ПЛЕВЕН - 127

• 24 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен

В класа на Велина има дете с морбили. Confused

Див, дано не прихване.

В групата на Траяна пък варицела, ще съм в очакване 2-3 седмици.

Вале елате малко насам към Плевенско пък сняг ще намерим  Mr. Green. Страхотна манекенка си показала  Hug.

Траяна се овъргаля яко в снега след градината / не съм документирала/.
Заспива около 21,30-22ч. През уикендите и по-късно. Започваме с миене на зъбки, тяло и т.н. след това облича пижамката и ако има време за приказки - четем, ако не - не / то от лигавене напоследък все окъсняваме/. Друг ритуал обаче спазваме всяка вечер - тя си избира мека играчка, с която да спи, избира и за мен такава и следва диалог преди заспиване между играчките Simple Smile. След това вече гуш, цун - няколко пъти - и излизаме от стаята.

Много ми хареса Митковия снежен човек Simple Smile.

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 23:51 от Люсил

# 256
номадка, може и да са Адам и Ева, но води 4ерен и бял принт на един мой любим дизайнер от 60-те(Alexander Girard). Много си забележителна Simple Smile

Ина4е и нашата снимка беше цветна, ама без фокус. Кир4о от малък любов4ия, викаш Laughing Heart Eyes

Дикси, браво, дано му стане навик.

Грийн айс, много готина Ана с тия щръкнали опашки.

Валенце, много сте модни Laughing

Ейдж редовно се обли4а шантаво, трябва да ка4а няколко снимки по-късно днес, да му разваля имиджа на английски джентълмен Mr. Green

# 257
Оо,Косе, ти си къдрокоса  Flutter
Изпратих гостите,стягам се за Свил сега и вися да го акам.Той пък ще вземе да не се събуди  Rolling Eyes

# 258
Музе, супер ти е прическата. ) Преди с дългата коса не личеше, че си така къдрава. ))))

Дикси, страхотен снежен човек е направил Митко, чак сега се сетих да пиша за това. ))

Атракция, какво ще го правиш Свилен? Че нещо не вдянах...)))

Аз вече започвам да се дразня....преди 2часа не мога да заспя, ставам към 9ч и не лягам изобщо цял ден. И като се ококоря ей по това време, мога да откарам и цялата нощ будна....но угасям телевизора и със зор след 30-40мин може и да съм заспала. Много гадно...((((

# 259
Мира, не знам как се казва на българскиpeppermint, но ако намериш 4ай от него си вземи. Аз много оби4ам да пия 4ай и си купих онзи ден, е няма такова нещо, заспивам преди мъжа ми, а от година преди 3 не знам какво е да се спи.
Ако пиеш кафета, не пий следобед.

# 260
Музе честита прическа-много ми харесва!Хубаво е човек да има нова прическа като нов е!Снимките от кръщенето и рожденния ден на Анчето са страхотни.И ние малката ще я кръщаваме но напролет като стане по-топло.Ето клип от нас
http://www.vbox7.com/play:501b8873

# 261
  • София
Валенце, много е сладка Бубка! А Мими що не е фотната по бански костюм?  Flutter

Щото баш като се правех на фотограф на Мими и се приходи спешно до едното място,а тя там прекарва поне по 20 минути. Laughing
Страхотно Анче,на мама и на леля се е метнала красавица.
Исках сняг и го получих.Да видим сега как ще се придвижваме днес.

# 262

Атракция, какво ще го правиш Свилен? Че нещо не вдянах...)))

Чаках го , Мира, ма нещо Ч-то[/b] ми заяжда  Laughing

Добро утро  Hug

# 263
  • Плевен
Добро утро!
Мира пробвай за безсънието с чай от маточина и мента , както Бенсън ти е писала.

# 264
Ето и снимки от кръщенето и рождения ден на Анчето. Предупреждавам, че са много.  Mr. Green
Честито ви християнче! Вие много натоварена програма кръщене с прощъпулник. И кръчма и гости, и много подаръци, браво!
Дикси честито му бебе на твоя приятел, чувствам че скоро ще те видим и тебе да обикаляш купела! Grinning
Музето му е намерила лесното на гребена, но чувствам че сега ще и купуваме балсам против сплитане! Grinning

# 265
Добро утро!

Разгледах снимките на Анчето. Красавица! Да й изям кълките  Grinning

Косе, не знам защо така ти се получава  Thinking Искаш да кажеш, че аз ако поръчам от твоя покана ще имам един път 50 снимки от регистацията и ми дават и 2 паунда кредит. Че това ако е така е чудесно, но не ми се вижда да е така....
П.П. Честита прическа! Отива ти  Grinning

Номадка, кажи на фталл пак да ми прочете поста внимателно. Сигурна съм, че ще схване  Wink
Номерът е в "индианската нишка" на акаунтите.

Благодаря за честитките към бебе Зари роден на Атанасов ден  Grinning
В понеделник пък очаквам приятелката ми да се отчете с второто си момченце.
Много се вълнувам, все едно аз ще раждам  Mr. Green

# 266
Добро утро!
Много хубаво Анчето ,а Миленка неможах да я позная с права коса ,много ти прилича.
Музето и тя с хубава прическа.

Аз спах ЦЯЛА  нощ.Марти заспа към 23 и се събуди чак в 7  Shocked, яде и сега още спи.Това е първата нощ в коята спи и аз се чувствам наспала.За сметка на това сънувах ,че съм студентка и бягам от лекции,защото трябва да накърмя детето  hahaha, а то не иска да яде от шише - луда работа.

# 267
Аз пак съм чела по диагонал и съм пропуснала раждането на бебе Зари Simple Smile да е честит, здрав и безгрижен   bouquet

Ще чакам новината и за следващото бебе,стискам палци и късмет на майката от мен Peace

Номадка, кажи на фталл пак да ми прочете поста внимателно. Сигурна съм, че ще схване  Wink
И там ли опря до мъжа да чете и  рзабере  Laughing

И аз сънувах едни щуротии, че трябва дружно форумски да се прибираме от някаква вила, но няма транспорт...

# 268
По Гала дават за ГМО

прекъснаха го заради темата за Хаити, ще го продължат след малко май

Дикси, честито ви приятелско бебче!

Мира, пробвай да вечеряш по-рано - към 18-19ч, а преди лягане може да пиеш въпросните чайове, най-вече маточина
Не яж сладко след 17ч,  не пий кафета след 13ч
Ако може и не стой на компютъра след 20ч или там да кажем час преди да легнеш
движи се повече, вечер може да помолиш мъжа ти да ти направи масаж или да се поборите с Калина
Не знам, това се сещам на първо време, при мен се получава така, когато прекаля с компютъра или се преуморя, но не физически
Помисли и върху варианта нещо да те притеснява и да не си си го изяснила за себе си
Ако продължава дълго може да се консултираш и с лекар, има си такива, които се занимават точно с проблемите на съня, не са психолози, по-скоро са си баш лекари, но не се сещам за конкретната им специалност

Последна редакция: вт, 19 яну 2010, 09:54 от ДеЩоВиди

# 269
Дикси с твоите вълнения ще засенчиш моите. Ще ставам леля и аз всеки момент. Поръчала съм на снахата да стиска кълки до водолей! Макар че и нашето ще е мъжко та и да не стиска пак става! Grinning Оня ден я питам как ще се казва и тя вика, ако ена първи февруари - Трифон, а аз - ами ако е на втори? Laughing Grinning Макар, че извън майтапа брат ми е рожденик на втори и по един от къща им стига. Grinning Бебе Зари не разбирам сега мъжко или женско се явява? Crazy

Адаш не ми се занимава не друго. Едно време бабата на моята дружка казваше: "Кат се омъжиш ще викаш - не знам и не мога!". Grinning Laughing Mr. Green

Аз съм много доволна тая нощ, нищо не сънувах. Laughing Понеже не съм по чайовете препоръчвам на Мира да пие някаква напитка вечер, но не и бира. Две чаши вино или едно уиски.  Grinning
Бенсън ко да прая душо не само гледам ми и чак забелязвам, а принципно обичам да питам. Аз разгледах и някои други творби на твоя любим дизайнер, но сега идва резонното - от де и  поради що ти е любим? В смисъл нещо художествено ли си се занимавала?

Общи условия

Активация на акаунт