ПЛЕВЕН - 127

• 23 848
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Атракция,кулинар ще имаш вкъщи,а? Peace
На терасата  ми и олиото е замръзнало.Как няма да е студено smile3512
Да ви кажа,че от 28ми в Билата Памперсите ще са на цена от 19.99лв
Гледах интересни неща и в брошурата  на Пени-то,ама нещо ми е странно как киселите краставички са им Тайландски,лука полски,а картофите австрийски newsm78
Номадка,от днес и аз съм оранжева-само че по дланите на ръцете hahahaА Христо се е заканил да заключи робота ooooh!

# 676
Аз гледах и каталога   на Метро - ще са 19,60 памперсите, но при покупка на 2 пакета.

# 677
  • Плевен
На нас пък на терасата ни се е пръснала една бутилка с шампанско.
В нашия блок едни правят ремонт вече повече от месец, то не е къртене,чукане, ужас някакъв. И като им направиш забележка се карат, нагли ooooh!.

# 678
  • Плевен
НАДИ, какъв ремонт правят, нали сте в нова кооперация?

# 679
От 2 до 4 трябва да пазят тишина но кой ли го спазва-никой май.

# 680
  • Плевен
НАДИ, какъв ремонт правят, нали сте в нова кооперация?
Нали имаше остнал един апартамент ,с който беше обезщетена Общината. Преди няколко месеца го купи едно семейство, което живее в Гърция, ама уж щели тук се местят да живеят в България. И сега развалиха всичко направено ,защото не им харесва и имат други виждания за някои стени и т.н.

# 681
Дикси,в ибейчето гледа ли? От там идват за няколко дни - ако няма проблем де.На мен от Америка ми е пристигал пакет за 10 дена. Иначе на друго място не се сещам.
Тези ти намерих с доставка до БГ.
http://cgi.ebay.co.uk/TEENAGE-NINJA-TURTLE-FANCY-DRESS-AGE-4-7-Y … sh=item335975221f

http://cgi.ebay.co.uk/TMNT-NINJA-TURTLES-6-PC-FANCY-DRESS-COSTUM … sh=item2558223846
Някой ще ходи ли до пощата за редут? Ако може да провери има ли ме в списъка Simple SmileЧакам от 6 и 7-и.

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 15:57 от Djina

# 682
  • Плевен
По какъв начин идват пратките ви от ибей? И колко струва доставката?
Има нов участник на първо място в сайта на Милка. Нашите момичета делят 2-ро и 3-то място.

# 683
По какъв начин идват пратките ви от ибей? И колко струва доставката?
Има нов участник на първо място в сайта на Милка. Нашите момичета делят 2-ро и 3-то място.

Идват в пощата, както и всички останали. От Англия за 3-4дни, от Германия за 10дни, от Хонг Конг и САЩ минимум 10дни, максимум 2месеца. )
На всяка стока цената за доставка е различна. От Англия варира между 3 до 7-8паунда, но могат да искат и 15-20паунда. )
От Германия стандартно искат 15-20Е.

# 684
Аз пък се размислих по доставката от един турски сайт. И се чудя ако някой ми купи нещото там в Турция и после ми го изпрати като колет дали няма да ми излезе по-евтино от тяхната доставка директно. И понеже не знам как стоят нещата с разни митнически такси, който има такъв опит моля да ми сподели.
Косе в тоя студ мило съм си увила сичко и нито си гледам пръстите на краката, нито на ръцете. Grinning Laughing Grinning
Валка направо до 10 февруари с това гласуване голям таралеж си вкарахме... ooooh!

# 685
  • Плевен
Номадка, така е. Фталл да се взима в ръце и да измисля някоя хакерска програма, която генерира гласове, че 10-ти е далече.  Grinning

# 686
Току що метнах кекса със шоколад и банан на Нади в печката .Нормално ли е да стане гъсто тестото?Сякаш такова ми се видя newsm78.

А, и да питам -откъде да си купя форма за кекс/торта/ и каква ?

Последна редакция: вт, 26 яну 2010, 16:54 от Тони.

# 687
  • Плевен
Току що метнах кекса със шоколад и банан на Нади в печката .Нормално ли е да стане гъсто тестото?Сякаш такова ми се видя newsm78.
А, и да питам -откъде да си купя форма за кекс/торта/ и каква ?
По мой спомени,че не съм го правила скоро,си ставаше гъсто,но не чак като тесто

Разбрах,че в Плевен вече не се плаща 1,50 за колетите над 2 кг. Атракция, ти какво ще кажеш?

Номадка, от Турция, ако е от физическо лице пратката ти, до обявена стойност 45 евро,няма да плащаш нищо. Ако е над 45 - ДДС, а ако е над 150 евро и мито. При покупка,пратка от юридическо лице, ограничението за ДДС е 15 евро.

# 688
Разбрах,че в Плевен вече не се плаща 1,50 за колетите над 2 кг. Атракция, ти какво ще кажеш?
Нищо няма да кажа, поне за сега  Confused Джипа не щя да запали в тоя студ. Иначе Анатоли попрочете законите в темата на Зи и се подкова за боя със служителите пощенски  Wink Утре Peace

# 689
Момичета, последно редутските пратки за Сторгозия в Централна поща ли да ги търся или в нашия клон? Защото имам 2 поръчки - от 06.01. и 08.01. и нямам известие все още.

Общи условия

Активация на акаунт