Да отслабнем докато спим... - 2

• 48 459
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
мога и ще се опитам, лошото е че другите ядат каквото не трябва и ме дразнят.......и сега в момента правят същото Mr. Green, а вечер могат ли да се ядат плодове newsm78

# 721
Привет Hug
Аз общо взето избягвам срещите с кантара Mr. Green
Режимна съм, и аз като Танчето с винце Laughing
Марива, плодове на закуска или обяд, вечер не Naughty  bouquet
Май съм си над линийата още Blush Ма няма да се тегля пък Joy
За спорта... нямам уреди вкъщи, но май като посвалих килца е време да го въведа, но мисля да е гимнастика вкъщи по скоро newsm78
Лека и мека мацки Hug

# 722
Папеси Hug
mariva Hugне може ли да гризкаш малко сиренце или филенце с чаша вино?
На ме това ми помага,а и слагам за ядене на другите неща,които те обичат,а аз не Mr. Green
дори и на гостите Joy
дианче  Hugи аз така с кантара Laughingще изчакам,но  дрехите ми са по-свободни и ми е леко на коремчето LaughingА можеш да правиш гимнастика и без уреди или подръчни средства:бутилки с вода,точилка ,шал и други
закусих орехи и малко козунак и сега мисля дали да не съм няколко дни на някоя монодиета с елда,ябълки и извара...защото ще наблегна на протеините от месо и риба другата седмица Crazy
лек и успешен ден  bouquet

# 723
  • София
Добро утро!  Hug
Snow4eva аз се научих нищо да не "мажа на хляб" дори и за гости,няма да си развалям фигурата заради тях Crossing Arms. Изварата става красиво и на краставица (лодки,кладенци...),домати,endive newsm78и други.
tania6  Hug endive означава цикория, нали? Аз май не съм пробвала до момента в суров вид. Трябва да потърся къде има. Заинтригува ме  Grinning А относно идеята за тиквичките и краставиците веднага ще пробвам!   bouquet
diancheto  Hug и аз май съм малко над линийката. Днес осъмнах с плюс... така и не знам от какво, но не се впечатлявам. Все пак аз от скоро смених режима и все още се напасваме с него  Laughing
За неделя планувам едно лунуване - ще го направя както миналата седмица - фреш до обяд и след това - айряни.
mariva_76 Hug аз вече не се дразня. Ми то почти винаги аз ям нещо различно и това не само, че не ме дразни, ами ме забавлява!  Laughing Като ме питат какво съм закусвала и обядвала, и като им кажа кефир, гречка, просо, хумус или табуле - правят такива физиономии:  Shocked  Joy
Жижи  Hug

За днес предвиждам:
з. няколко бисквитки от хумус с кафето
об. - просо със сирене и малко зеле на фурна
сл. - 1/2 коф. кис. мляко
веч. риба с вино

Папеси, да ви попитам.... предстои нова тема да се пуска, скоро ще ударим 50-тата стр. Някой има ли идеи - какво да сложим в нея. Мисля да променим заглавието, какво е мнението ви? Например "Режимът на д-р Папе - или да отслабнем сокато спим - 3 част". Предложения? Иска ли някой да се заеме с оформянето? Отварям ви фронт за размисъл  Laughing

Хубав ден на всички!  Hug

# 724
Snow4eva  bouquetти много хубаво ги правиш първите страници  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
а и си  от "старите" Mr. Greenв тази тема.
С нетърпение чакам да видя новата и съм за ново заглавие,че от това не ясно,а и не звучи сериозно!
сега бързам,ще мина по-късно
  bouquet

# 725
  • София
Добре, Танче, ще се заема... дано стане добре.
Може би утре ще я пусна. Дотогава приемам и други предложения. Ако нещо да коригираме в текстовете от първата страница, да добавим...

# 726
  • Пловдив
И аз съм за ново заглавие,това наистина звучи леко несереозно,аз затова и толкова дълго прескачах темата без въобще да я погледна.Иначе днес ядох за з-банан,о-варени яйца,сирене и домати,в-шопска салата.Изобщо...един протеинов ден.

# 727
 Hug и аз съм за ново заглавие, лека и спокойна нощ  bouquet

# 728
  • София
Добро утро, папеси! Hug
Днес ще съм на протеини - кисело мляко!
Така, както казах, че не се впечатлявам от малките плюсчета, така като се съберат 3 дни с малки 300-грамови плюсчета, това си прави почти кило! Crossing Arms
Чудя се кое не ми действа добре! newsm78 Навярно е просото и ще задържа малко с него. То си е хранително, а и порцийките ми не бяха от най-малките на обяд. Така че - 2 кофички мляко ме чакат през деня, а за вечеря - само 1 чаша ще да е.
За утре планирам да съм на салати, а в неделя, когато е луната - малко на течности. Естествено, че пак съм на гости при родителите ми /ние се виждаме 1 път седмично и много обичам да разваля обяда с някоя от диетите си/, така че Таня  Hug , този път ще бъда на айрян с чаша вино  Joy
mariva_76,  Жижи, diancheto  Hug Hug Hug
Хубав петъчен ден!  Hug

# 729
Snow4eva Hugтук ще те убият за подигравка с виното Mr. Green
направо ми е жал,но не знам за теб или за виното Joy
нормално е да имаш плюс като почваш да се храниш нормално,а не можеш цял живот да си на някакъв режим.Не бързай,ще стане ,макар и бавно!
на мен най добре ми се отразяват протеиновите вечери с малка салата(колкото за цвят и украса)
дианче,жижи,марива,облаче Hug
лек ден  bouquet

# 730
  • София
Snow4eva Hugтук ще те убият за подигравка с виното Mr. Green
направо ми е жал,но не знам за теб или за виното Joy
Танче, ама аз изобщо не се подигравам! С виното!
/ако има подигравка - тя е с млякото/  Laughing  Шегувам се, разбира се! Истината е, че много обичам вино и може да не ям, но трябва да се чукна с една чаша, когато ми е приятно. Само в събота и неделя си позволявам по 1 чаша вино на обяд. Иначе - вечер - да!
Права си за храненето, нормална е такава реакция при възвръщане на нормално хранене. Но... въпреки това днес ще олекотя.
Хубавав ден!  Hug

# 731
Привет Hug

Тази сутрин си бях на линийката, но днес няма да съм режимна, защото съм рожденничка и вече си хапнах вкусна торта, а за довечера незнам Mr. Green

# 732
  • София
diancheto  Hug честит празник!  bouquet Да си жива и здрава! Да постигнеш това, което искаш и много любов и щастие! newsm59

Не мисли за режимност, празнувай от сърце!  Hug

# 733
dianche Hugчестит празник  bouquet
жива и здрава да си
всичко,което си пожелаеш да се сбъдне  bouquet  bouquet  bouquet
не мисли за режими Mr. Greenпразнувай
Snow4eva ,направо си е подигравка с виното!
не можеш ли сиренце и вино?Дори е по-хубаво от месо и вино!

# 734
Дианче, честит празник, много здраве, мир и любов ти пожелавам.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт