ПЛЕВЕН - 127

• 24 369
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Честит празник на малката Аничка!Да расте все така усмихнато и щастливо детенце!
Оля,честито на семейството ви! Hug

# 151
Не отричам форума като място за намиране на информация.Аз лично съм се възползвала от такава по повод кърменето и захранването.Но съгласи се,че се дават и много некомпетентни и даже вредни и опасни съвети. Но в крайна сметка всеки сам решава на каква информация и на кай специалист ще се довери  Peace   

И аз мисля така  Peace

Супер е, че при вашите деца работи това с лягането рано, за завиждане сте си
Не мога да си представя моите как ще си стоят в леглата или поне в стаята сами и ще си заспят в някакъв момент, просто невъзможно, това от 8 и нещо до към десет и нещо да сме ние в другата стая, а те по леглата - абсурд, споделете как го постигате
А филмчета не бих им пуснала по това време на деня преди заспиване, Яна и без това ги бълнува

Гретхен, аз лично не споря, само казвам гледната си точка, освен това при всяко дете различни неща работят и са важни, малко или много зависят и се съобразяват от обстановката, режимите, начините на хранене в семейството, поне докато са малки
Като я чета Мира за конкретния им случай си мисля, че те са си взели правилното за тях решение

# 152
нади_миши, ще ти подбера няколко неща и ще ти ги изпратя на ЛС. ) че наистина там е малко джунгла и понякога има неща, които не са толкова ценни и важни. )

Грета, аз не мога да кажа на някого как е "по-правилно" да си гледа детето. Всеки преценява, взима решения, съобразява се със собствените си виждания и естествено донякъде и със самото дете.
Хубаво е обаче да се изказват различни мнения, така човек понякога се замисля....или пък може да реши да опита нещо различно като възпитание и т.н. Споделеният опит не е излишен за никого.

# 153

Хайде и тук да честитя на Анчик 1 рожден ден и встъпване в християнството! Много здрава и щастлива да е   bouquet
Кръщенето/р ден мина много добре, рожденичката беше безкрайно доволна и ухилена Heart Eyes бати й почна празненството с рев, но се окопити (според него не трябва д аима музика и танцуващи на дансинга, всички трябва да се махат и само той да се гони там  ooooh!) . Свилката се е държал като пич, чак сега го приспах, то цял ден спало на тишина, като я няма хуната Божидар Simple Smile

# 154
Нади, четеш ли немски?

Цитат
...  "Who's healthier, the vaccinated or the
unvaccinated."
http://www.impf-report.de/jahrgang/2005/06.htm

На лични ще ти пратя извадки на английски, че е дълго, да не спамя темата.

# 155
 Laughing

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 10:34 от ДеЩоВиди

# 156
Деси, май обърка темите  Simple Smile

Моля, Мира и Дивианка, пуснете ми и на мен линкове, статии, филмчета ,каквото се сетите.

# 157
Честито на малката рожденничка  Hug
Не мога да изчета какво сте писали за ваксините,че нямам време,но аз слагам всичко по каса и като питах личната когато слагахме,за тези ваксини,които се купуват,тя ми каза да сложа по-добре тези по каса,че са изпитани с години.А наскоро питах един познат,които работи в ХЕИ точно по тази част -проверява в градините за ваксини и разните му там други неща,не знам точно,но по тази част.Та го питах дали да купя ваксината,която от тази година става задължителна,против менингит, и той ми каза,че едва ли би се решил да сложи на неговото дете,което е колкото нас  newsm78
Иначе сега се чудя много дали да им сложа ваксина против хеп.А . Пак ще зачета ако успея какви са мненията,но по-скоро съм навита. Виж за менингитната едва ли ще посмея.

# 158
За ваксините аз да кажа какво съм си мислила,че когато случаите с определени болести зачестят в обществото се създава ваксина с цел превенция на тези болести, да речем преди години когато съм се родила, това са си 30 години тогава не съм била ваксинирана против хепатит б и ц предполагам не е било разпространено,а в последствие на 26 години се разболях от хепатит б и чак тогава разбрах колко страшна болест е и колко малко са запознати хората с нея, всички мислят,че се разпространява като жълтеницапо въздушно капков път и ще ги заразя от 5км. Crossing Arms ако имах тази ваксина нямаше да преживея всичко това и да рискувам живота си,а сега нашите деца и по младото поколение имат тази ваксина.
та мисълта ми беше,ако тези нови ваксини могат да предотвратят в бъдеще лежане по болници и риск за живота на детенцето ми бих му ги поставила,стига да не вредят на здравето му сега.

# 159
4естит Рожден Ден на Ана!

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 05:01 от benson10

# 160
benson10, а ти защо мислиш че лекарите ваксинират децата си? Само защото някой ти е казал така?
Има много по-скорошни интервюта, както и филми създадени преди 1-2години....и не, нещата не са се променили. Просто са заменили едно нещо с друго....но това не означава, че то е по-малко безопасно.
Изгледай един филм само....и виж точно в Русия за какво става въпрос като увреждания от ваксини...има потресаващи кадри за деца буквално осакатени. В САЩ също се печелят дела от родители на увредени деца и то за милиони долари....но много, много не се тръби за това.
Така или иначе децата със, или без ваксини се разболяват от въпросните болести. А тези които са ваксинирани, защо се разболяват? Нали ваксината уж е за това, да ги предпази? Тогава?....

# 161
benson10, а ти защо мислиш че лекарите ваксинират децата си? Само защото някой ти е казал така?
Има много по-скорошни интервюта, както и филми създадени преди 1-2години....и не, нещата не са се променили. Просто са заменили едно нещо с друго....но това не означава, че то е по-малко безопасно.
Изгледай един филм само....и виж точно в Русия за какво става въпрос като увреждания от ваксини...има потресаващи кадри за деца буквално осакатени. В САЩ също се печелят дела от родители на увредени деца и то за милиони долари....но много, много не се тръби за това.
Така или иначе децата със, или без ваксини се разболяват от въпросните болести. А тези които са ваксинирани, защо се разболяват? Нали ваксината уж е за това, да ги предпази? Тогава?....

Отишла си в публицистиката. Едни хора, други хора... Познавам много мед. работници и не съм чул някой от тях да не е сложил ваксина на дете или внуче. Не съм чул и такива коментари, дето ги споделят все пред теб Grinning Разбира се, че няма куп болести поради наличието на васкини за тях и че като започнат за се пропускат ваксини ще се появят и болестите. Прост параграф 22.

Дай линкове за тези филми да ги видим, пък ще решим какво да мислим. Дай и конкретна информация и не казвай, че и тук световната конспирация укрива резултати. Все пак при тези комуникации надали нещо може да бъде скрито. Кажи ги тези спечелени дела. Повечето вестници и радиа имат архиви. Да ги прочетем. Дай за Русия. Аз често честа вести ру, новости мейл ру и разни други, че ме мързи да исписвам, но не съм прочел за такива случаи. Линкове и източници му е майката. Другото е проза Wink

# 162
Моята дребосъчка пак е ранобудница по никое време.Заслужава аплодисменти по нощно будене и игри като си реши smile3501
Включва и изключва телевизорите
а като види някой на компютъра хайдеее дърпа кабела и компа е изключен.
Но и зъбки я мъчат и спи на пресекулки-докато и избият и другите зъбки ще се озъбим и ние Mr. Green
Като по-малка имаше колики та чудо беше сега ще разберем и от зъби.
На ушен я водих всичко е  Naughty.Но зъбите сега си казват думата та безсънието ни е на лице.То не стига че и редовно ги прави тези номера с буденията но сега и плаче при всяко събуждане.

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 09:09 от ice_

# 163

айс, вие наистина водите класациите по нощни купони Laughing

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 05:02 от benson10

# 164
ftall, точно теб нямам намерение да убеждавам в нищо. Има си цяла тема за ваксините, влез си в нея, гледай си филмчета, чети информация. Едва ли обаче те интересува всичко това. Така че няма и нужда да се заяждаш, или да ми говориш с подобен насмешлив тон.
За себе си и моето дете съм решила....който иска да се ваксинира, ама да ми се обяснява как странични ефекти като - вдигане на температура, болка на мястото, изтръпване на краче, истеричен рев и т.н. е нещо НОРМАЛНО като реакция....хайде няма нужда. Това не е нормално и никога няма да бъде.
А това, че ЕДИН лекар не е изказал категоричното си мнение да ваксинирам, не виждам нищо лошо. Може пък да му е дошъл акъла в главата например.
И тук никой не говори за конспирация. Единствено за информиран избор.
Я ми кажи колко лекари си информират пациентите както трябва? Независимо дали по въпроса с ваксините, или някой друг.

benson10, защо да не си ваксинираш детето в Русия, нали са все ваксини??? Всичките са хубави, чудесни, предпазват ни?. ))))

Аз приключвам по темата. Жалкото е, че изключително много хора гледат на нея с насмешка, подигравка, едва ли не всички, които са си "обрекли" децата да не ги ваксинират са луди.
А няма нищо лошо в това човек да прочете за какво става въпрос.
Лекарят си е лекар....но той няма да дойде да ти гледа утре детето, което може да получи увреждане.

Общи условия

Активация на акаунт