ПЛЕВЕН - 127

• 23 924
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
A tezi снимки с борда биват ли? Колко се губи от самата снимка, т.е колко е голям борда?Аз чакам първите 100 да видя и сигурно утре ще пусна останалите.

# 556
Дикси не са пропуснали, ами аз от някакво суеверие не го споменах. Оказа се дълъг юнака 52 см. а името му ще е на пълководец - Александър. Майката се чувства добре, но все още не мога да се добера до нея да я засипя с куп неискани, но полезни съвети! Laughing Grinning Mr. Green Деси сто процента ще има къдрици, че и по - яки от на Аня, ако видиш на брат ми косата - кошмарите на фризьора! Laughing Grinning Laughing
Косе да се кооперираме нямам против, само дето нямаме готовност за снимки и избор. Ние също не сме предвидили пикселите и размера, но когато го задавахме ми направи впечатление, че при 6 на 4 инча ги режеше по ширина, и за това писахме малко по-големия размер, та и борд като има, поне да се виждат главите нормално.
Дудеславка още преди седмица гласувахме наред за детската площадка. Вярно, че няма ограничение колко пъти да се гласува, та май трябваше да се понапънем за по-голям вот, но поне този проект е дълготраен, тази година и да не се класираме, което е много вероятно като гледам резултатите, то догодина ще успеем. Peace

# 557
Деси, на български няма да намериш нищо съществено.
Ето тук много хубаво е обяснено, но на английски - http://www.medicinenet.com/shaken_baby_syndrome/article.htm

Атракция, борда е около 3мм. На мен много повече ми харесва с борд. Имам и една поръчка без него, просто по погрешка забравих да отбележа, че са и гланц на всичкото отгоре. Много ме беше яд като ги видях.
Ето оригинала - http://diksi.multiply.com/photos/album/67#photo=40
Ето я с борд - http://diksi.multiply.com/photos/album/67##photo=92
Резнато е отстрани, но едва ли е заради борда, иначе и отгоре щеше да е рязано.
Аз щото обясних на Дивиана, как нямам изрязана снимка, но сега като се загледах в тази, ето, че има, но изобщо не съм забелязала.Значи режат, но влагат и мисъл като го правят, след като не бие на очи  Laughing

Номадка, хубаво име  Grinning

# 558
  • Плевен
Номадка,честит племенник.Жив и здрав да е и голям късметлия.  bouquet
Аз хич не съм се и замисляла за пикселите,но нали първата поръчка ми е 6/4,5 сега ще трябва да ги изрязвам.Чакам две поръчки от 18 и 19.Дали има вероятност да не ми го донесат у нас,ами да ходя да ги търся в пощата без известие да речем? newsm78
Много се чудих за борд и не поръчах, но наистина доста добре изглеждат. Peace

# 559
С борда е по-добре да, а винаги ли е бял или си избираш или те ти го избират според снимката и контраста?

Ето това ми прати АниДани на български, като първоначална информация за родители, които не искат да се вглъбяват в медицинските неща е супер и е кратко - http://www.bghelp.net/forums/showthread.php?t=980

# 560
Значи режат, но влагат и мисъл като го правят, след като не бие на очи  Laughing
Щом е така е добре,защото тук в Кодак хич не влагат мисъл-казаха ми режем отгоре или отдолу,както кажете,не може индивидуално за всяка снимка да преценяват  ooooh! И вече повече от година си поръчвам снимки само по интернет за да мога аз да си избера как да е отрязана снимката.Но моите снимки са в много близък план.

Първите ми снимки са гланц и ми харесват много.Вторите са гланц с борд,но трябва да дойдат тази седмица и ще дам отзиви.

# 561
Винаги е бял.
Ерота, пусни и едни мат, ще останеш доволна. Не остават никакви пръсти и не лъщят.

Ох, досега обследвах родословното дърво на Тодор Живков  Laughing
Това по повод един заразил се спор кой на кого е дъщеря, син, внук, брат.....Та сега чак разбрах защо Жени Живкова е Живкова, а не по баща.  ooooh! И двамата му внуци се казват Тодор...и изобщо голяма обърквация ми беше. Сега ми е по-спокойно  Mr. Green

# 562
  • Плевен
За да не ви изрязват части от снимките, когато си влезете в basket-a и си видите размера, броя на снимките, следващото на реда е Print options ,което е линк. Като го отворите там си виждат всяка една снимка как ще бъде изрязана на хартията, точно до снимката в дясно пише Shrink to fit , като осложите отметка там и запазите промените,след като рефрешнете страницата, снимката ще заеме размера на хартиения носител. Моите такива снимки дойдоха с бял борд,но не са изрязани.

Номадка, да ти е жив и здрав племенника  bouquet !

# 563
Снощи и аз ползвах Shrink to fit /ама да бях прочела и за първата поръчка/, както и забраних да ми обработват снимките, защото с първата поръчка само дето си играх да ги обработвам. Crossing Arms Та, четене му е майката. Mr. Green
Моите са мат, но лъщят малко. Confused Успокоителното е, че не остават пръсти. Без борд ги поръчах и двата пъти, за някои снимки хич не е подходящ.

# 564
На мен пък с борд не ми харесват-на Хриси албумчето е с чисто бели празни страници Laughing Mr. Green

Дайте някоя интересна рецепта за питка,гледах-недогледах о ня ден Азис прави някаква с разни мацки,май по НОва newsm78 и беше доста интересна на вид Laughing
Нещо ме е обхванала млечната мания-голямо пиене на мляко и ядене на кашкавали и сирена съм отпочнала,хубавото е,че и щерката гледа от мен Blush
Ерота,аз от Кодак бая отдавна се отказах след като бяха направили една подложка за мишка отвратителна и една чаша с племенницата и Хриси с отвратителен колаж без да ме предупредят.И двете си останаха там без да ги взема,камо ли платя Crossing Arms Whistling

# 565
Моите ги изкарах гланц, без борд. С този борд хич не ми харесват и за някой снимки стои много кофти.

И да се похваля че март месец съм на сватба на едната ми съквартирантка и много добра приятелка от Свищов. ))) Аз от кога и викам да направят една сватба...) А сега ще са две хубави събития, сватба и по-късно бебе. ))))

# 566
  • София
Браво,Мира!Хубави неща са това.И на мен ми се ходи на сватба,но като гледам скоро няма изгледи.
Оф,май си намерих жена,която да идва да гледа децата вечер по един-два пъти месечно,че да излезем ние с Ангел заедно.Ако ви кажа,че буквално на пръстите на едната ръка мога да преброя за 10 години колко пъти сме излизали само двамата,а не поединично.
Загледах се преди малко в една реклама и паднах от смях.Завършваше с едно прелъстително:Мммм,боб Крина,и ти ли го искаш само за себе си? LaughingВсе едно говорят за нещо толкова сладострастно и еротично...и накрая,то било боб. Laughing

# 567
Ерота,аз от Кодак бая отдавна се отказах след като бяха направили една подложка за мишка отвратителна и една чаша с племенницата и Хриси с отвратителен колаж без да ме предупредят.И двете си останаха там без да ги взема,камо ли платя Crossing Arms Whistling
Оф,и аз бях поръчала една чаша със Симона и колажа си беше мой,но много бледи цветова изкараха.
Изобщо не ми хареса,скарах се с тях,но си я взех,защото беше за подарък.

В тази връзка,знаете ли къде правят хубави чаши със снимка?

Музе,писах ти в скайпа  Grinning

# 568
Гледахме супер дебилски филм, но пък се посмяхме, ако имате нужда от разтоварване и не сте го гледали - Hangover се казва, но не се сещам как е преведен на български, със сигурност не е като махмурлук
Сега ще тегля един, който определят пак като безсмислен, но бил много смешен, а  заради актьорите ми е интересно да го видя- http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=150489&hit=1

Валенце, дано случите на жена!
Мира, весели събития ви се очертават.

# 569
Слизах до пощенската кутия-белким имам известия за пратките от странство,които чакам.Ама нямаааа.
Някой да си е получил ЛаРедутската поръчка?Моята е от 8ми newsm78
В пощата обаче имаше брошурка на МЗ-"Праваи задължения на здравносигурените граждани през 2010г."
Интересното ми беше,цитирам дословно :"От април 2010 влизат и 2 нови имунизации-против пневмококови инфекции,както и комбинираната 5валентна ваксина/срещу полиомелит,дифтерия,тетанус,коклюш,хемуфилиус инфлуенца тип Б...."
Я кажете,коя е тази ваксина против пневмококови инфекции? newsm78
Ерота,бях им дала 2снимки,да ги сложат с надпис за баща ми,ама я бяха .....Скарах се най-добре и не я взех,накарах ги да ми направят нова,без олигофренски колажи Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт