ПЛЕВЕН - 127

• 23 950
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Така е, аз даже нямам препочитание на ръка ли ще е, или официално. Все даваш, иначе не се знае какво внимание ще ти обърнат. В родилното като си чаках секциото с Кари на такива гледки се нагледах, че ако ще да са ми последните пари, пак за раждането бих ги дала, вместо за каквото и да е друго. Това са най-добре похарчените пари.

# 511
В "Авис Медика" цената е такава за престой минимум 3 дни, при обикновено раждане, ако е секцио, цената е малко по-висока (по-точно цената за секциото е толкова, защото моето беше секцио), престоят е 5 дни, ако има усложнения мисля, че не се плаща допълнително за престоя, а се стои колкото е нужно. Имах предвид, че не си носиш чаршафи, завивки, възглавници и още един куп медикаменти за теб и детето. А и обслужването е съвсем различно...

За секцио през октомври в Авис Медика платихме 750 лв. /в Св.Марина чета, че е над 900/. Бельо и медикаменти за майката и бебето не се носят. Престоят е 6 дни за секцио и ЗК ги натиска да не пускат родилките по-рано. Аз с 300 зора си издействах да ме пуснат на 5 ден.

По повод легалното плащане... Моя близка се наложи да роди във Втора база, защото раждането тръгна много рано и от Авис Медика я препратили там. Та, мъжът й беше платил малко повече от нас.
Да са живи и здрави и майки, и бебета, пари се изкарват...

Деси, мерси за инфото!

Бенсън, условията в Ависа са поносими, в никой случай прекрасни.
Е, бих искала и условията да са прекрасни, и специалистите - специалисти, ама пълно щастие няма. Wink

# 512
  • Плевен
Mира, ти май имаше такава количка. Бягай да я търсиш, може да ти върнат парите.

# 513
Моята сладуранка пак се буди по нощите.Зъб ли пак ще и расте май избива още един кътник докато и поникнат зор ще видим.Но си е едно голямоооо бебе все още макар и попораснало.Давам и мляко защото си го иска и се ококорва и може да изкара до сутринта така #CrazyКато я сложа при нас на спалнята започва пък едно катерене по нас и един рев докато не я пусна да търчи.В това студено време няма къде да си изразхожда енергията а с тез минусови температури корени ще пуснем вкъщи..........пробвах да я изведа навън вчера ми то и студено плаче-страх я от снега студен и е.Айде прибрахме се пак вкъщи.Няма край тази студена зима и сибирски студ......Лятото е супер-децата могат да играят на воля.Баща и пък не дава нощем като се събуди да влиза при него-будел се от нея и не можел да заспи.

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 03:02 от ice_

# 514
айс, още ли не спите или то май е ве4е време за събуждане.
Добро утро  в такъв слу4ай Simple Smile

----
Ейдж се роди в болница на края на света, но беше единственото бебе за нощта( за двата дни в болницата имаше само още едно бебе) и много му се радваха, а към нас се държаха все едно сме ВИП-та Simple Smile. Оба4е аз много се притеснявах, ако има сериозен проблем дали ще могат да се справят, къде и как биха ни закарали.
Наистина е важно да са здрави децата, другото се преживява и забравя.

# 515
В 5 заспахме и в 8 се събудихме.Иначе снощи в 9 заспа.Събуди се в 2 сутринта.

# 516
Доколкото знам Любомирова  и Стойков все още работят и в Св. Марина и в Родилно..или бъркам?
Косе ,ами ако в Св.Марина ги задължат като в Авис да си работят само там, а ти държиш на Любомирова и нямаш тези пари?
Едва ли биха ги задължили, най-малкото като се има предвид местата колко са малко в новото родилно. А Любомирова работи и в Екзакта, там не знам дали се ражда, но аборти се правят  newsm78

И според мен това са много пари при положение, че въпросните специалисти могат да бъдат намерени и в Родилно, тоест - плащаш си за условията, който има - да дава. Целта им вероятно е да привлекат и жените, които са си следяли в клиниката, а доста от тях май са с проблеми, поне на Горчев... кисти, карциноми, миоми...

Сега остава и инвитро центъра да си отвори родилно, ще станем сигурно с най-много родилни отделения на глава от населението  Laughing

# 517
В Екзакта не се ражда.
Моят гинеколог вече е в новата акушерска клиника "Св. Марина".
Деси, те тези с миомите и карциномите си ги оправят в досегашната клиника. Тази ще е с насоченост "Акушерство". Онази е "Гинекология".

# 518
Дес,Любомирова работи и в Родилното,и в Екзакта и В "Св.Марина",но в Св,Марина доколкото знам не работят със Касата.Ако иде да работи само в новото родилно,като му дойде времето ще се замисля дали да дам толкова пари.Не казвам,че са грешни,напротив и аз бих дала всичко за да имам здрави деца и леко раждане,просто ми се струват много Crossing Arms
Дано поне има деца да се раждат във всичките болници Praynig
Хриси има 11 зъба вече,вчера усетих новите 3. Laughing Mr. GreenКои бяха кучешките,4тите нали? newsm78
Ерота,какво й е на Симона,че сте квъщи?Болна ли е или заради времето почивате
Няколко пъти вече сънувам я че кърмя,я че се цедя,сега ще се разровя из Съновниците да видя за какво иде реч.Номадка,включи се и ти,ако имаш гледна точка Praynig

# 519
Изкара вируса с температура и разстройство.И понеже никога досега не е карала такъв вирус с  разстройство аз се усетих че има нещо чак на третото изхождане за деня Crazy Но за един ден се оправи с онези хомеопатичните за които ти писах.Много бърз ефект имат,само 2 пъти ги дадох и това беше.
Но пък 3 дни след това беше на диета и затова сме вкъщи.От 2 дни се захранихме успешно и в понеделник е на линия.
Няма търпение вече,всеки ден си приготвя дрехите и иска да ходи  Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 17:45 от erota

# 520
ерота, какви са тези хомеопатичните, кажи, за да си ги запиша за всеки случай.

# 521
ерота, какви са тези хомеопатичните, кажи, за да си ги запиша за всеки случай.
И аз питам  Peace
Здрасти всички  Grinning
И още нещо ми се щеше да пиша, но забравих Whistling

# 522
Арсеникум албум 9(15)СН на Боарон.

Пият се по 3 зрънца след всяко изхождане.Намерих ги във форума на д-р Михайлов.
Добре че се сетих,че ми е познато името и се разрових вкъщи.Оказа се,че ги имам,беше й ги изписала преди една хомеопатка за кашлицата.
За нея не помогнаха тогава,но сега свършиха много добра работа.
Дадох ги след четвъртото и петото изхождане за деня/които бяха през половин час горе-долу/ и дотам беше.
Но понеже трябва и след като е спряло разстройството да се дават лекарства няколко дни,а тези се дават само при разстройство,от следващият ден продължих с хидрасек прахчета 5 дни.

# 523
Моля ви кажете по колко регистрации си направихте в сайта със снимките.  Whistling

# 524
Аз направих седем.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт