ПЛЕВЕН - 127

• 23 918
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
nomadka, честит ти племенник! Жив и здрав да е!
erota, виж тук, но ще трябва с куриер да ти я пратят. Аз снимки съм вадила от тук - не са лоши. Ако решиш да поръчаш мога да я донеса аз, вместо куриер.  Peace

# 571
Мисля че пневмококовата ваксина е Превенар,а другата 5-валентната-Пентаксим.

Мерси,Оля  Hug Още съм в чуденка,защото е за подарък.

# 572
Опа, Косе...ваксина ли каза?  Mr. Green
Или е Превенар или Синфлорикс.

Моите ги изкарах гланц, без борд. С този борд хич не ми харесват и за някой снимки стои много кофти.
А има ли някъде опция където да видиш как ще ти изглеждат снимките с борд преди да ги поръчаш?

# 573
erota, аз поръчвам от фото Браво, доволна съм от такива неща.

И аз чакам поръчка от ларедут от 6ти, утре ще ходя да видя в пощата, софиянки още миналата седмица получаваха от тази дата.

Дикси, имаше, но забравих къде кликнах като ги поръчвах. )))

# 574
Косе, аз имам 2 известия за пощата на Сторгозия, вчера са ги пуснали в кутията, чакам 14 поръчки  Crazy И снимки чакам Simple Smile
Една мацка ми каза,че са започнали да пристигат и в централна поща, дано от утре да тръгнат да ни разнасят известия. В събота е била лошата лелка и не е дала инфо на никой  Twisted Evil

# 575
Оф и аз си чакам 4 поръчки от Ла Редут -първата от 7.01 и снимките от 12.01и 13.01

Последна редакция: нд, 24 яну 2010, 21:55 от vesy1

# 576
Атракция, ти какво си направила с 14 поръчки, изкупила си ларедута. )))
Тази година добре че ми мина ентусиазма, та една съвсем скромна направих. ) То вече нещата ми изглеждат едни и същи там..)

# 577
Добър вечер дами и господин Simple Smile
Номадка и Фтал честит ви племеник. Да е жив и здрав.
И аз чакам няколко Редутски поръчки.Че и 2 масички съм поръчала. Утре сутрин ако излизам ще мина през пощата, и ще пробвам да ми кажат някое име.
Мен някаква яка депресия ме е сграбчила, това стоене в къщи ще ме побърка. И 3 вечери Натали вдига температура по близо 39 градуса. Както е весела и нищо и няма и изведнъж цялата се зачерви. Гледаха я- нищо и няма. Втори ден вече е добре. Сигурно нещо вирусно е било.
Косе, помня че щеше да правиш торта калинка. Ако си я правила дай снимка, че не мога да измисля как да я украся Simple Smile
А на сватба как ми се ходи.

# 578
Ми,Мира, аз ги слагах по 3-4-5 в кошницата, за да не търча до Ц поща,  имам 1 на Тонито, 2 на приятелки, на Олето и то се събира.

# 579
Ние както винаги играем по нощите.Много малко спи нощно време.Става в 2 и започва с игри и така до сутринта.Направо и се чудя вече на това нейното безсъние нощно време.

# 580
Номадка, добре дошъл на бебе Александър!

айс, трябва да се преместите тук да живеете, тогава ще спи през нощта Simple Smile Сина ми го гледахме до 3 месец на изто4ният бряг, тогава последното хранене за деня беше между 10-11 ве4ерта. След това се преместихме в Аризона и запо4на да заспива в 8 ве4ер, не смени времето, голям рахат.
---
На мен ми харесват снимките с бордър, винтидж са Simple Smile
---
Ох, не ми говорете за пазар, зариват ме с каталози, снощи харесах от един нов за Ейдж няколко неща, цял ден днес ги мисля, никаква воля да 4акам намаления, пък и ме е страх да не свърши неговият размер Laughing

# 581
benson10 където и да се преместим тя като е решила че ще се събуди да играе го прави Grinning Така че я оставям да се наиграе.После си наваксва със сън до 10-11 на обяд.

# 582
На мен ми харесват снимките с бордър, винтидж са Simple Smile

thumbsup яко!

Един урок за фотошоп

# 583
Добро утро !

Косето е на първо място ,води класирането ! Peace

# 584
  • Плевен
Разликата е само 7 гласа между първите двама.
Косето е на първо място ,води класирането ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт