ПЛЕВЕН - 127

• 23 948
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
Моите са шест.
Вчера си получих третата поръчка. В понеделник-вторник чакам още 2.

# 526
Същите гинеколози,които работят във Втора база, работят и в новото родилно на Горчев,така,че де факто парите ги даваш за по-луксозните условия.1000 лв. ми се виждат множко,за да гледаш два дни плазмен телевизор .
 Дайте пак линк за този саит със снимките плс.

# 527
  • гр.Плевен

Сега остава и инвитро центъра да си отвори родилно, ще станем сигурно с най-много родилни отделения на глава от населението  Laughing

То и с аптеките сме така, та тъкмо да изпъкнем с нещо в нашия град. Joy

Да питам и аз за снимките - от колко мейла ги правите и само с едно име и фамилия ли?

# 528
Eрота,объркала съм се в поста,сънувах,че кърмя някакво бебе,незнам дали е била Симона Mr. Green Blush
Аз имам една регистрация Peace

# 529
Музе  Joy  Joy Joy
Разбрахме се  Crazy

Аз си направих две регистрации.
А иначе колко излизат 50 снимки ако няма намаление?

# 530
В Екзакта не се ражда.
Моят гинеколог вече е в новата акушерска клиника "Св. Марина".
Деси, те тези с миомите и карциномите си ги оправят в досегашната клиника. Тази ще е с насоченост "Акушерство". Онази е "Гинекология".

имах предивд, че има и родилки с миоми, кисти и други проблеми, неизлекувани към момента на бременността. И като си свикнал с един гинеколог - продължаваш си с него, много хора не обичат да си сменят гинеколога.
Мацки, знам кой къде работи бе.

Ерота, дано все така да имате успех с хомеопатията.

# 531
Сега още една поръчка си видях в пощата  Laughing

Дес, от известно време страшно си се променила.
Надявам се да е временно и обратимо, и към май-юни да прилкючи Wink
Като казах май, видяха ли пола на бебето? Момче е, нали?  Mr. Green

# 532
Аз имам 7 акаунта и толкова поръчки  на един адрес и ще правя още 4 или 5 утре ,дошли са ,но пощаджийката каза - "Ела да си ги вземеш ,че не ми се носят" Rolling Eyes.В понеделник ще ги взема.

# 533
Дикси, говори ми в прав текст, че ми е трудно да ти следя мисълта и ще се получи счупен телефон  Laughing
Знаеш, че не съм от обидчивите и на другарска критика най-нося, така че може да ми задоволиш любопитството, тук или на лични
Полът не го знам още, но както казах и на Атракция - като го разбера ще го обявя официално тук
Заплеснах се и не съм си записала час за фетална, може би ще го разбера на консултацията на 3ти февруари при Любомирова, стига да не се  е скрило пак

# 534
Здравейте и от мен за днес. ))))
Аз да взема да се възмутя сега от родните ни пътища. Тръгнахме днес сутринта за Свищов...до Българене поносимо, изчистено, става. Но след това....все едно попадаш не знам къде. Не стига че не е чистено изобщо....ами отгоре решили да хвърлят все пак пясък....няма да казвам какво се беше получило.
В един момент вече на 5км от Свищов положението стана трагично, пъплили сме с 20км\ч, колата се занася като шейна и имаш чувството, че се возиш в каруца, така тресе и друса.
На връщане вече се смрачаваше....и сме се прибирали повече от час.

За лекари, болници и т.н....ако в държавните положението беше такова, хората нямаше да откриват нови частни клиники и болници и да се налага да си плащаме. Естествено, че за всеки влак си има пътници в крайна сметка. Който преценява, че не може да отдели толкова пари или няма възможност не го прави и се надява тези, които работят в държавната болница все пак да си вършат работата. Но и да се обвиняват хора, които искат, могат и си плащат за частна клиника....също не е редно според мен.

А за Света Марина, повечето лекари там се занимават с дългогодишни заболявания, сложни проблеми, операции и т.н. И ДеЩо е права, че щом си пациент на клиниката, едва ли си много здрав (естествено, че си ходят и съвсем здрави хора на прегледи) и сега, когато имаш възможност да избираш...вероятно ще предпочетеш същата клиника и псециалисти, които те следят и по принцип. )
Аз също съм пациент там вече 6г и ако си бяха направили родилен блок, когато аз раждах, нямаше да се замисля да родя там. )

# 535
А днес привечер брат ми се сдоби със син, което ще рече че вече съм станала леля! Имаме момче 3кг 400гр. бащата бе много развълнуван и не каза сантиметрите. Grinning
Дано го орисат най-добрите орисници, ние тука дружно им желаем най-доброто!  bouquet

Косе забравих да ти кажа, че всъщност сънят ти е на много хубаво!

Последна редакция: сб, 23 яну 2010, 23:38 от nomadka

# 536
  • Плевен
Номадка, честито ви бебе! С такава леля, на бебчо не му трябва по-добър орисник.

# 537
Номадка,честито   bouquet Да ви е жив и здрав и да има много късмет  Hug

# 538
Аз имам две регистрации, толкова ми бяха мейлите от преди. Мързя ме да отварям нови, пък и вадя само спешъл снимки /портретни/. Втората поръчка още не съм я пуснала, все не мога да се наканя.
Да ви питам, колко пиксела са ви снимките?

Ди, www.photobox.co.uk  Peace

erota, добре че бързо се е оправила Симона. Hug

Честито ви бебе, Миленка! Да расте здрав като камък, умен и много щастлив!  bouquet

# 539
Здравей те.....

Нека да опитаме да направим детска площадка и в нашия град Simple Smile   http://mestazaigra.bg/register

Общи условия

Активация на акаунт