ПЛЕВЕН - 127

• 23 849
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Бенсън, тези само до САЩ и Канада правят доставки  Confused  А аз имам точно 3 седмици без един ден до РД-то.
В тази връзка някой да знае сайт от който мога да поръчам и да дойде до БГ?
Имаше преди даже в Ла Редут една секция с карнавални костюми, но беше с друг адрес. Имах линка и съм го затрила.

Тесс, не четеш внимателно. Точно на тази щуротия се довери майка ми. Но тя не чета форума. От колежки  Laughing

# 661
Никакви тв изяви за мен Simple Smile  Не оби4ам големи групи от непознати, едно време нямах проблеми с дискотеки, сега ме хваща клаустрофобия на такива места.

Ауу, калява се Калинката на Дикси  Simple Smile Те така им стават дебели главите, но си е страшно, де.

-----------
Разговор с детето(меша двата езика):

Ейдж: Мама, искам бонбон.
Аз: Нямаме.
Е: Please( моля).
А: Съжалявам нямаме.
Е: А  candy(бонбон на английски)?
А: Нямаме и candy.
Е: Sugar(захар)? Joy Heart Eyes

# 662
benson10, ами залъжи детето с нещо  Grinning Аз Кари съм я научила сега да яде бисквитка с мед или сладко (у нас понеже съвсем никога няма бонбони).

Дикси, вярно, пропуснала съм приключенията на майка ти  ooooh! Представям си какво се е случило на пералнята   Wink

# 663
benson10, разби ме.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ще събудя всички от смях, ако го прочета още веднъж.

# 664
Хайде да видим кой е най-ранобуден Grinning Пу ние сме първи. А кой ще е вторият ранобудник??  superuu

# 665
Петя,вие снаправо взимате златния медал без конкуренция Peace
Бенсън,аз понякога така мога да издивея за сладко,особено в определени дни от месеца Grinning Mr. Green
Аз се майтапех за записванията в шоупрограми.Това или ще е самостоятелно или трябва да е друг мъжа Mr. Green Blush
Добавям се:
Дикси, виж тук,незнам тези дали ще ти свършат работа,че не са баш Костенурките Нинджа,ами е Нинджа-Воин.
http://www.moetoparty.com/display.php?page=menu1_7

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 08:57 от Муза Музовска

# 666
  • Плевен
Дикси, провери ли в Май тойс - немския сайт? Ако ще поръчваш от там, драсни ми ЛС.
Навън е гооооолям студ. Ако нямате работа, хич не излизайте.

# 667
Права си Косе май е така всяка нощ си играем от 2 до 5!И така играем та чак комшиите ни чуват.Нали една стена ни дели с тях и то се чува макар че блока ни не е панелен а тухлен.Ами ако беше панелен щеше да се чува и на първите етажи.Но е много забавно в игрите с нея.Тя ми е кафето в ранни зори Grinning Е после след такива игри спим и наваксваме.

# 668
Добро утро и от нас, ние абсурд да се борим за ранобудници на темата...))))

ice_, а защо не се пробваш да не и даваш да спи след обед, или към 20ч примерно, а да я слагаш чак към 22ч. Тя вече не е толкова малка и би трябвало да и се изгражда друг режим на сън.

Аз трябва да ходя до Еконт да пращам една рокля.....а така не ми се мърда от нас...((((

# 669
Добро утро. Излизах само до магазина- носа ми залепваше като дишам.
И въпреки че бях навън не повече от минута, като влязох в магазина очилата ми се изпотиха, спънах се в една кошница, щях да се пребия. Simple Smile

# 670
  • Плевен
Аз трябва да ходя до Еконт да пращам една рокля.....а така не ми се мърда от нас...((((
Защо трябва да ходиш, извикай ги да дойдат при теб?

# 671
Някой да има актуален телефон на д-р Марков? Да си запиша най-накрая час за фетална.  Praynig

От четвъртък не бях излизала, снощи ходих да взимам Яна от градина, имах чувството, че ще ми паднат носа и челото от студ. Ели и тя не е излизала, но май не я бърка, добре и е и тук и навън.

# 672
Защо трябва да ходиш, извикай ги да дойдат при теб?

Ами не ми се дават 3лв отгоре, само защото ще дойдат до в къщи. ))))
Така или иначе след обед по някое време ще излизаме за кафе.- ))))

# 673
Помагайте - търся костюм на костенурка нинджа. По възможност на Рафаело - оранжевата. Но и друг няма да откажа. Митко иска такова за рожденния си ден  Crazy Търся в нета, но където намеря детски карнавални костюми, точно нинджите са с изчерпани количества  Crossing Arms
пОне те е улеснил Simple Smile
Бужо иска плюшена гъска и " една фурничка, да се пекам едни интересни неща вътре"  Crazy

# 674
Брррр, голям студ навън! Вчера излизахме с Дани за около 1ч и въобще не (ми) беше толкова студено!

Изчезвам, после ще дописвам.

Общи условия

Активация на акаунт