Чанти, чанти, чанти...

• 40 753
  • 436
  •   1
Отговори
# 60
  • Boston, MA
Хипервентилирах като видях съобщението на Мираж, помислих, че за мойта чанта ставало въпрос  Laughing. Ох, лудост.

# 61
Хипервентилирах като видях съобщението на Мираж, помислих, че за мойта чанта ставало въпрос  Laughing. Ох, лудост.
И аз така помислих  Joy

Момичета, ето още един немски сайт с дизайнерски неща. Поръчвала съм миналата година блузки. В момента също има разпродажба:

http://www.brandlots.de/shop/ доставка 14,90 евро

Сега намерих и един друг. Не съм поръчвала от него, но е популярен:

http://www.fashioncode.de/ доставка 14,- евро, а при поръчка над 150,- безплатна

Този също не е лично изпробван, но интересен

www.reyerlooks.com доставка до БГ при плащане с кредитна карта 12,50 евро

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 21:55 от Лили - Лу

# 62
Извинявай, аз верно го изръсих ни в клин, ни в ръкав, и без предупреждение  Whistling Mr. Green
А по Le Pliage народът е полудЕл, значи (или поне беше).

# 63
А по Le Pliage народът е полудЕл, значи (или поне беше).
И на мен много ми харесват! Единствената причина да не си поръчам е, че двете ми племеннички имат такива, а те са ученички...  Laughing

Регистрирах се в сайта, но чакам, защото съм в листата на чакщи...

Бубка, твоята чанта не я видях, но все пак тук можеш да видиш разпродажба на Тодс!

Последна редакция: нд, 17 яну 2010, 22:11 от Лили - Лу

# 64
 www.beyondtherack.com  изпращат доставката до 10 бизнес дена след като сте платили ( това след като им напомних за себе си). Имайте предвид, че в други сайтове същите неща са на доста по-ниски цени.

# 65
С всички сайтове за sample sales са така нещата с изпращането. Е, не винаги дните са 10, но се чака.

# 66
При тези се чака, може би защото централата им е в Канада, а складовете в САЩ.

# 67
Записвам се  Hug

# 68
  • In The Middle Of Nowhere
Момичета, какво знаете за тази марка babyphat/ако не греша правописа/ Преди време попаднах случайно на нейни чанти в нета, спомням си че бяха интерсни от типа хващащи окото моделчета:) Май няма линкове за нея на първата страница, ако съм видяла добре  Rolling Eyes

# 69
# 70
black_angel1, в момента имат разпродажба на чантите - http://www.babyphat.com/nshop/product.php?view=listing&dept= … bags&sale=yes

Виждам, че доставката до $125 e безплатна, но доколко това важи и за къде - провери на самия сайт. На мен марката ми е непозната и не мога да помогна с информация.  Confused

# 71
  • In The Middle Of Nowhere
Няма нищо, hrisko11 благодаря за инфото  Simple Smile ще видя дали ще успея до края на намаленията им...

# 72
Момичета, какво знаете за тази марка babyphat/ако не греша правописа/ Преди време попаднах случайно на нейни чанти в нета, спомням си че бяха интерсни от типа хващащи окото моделчета:) Май няма линкове за нея на първата страница, ако съм видяла добре  Rolling Eyes

Това е немски сайт http://www.brooklyn-nuernberg.de/webshop/index.php и има някои неща на тази марка. Доставят до БГ срещу 15,- евро, а при поръчки над 200,- доставят безплатно!

П.П. Вляво *Marken* кликваш и избираш *Baby Phat*.

# 73
 Blush Ами... аз само да споделя, че вчера сутринта направих поръчка от yoox.com, бях си харесала три чанти, но две ми отмъкнаха "под носа", поне се отчетох с една и с три чифта ботуши...  Blush Rolling Eyes Чакам ги с  нетърпение, дано дойдат до сряда, за да атакувам в четвъртък отново.  Mr. Green

# 74
Blush Ами... аз само да споделя, че вчера сутринта направих поръчка от yoox.com, бях си харесала три чанти, но две ми отмъкнаха "под носа", поне се отчетох с една и с три чифта ботуши...  Blush Rolling Eyes Чакам ги с  нетърпение, дано дойдат до сряда, за да атакувам в четвъртък отново.  Mr. Green

Бравоооо! Дай линкове да пооплакнем окото, че някои от нас преядоха ноември и декември и сега гладуват  Blush Ако искаш, ела да пишеш и за обувките в темата *Обувки*  Hug

Общи условия

Активация на акаунт