когато не се ползва по-дълго време, като има синьо багрило за водата в казанчето, понякога пръскат сини капки при пускане на водата, които много трудно се махат...
 Laughing

# 1
Е как го измисли само.Даже и добри доводи си дал,но на мене ми е адски неприятно когато в бързината не погледна и седна направо на студения фаянс.Пфу...

# 2
Аз съм малцинство вкъщи,затова почти винаги е вдигната. Peace

# 3
При 3 жени вкъщи, няма начин да седи вертикално - мъжът ми все повече се усъвършенства в точната стрелба (иначе, трябва да мие тоалетната, а мързелът е велик учител). Mr. Green

# 4
Нито аз, нито съпружето обръщаме внимание на това.
Ако е вдигната, свалям я, съответно той я вдига ако е свалена.
Никога не ми е хрумвало, че това може да е проблем  Laughing
Животът е достатъчно сложен, няма нужда от допълнителни усложнения.

# 5
Цитат
Аз съм малцинство вкъщи,затова почти винаги е вдигната.
И аз.

# 6
Има легенди за борба м/у половете по този въпрос и винаги ми е било чудно как може подобно нещо да прави впечатлeние  Crazy не се замислям, нито ми пречи, както и да е. У нас е близо до душа, затова често е затворена изцяло, не сме се сецнали още  Laughing

# 7
Аз се мъча да приуча тримата мъже в къщи да затварят след ползване тоалетната с капака,има малко напредък,но по-често я заварвам с вертикално вдигната дъска.Затварям и следващия път отново я намирам отворена.Да си я ползват както искат,но защо не свикват да я затварят! Mr. Green

# 8
на моя мъж му отне около 1 година да ме научи да затварям капака на тоалетната след ползване това беше много отдавна но сега не мога и да си представя да не затваряме тоалетната и двамата и детето включително. Дразня се като отида някъде на гости и видя отворена тоалетна, така че във вкъщи всеки си вдига капака и използва тоалетната така както на него му е удобно след което затваря капака на тоалетната и за мен това е най практичният и хигиеничен начин. Докато се приучвах към този навик много се дразнех, но сега не мога да си представя как в нашето семейство сме живели цял живот без този навик.

# 9
  • София
... мъжът ми все повече се усъвършенства в точната стрелба (иначе, трябва да мие тоалетната, а мързелът е велик учител). Mr. Green
Имам една игра за телефона, където си избираш тоалетна между чиния, клекало и писоар. Като стартираш играта, излиза съответната тоалетна и една струя, която се измества в случайна посока и трябва с натискане на клавишите да компенсираш, винаги да си в целта. Накрая излиза в проценти, каква успеваемост имаш. Може да се ползва като тренажор.  Laughing

# 10
За мен е без значение как ще е оставена, не ми пречи ако е вдигната.
Съответно я свалям, или ако е свалена съпругът ми си я вдига.
Често затваряме и капака.
Но да водя война и спорове за подобна глупост....хайде няма нужда.

# 11
Да решим и този въпрос. Ако формулирам темата 'Как трябва да стои дъската на тоалетната чиния?', отговорът ще е ясен, защото форумът е предимно женски. Затова кажете как е у вас, кой надделява, съществува ли изобщо спор, имате ли аргументи за и против.
 Laughing
Аз съм с три жени в къщи  ooooh!, така че нямам шансове за успех. Въпреки това съм с убеждението, че е по-добре дъската да е във вертикално положение, не само, защото съм мъж и така ми е по-удобно, а защото е до мивката и се пръска, не се праши, когато не се ползва по-дълго време, като има синьо багрило за водата в казанчето, понякога пръскат сини капки при пускане на водата, които много трудно се махат...
 Laughing

Ако беше гледал един много интересен филм по Дискавъри какво точно пръска от тоалетната чиния и в какво количество,  щеше вече да си се обзавел с капак, който още с пускането на водата заема хоризонтална позиция Mr. Green

# 12
  • град-държава
Отне ми повече от 6 месеца,за да се преборя с омразния навик на половинката да оставя отворена дъската,но успях при това по мирен начин,не че не е имало моменти, в които ми е идвало да му я нанижа на врата.  Mr. Green

# 13
МАй по равно- и вертикално и хоризонтално... Joy Joy Joy Joy

# 14
  • София
... не че не е имало моменти, в които ми е идвало да му я нанижа на врата.  Mr. Green
Щял е да реши, че му слагаш златен медал.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт