Да отслабнем докато спим... - 2

• 48 460
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Срещнах се с кантара - точно 2 кила над линийката Blush

# 706
Папеси Hug
Дианче Hugнали си си направила удоволствието "и аз съм човек"!Не се вглеждай много в кантара:ще паднат тези 2 кг бързо Laughing,а за сладоледа не съжалявай:аз хапнах и за теб.Беше много хубав,ако това ще те успокои Joy
Snow4eva Hugкучето хареса ли хляба Thinkingи какъв беше ръжен или елдов?
Номера за безглутеновия (елдов) хляб е повече втасване или да го "забравиш" за известно време Mr. Green
Облаче Hugзащо не дадеш отпуска на кантара за един месец?Така си под постоянен стрес и не даваш на тялото си възможност да отслабне.Знам какво е само за мнението на кантара да мислиш и сутрин да си като пред изпит #Cussing out
Забрави кантара,спазвай Папе,без да гладуваш (пиши какво ядеш за да имаме тук кой да ядеме Joy) и след месец -два  ще ти завиждаме Wink
аз закусих сушени сливи,орехи и...баклава (3 нищожни хапки)
о:кисело зеле с ориз (днес мислех да съм на монорежим с елда,но Snow4eva ме подсети за зеле на фурна Mr. Green)
в:едни рибени филенца искам да опитам
лек ден  bouquet
Lauryn,Жижи защо се криете Thinking

# 707
  • София
Привет, Папеси!  Hug
tania6 Hug Кучето много хареса хляба! Ама то харесва всичко! Има само 1 нещо, което не обича - маслини. И аз, честно казано го харесах, въпреки, че беше доста твърдичък. Направих го от някакъв микс от билкови брашна, така поне пишеше. Ще погледна състава и ще напиша. Имам и за утре. Но направих с 1 чаша брашно - много малко като количество и много тънко.
Аааа... твойто зеле е кисело! Моето е прясно - в тенджера под налягане го слагам - една зелка нарязана с малко сол и малко вода - 10 мин. под налягане, после го отзеждам, изсипвам в тава, няколко капки мазнина на дъното на тавата, разстилам го отгоре и няколко червени спирали с кетчуп рисувам - 10-15 мин. в гореща фурна и е ок. Имам ядене за 2 дни.  Grinning
diancheto  Hug ще ги смъкнеш!
облачето  Hug може би Таня е права за кантара... Въпреки, че аз не мога да го направя това да му дам почивка. Но не се травматизирам. Е, да... кофти е цял ден на сокове и да не помръднеш, но може би резултатът ще дойде до ден-два.
За днес:
з. - 4 лъж. овесени ядки със сухи плодове
о. - зеле на фурна
в. - зеле на фурна

Малко е моно - но не ми се яде друго.
Вчера освен салатата за вечеря пробвах и нахута - накиснах го първо за 12 ч., после сварих в една вода, която изхвърлих /имаше доста пяна/, и с втората - варих 1 ч. под налягане. Половината направих на хумус, а другата половина - задуших една глава лук, един домат и изсипах нахута в тенджерка - повря 4-5 мин. и беше готово. Пробвах го - много вкусно! Като боб!  chef
Хубав ден и седмица!  Hug

# 708
  • Пловдив
Lauryn,Жижи защо се криете Thinking
Аз съм тук,не се крия,но всъщност като се замисля си е баш криене Embarassed.В МЦ съм и доста оплесках нещата,но от утре с нови сили се завръщам при вас.

# 709
Ох, не мога да се откъсна от кантара.  Cry Много ме е яд заради тези лекарства, дето от тях не мога да сваля.  #Cussing out знам, че трябва да се успокоя, да приема положението, и май че се справих до известна степен.
От вчера си правя и запарка от гръмотрън, има тук една такава тема във форума.
  bouquet

# 710
  • София
Честит празник, папеси!  bouquet
Да сме живи и здрави, прекрасни, обичани и обичащи, с добро самочувствие и щастливи!  bouquet
облачето Hug И аз се мятам всяка сутрин с голямо желание, особено когато съм била абсолютно стриктна предния ден. Знам, че понякога има вариране и дори, когато имам малък плюс, не ме травмира това. Важното е да знаем накъде вървим!
Жижи  Hug няма страшно... Важното е наличието на нови сили и желание!
вчера имах промяна в храненето вечерта - вместо зеле ядох 3 яйца на тефлонов тиган. Просто ми се ядяха протеини.
днес:
з. овесени ядки
об. зелена салата + просо с малко сирене
веч. - навярно салата или нещо подобно... ще реша довечера в движение  Grinning
Хубав ден и много цветя! Hug

# 711
честит празник Папеси  bouquet
кантара е още в отпуска Laughing
днес менюто е неизвестно Mr. Greenработа на мъжо и няма да го обиждам:ще ям и ще пия Crossing Arms
закуска:кроасани Crazy(добре,че не е всеки ден 8-ми март)
лек,приятен,весел ден и оставете на мира нещастните и изтормозени кантари Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet

# 712
  • Пловдив
Честит празник и от мен!До тук съм на един портокал,за после ще го мисля.

# 713
  • София
Добро утро!  Hug
Вчера вечерта освен зелена салата хапнах и малко зеле на фурна. Кантарът си стои почти на едно място, като варира лекичко в рамките на 1 кг - нагоре-надолу... Това ме устройва за момента!
Вчера като се върнах вечерта, метнах една риба във фурната и загледах хумуса, който никой не го яде, а и аз не знам на какво да го мажа и реших: върху хартия за печене, с помощта на уред за правене на фалафели, направих 30-тина кръгчета, опекох ги и станаха страхотни солени бисквитки от нахут с тахан  chef

зак. - 4 бисквитки от въпросните
об. - зелена салата с репички + просо със сирене
сл. зак. - каквото е останало от просото
веч. - риба филе пангасиус на фурна + вино  Laughing

Хубав ден на всички!  Hug

# 714
Папеси Hug
вчера,като изключим сутрешните кроасани,които все пак са си по Папе Mr. Greenменюто беше по правилата на Папе и рационалното/здравословно хранене:филенца , салатки и малко вино Peace
направо не е за вярване как не само аз,но и мъжо сме си променили начина на хранене.
 като размисля Thinkingто така си беше нормалното хранене едно време и при мама и при баба Mr. Greenтрикратно хранене,интервали между храненията и рядко десерт на обяд Peace
днес хляб с тахан за закуска
о:дояждане на филенцата и салатата
Snow4ewa Hugтвойте бисквитки ми приличат на мойте нахутени палачинки Mr. Green
ще ги опитам и на бисквитки Peace
а хумуса си го мажа върху.... краставица или тиквичка(нещо суровите тиквички почнаха да ми харесват повече от краставица)
лек ден  bouquet

# 715
  • София
tania6  Hug това, с мазането е много идейно! Аз напоследък прескачам едни извари, заради това, че нямам на какво да ги намажа /някой път си пълна чушка с тях/, но не съм се сетила върху краставичка, а още по-малко върху тиквичка! Тиквичка обичам сурова и настъргана на салата, но трябва да почна и така да ги хрупам.

# 716
Здравейте Папеси, честит 8-ми март, на патерица. tania6 искам да те питам как да ползвам кроснтренажора, аз си закупих преди месец един за домашно ползване, и си го ползвам де, но все пак искам да знам как е най-правилно използването му с цел стопяване на кг около ханша, а не трупане на мускулна маса. Като се рових в нета изнамерих купища информация, която е доста противоречива и сега съвсем се обърках. Ще чакам с нетърпение отговора ти..., аз за себе си решеих че само с режим  не става, трябва си и спорт., а от юни месец пия едно лекарство за мигрена, което допълнително усложни нещата Simple Smile, до края на август бях добре, но след това..., не са ми много кг. де, 4 са само ама все пак.......

# 717
mariva Hugрадвам се да те видя отново  bouquet
за колелото ми казаха да карам "като в града" Mr. Greenна разходка,но продължително време,минимум 45 минути (до 35 минути се разграждат захарите в кръвта,а мазнините след това).А ако издържиш 45 минути,след това е много лесно,всъщност първите 25 минути са най-трудни.Също много е добра "интервалната" тренировка:редуване на 1 минута много бързо и 2-3 по-бавно,но тук казват,че е добре да се следи и пулса,а на домашния кростренажор нямам такива "екстри"
това го правя като ходя Mr. Greenимам съответния уред.Трябва да се пресметне оптималния пулс в зависимост от годините и пулса в покой,ако те интересува ще търся формулата,но едва ли е необходимо такава точност Thinking.На практика май най-добре е правилото "бързо,но да можеш да говориш без затруднение(задъхване)"
Непременно прави и упражнения с гири и упражнения за корема,но тези,които са на 4 крака Mr. Green
и аз не искам да съм "яка и дебела",то тогава май е по-добре "дебела и пухкава" Joy
стратегията ми е добра:намалях много "на обем" Laughing
Snow4eva аз се научих нищо да не "мажа на хляб" дори и за гости,няма да си развалям фигурата заради тях Crossing Arms.
Изварата става красиво и на краставица (лодки,кладенци...),домати,endive newsm78и други.
И в стъклени чаши е красиво,например ред хумус,ред пюре от авокадо и ред парченца домати...

# 718
tania6 благодаря ти за изчерпателния отговор, аз това и правя, до 45мин. обаче издържам , а и много ама много се потя. Моя кростренажор има всички екстри, време, пулс, калории, километри в секунда, общ пробег......., маховика ми е 5кг и може на различни степени, по -бързо, по-бавно, и т.н., правя си всеки ден, но четох някъде в нета и затова че не е хубаво да се изразходват повече от 2000калории на седмица, та и с това сега трябва да се съобразявам..., а също и за пулса четох там, моя повече от 160 на най-бърза степен(32км в сек.) не надвишава, което смятам , че е добре..., а с яденето през деня успявам някакси да се впиша, ама пусто вечер......зор, зор..., нещо мотивация ми липсва... Hug на всички диетуващи и лека и отслабваща нощ.

# 719
аз на тези калории нямам доверие,като имам пред вид определението за калория от физиката ,не мога да сравня мойто тяло с казан Joy
и както ми каза мъжо,ако това е вярно ,аз трябва да съм изчезнала (а тогава бях най-дебела)
Не е ли много пулс 160 newsm78 моят трябва да е 110-120,наистина съм по-стара  Thinking
номера нещо беше за оптимално топене на мазнините,без излишно натоварване на сърцето Thinking(измислено от французи,естествено Laughing и практикувано в СПА  в St Malo)
ще търся формулата  Laughing
а ми намери си мотивация Joyне,не ти се подигравам,но едно време мойта мотивация беше:"ако съм стриктна,ще се наградя с торта" hahahaсега се награждавам с друго Mr. Green
не можеш ли да си хапваш протеини вечер newsm78 награди се със сладко сутринта Laughing
аз вечерях филенце с малко вино Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт