ПЛЕВЕН - 127

• 23 865
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
хе хе, че то колко му трябва на пилешкото филе.. получило се е малко конвектоматна история, ама с вода, вместо много пара ...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Дикси, на Дойран, до Автокомбината е ...

# 646
Валка, не я знам, но предполагам е същата като с филето  Laughing
Но сега се сетих една друга - как се меси тесто за козунак в пералнята на центрофуга. Питай майка ми ще ти каже от собствен опит. Но не я питай какво стана после с пералнята, моля те  Mr. Green
П.П. Тестото се слагаше във калъфка за възглавница. Но никой не беше предвидил, че тестото ще си намери все пак от къде да излезе..... Joy

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 21:33 от Дикси

# 647
Майчета, извинете че ви прекъсвам с една друга тема!!! Някой може ли да ми препоръча добър детски очен лекар в Плевен , малката има нужда от посещение!!!

# 648
  • Плевен
Валка, не я знам, но предполагам е същата като с филето  Laughing
Но сега се сетих една друга - как се меси тесто за козунак в пералнята на центруфуга. Питай майка ми ще ти каже от собствен опит. Но не я питай какво стана после с пералнята, моля те  Mr. Green
П.П. Тестото се слагаше във калъфка за възглавница. Но никой не беше предвидил, че тестото ще си намери все пак от къде да излезе..... Joy
Като я видя ще я попитам, да обменим опит.  hahaha
В темата за миялни машини има и други рецепти. Crazy

# 649
Хахаха, това с миялната машина беше трепач.
А дали може да си измиеш чиниите в пералнята?. ))))

maya80_nikolova, на колко години е детето?

# 650
Хахаха, това с миялната машина беше трепач.
А дали може да си измиеш чиниите в пералнята?. ))))

Ми как? Центрофугата знаЙш ли какъв блясък им докарва  Laughing

Мая80, знам че хвалят д-р Кривошийска. Но личен контакт нямам с нея, затова не мога много да помогна.

# 651
д-р Кривошийска. Но личен контакт нямам с нея, затова не мога много да помогна.

886448 e телефона и в кабинета, 886422 е регистратурата на ДКЦ-Плевен.

# 652
  • Плевен
Д-р Кривошийска, изпреварили са ме.
Моя позната отиде при нея със сериозен проблем. Успоредно направи консултация и в известаната варненска очна клиника. Диагнозата беше потвърдена, за съжаление.

# 653
Аз също водих Калина 2пъти на контролен преглед при д-р Кривошийска, изключително доволна съм. Много добър специалист, що се касае за бебета и малки деца и всъщност е единствената, която се занимава и с бебета.
За това все пак попитах на колко години е детето.

# 654
 Направо ме сразихте с тази рецепта hahaha

# 655
Изобщо не останахме доволни от прегледа при д-р Кривошийска. Обърка детето и загубихме ценно време. Stop Същото мога да кажа и за прехваления възрастен очен лекар /забравих му името/ на Д. Попов, и за докторите от Детското очно в Александровска.
Ние водим Велина във Варна, при доц. Контрова, за която смело мога да заявя, че е невероятен специалист. Детски лекар е, има чудесен подход и децата я обожават. След адекватното й лечение, Велина за малко повече от година от 3 диоптъра, сега е с 0.75 и мързеливото оченце има голям напредък /вече спокойно може да махнем лепенката/. При децата е от изключителна важност, колкото може по-бързо да се хванат проблемите /за очните в случая/, защото както каза доц. Контрова - каквото направим до 6,5 - 7 години - това е.
Ха-ха, развеселихте ме с тези рецепти. Grinning

За морковите - тъй е, същото се получава и от тиквата, Велина от нея се беше оранжевила много, защото ядеше големи количества тиквени пюрета.

# 656
Ааа, д-р Илчев. Него го забравих. Водила съм Калин, на няколко месеца беше с конюнктивит.
Май съм склонна да се съглася с Дивиана, че ако проблема е по-сложен, най-добре да се отиде във Варна.

Помагайте - търся костюм на костенурка нинджа. По възможност на Рафаело - оранжевата. Но и друг няма да откажа. Митко иска такова за рожденния си ден  Crazy Търся в нета, но където намеря детски карнавални костюми, точно нинджите са с изчерпани количества  Crossing Arms

# 657
Аз съм 4увала за вакумиране на кисели крастави4ки в миялната, но не си спомних къде съм го 4ела. 4и4ко Гугъл ми даде този сайтм, в който някой пише, 4е вакумира и сладко от ягоди, има и рецептата за сьомга Mr. Green
http://community.cookinglight.com/showthread.php?t=94647

Дикси, ето.  Ако не намериш по бг ширините, свиркай.

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:18 от benson10

# 658
Дикси, да, д-р Илчев.
maya80_nikolova, на колко години е детето и какви са оплакванията, криви си оченцето/оченцата ли?
Моята дъщеря от 3 годишна е с очила, заради далекогледство, астигматизъм /и мързеливо око/. Ако бяхме попаднали на добър специалист още тогава, вече щяхме да сме махнали очилата.

# 659
Това готвене в миялна  Crazy ми напомня на една друга щуротия, която бях чела май в готварския. Жените си пускали тестото в пералнята да им го извърти хубаво и да стане по-пухкаво  Crazy Crazy Не знам какво още да очакваме занапред Mr. Green

Ние заведохме Кари точно сега в събота на профилактичен преглед за очичките при д-р Здравко Цонев. Доколкото знам, идва само в събота от София да преглежда, зад Централ в Очната клиника. На мен ми ги препоръча приятелка, чието детенце е с очила и се преглеждат при него. На мъжа ми му се сторило един ден, че Кари си криви очетата. Но се оказа, че й няма нищо. Според лекаря трябва децата да минават няколко пъти профилактичен преглед, дори да нямат никакви видими проблеми. Задължително на 3 и на 6 години. И ние ще я заведем пак след 2 години. Peace

Последна редакция: пн, 25 яну 2010, 23:23 от Tess

Общи условия

Активация на акаунт