ПЛЕВЕН - 127

• 23 907
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Дойдоха ми 4 от пратките със снимките - страхотни ,нямам изрязани глави  и са матирани-  много ми харесаха .Не мога да им се нарадвам.
А моите са поизрязани  Confused

# 601
  • гр.Плевен
Добър ден и от мен.

Номадка, разгледах сайта за надомната работа, ама е голяма фалшификация. В момента почти нищо не предлагат, само са го рекламирали, като Космо диска. Има някакви обяви, но тези ги познавам достатъчно добре, за да знам, че няма нищо сериозно в тях, само бла-бла. Няколко за МЛМ, ама и то си е бла-бла. Та в общи линии само рекламата им е гръмка. Иначе, ако си сръчна в ръцете, знам една фирма за надомна работа, ама напоследък само трудоемка и нископлатена беше работата, не съм проверявала от около 3-4 месеца.

# 602
Муза Музовска не е лоша идеята ти да изненадаш мъжа си с Море от любов и Наталия Симеонова.Ще е много романтично и ще дойде със сигурност.Аз съм фен на предаването Море от любов и го гледам всяка събота и Биг брадър също ми харесва и този сезон се очертава да е интересен.Ще видим какви семейства ще влязат вътре в къщата.

# 603
Косе, и аз гласувах за теб  Simple Smile Надявам се да стане всичко точно така, както го желаеш  Hug Само не разбрах това за финансовите подбуди и "Размяната" какво е?

# 604
Добър ден и от мен.

Номадка, разгледах сайта за надомната работа, ама е голяма фалшификация. В момента почти нищо не предлагат, само са го рекламирали, като Космо диска. Има някакви обяви, но тези ги познавам достатъчно добре, за да знам, че няма нищо сериозно в тях, само бла-бла. Няколко за МЛМ, ама и то си е бла-бла. Та в общи линии само рекламата им е гръмка. Иначе, ако си сръчна в ръцете, знам една фирма за надомна работа, ама напоследък само трудоемка и нископлатена беше работата, не съм проверявала от около 3-4 месеца.
Марго останах с впечатлението, че тия дето предлагат работа са предимно от сорта на хербалайф, ейвън и орифлейм. Имаше и за някакви виртуални секретарки... #Crazy Ако не ти е проблем драсни ми едно лично за твоята фирма за надомна.
Тесс от "Размяна на съпруги" плащат 4 хиляди лева за 5-6 дни снимки, което си е изгодна сделка. Все за това време ще изтраеш неудобството.
Сега споменаха по телевизията, че тия дето пазаруват по интернет ще си търсят колетите без мито, само в пощата.

# 605
Номадка, ние колетите и досега ги получавахме в пощата, като за тези над 2 килограма плащахме по 1,50.
Тия дни попаднах в нета на няколко епизода от размяна на съпруги. Косе, не мисля че имаш шанс да те изберат. Чудя им се, как са отишли някъде за 5-6 дни. Снимат ги и то не постоянно. И въпреки всичко не могат да са по-сдържани и да се съобразяват с реда в чуждите къщи.
И понеже си нямам по-смислена работа, току що звънях в Горна Оряховица и казаха че са заринати с Редутски пратки. Днес са изпратили, и утре ще изпращат получените през последните 3 дни.
И една молба- трябва ми малко черна сладкарска боя. Знам че казвахте че е по половин литър. Ако може някой да ми даде около 10 мл ще съм му много благодарна.

# 606
Силви, ще ти дам и 20 мл.
Само не знам как, в смисъл, че не излизам много сега. Може би утре все пак някой ще дойде да гледа Калин и ще съм с колата из града. За кога ти трябва?

Не е за хора със слаби сърца - http://diksi.multiply.com/video/item/15/MOV03191.MPG
Лигава съм, но не ми обръщайте внимание, отвътре ми идва  Mr. Green

# 607
  • Плевен
Дикси, чак мен ме заболя. Миличкото, дано не е плакало много.

# 608
Силви то сигурно е имало и друго към новината, обаче аз чух само това. Grinning Laughing Grinning А какво има в Горна Оряховица та звъниш там?
Дикси това е най-често срещания удар в нашия креват плюс един в челото, понеже заспива на колене и си бие главата отпред в таблата. Дет се вика стандартна травма. Grinning Laughing Grinning Идиотски звучи, но след поредния удар се научават да не падат точно така! Rolling Eyes Обаче браво на Калинко, той много напреднал в стойката прав. Не му ли е ниска така таблата? Аз бих се страхувала след засилка, че ще я прескочи или другото, че ще си фрасне брадата!  Sick Ама докато ми зареди видеото аз брадясах, навярно нетът ми е отврат. Close

# 609
Дикси, това пак е добре.....а аз с всичкият си акъл, реших да снимам Калина на 6м като съм я сложила на един въртящ стол. Познай как падна от 1м на земята....ужас направо. )
А днес пък реши да се вози на един дървен стол....накрая падна и се преби....първо си удари устата, после падна назад и си удари и главата.

# 610
nomadka вероятно нетът ти е бавен щом като зарежда бавно.Но клипчето с Калинко е много сладко.Тя и моята е падала от леглото си а пък с проходилката колко пъти и там...свалихме я накрая в мазето...С децата човек трябва да има очи и на гърба си #Crazy

# 611
Калин е супер супер сладко и смешно човече.  Laughing
Дано не се е стреснал прекалено.

# 612
И да се е стреснал, вече е забравил  Laughing Клипчето е от началото на декември  Wink
Номадка, вече знае, пада внимателно по дупе.

Имам колет, Ла Редутски, от 6.01.  Peace

# 613
  • Плевен
Кажете ми как мога да разбера от коя дата ми е трудовия дговор при положение ,че и двата екземпляра са изчезнали.

Тук дали ще махнат таксата от 1,50, след като колетите идват от ЕС. Ако ви вземат такава такса, пазете си документа или го снимайте,че май го вземаха, за да можем да се жалваме.

# 614
може и да я махната таксата, но не е много сигурно кога. А и тя е само за тези, които са над 2кг и минават през митницата.

Аз не знам кога ще си взема колета, щом тъпата поща работи до 9.30ч.
Музе, а казаха ли ти жената кога ще се върне на работа? Тя голяма отпуска направи ,голямо чудо...

Общи условия

Активация на акаунт