Чанти, чанти, чанти...

• 40 911
  • 436
  •   1
Отговори
# 135
Не знам, предполагам, че е около 30см ширина.

# 136
Ох, аз страшно си паднах по тази и сега водя преговори. Blush Кажете мнение.

# 137

Ji,
30 см са добре! Аз никога не съм гледала размерите и съм оставала изненадана. Хриси също изгоря с тази Фурла, която прилича на несесер...

Много красива! Цената обаче ми е малко висока...

# 138
Аз сега се прибирам от магазина на Neiman Marcus и съм като болна. А как устисках да не купя нещо само аз си знам. Както каза мъжа ми не съм знаела към кой отдел да отида.

# 139
Аз сега се прибирам от магазина на Neiman Marcus и съм като болна. А как устисках да не купя нещо само аз си знам. Както каза мъжа ми не съм знаела към кой отдел да отида.

Съчувствам ти! Аз няма да мога да издържа до 1.2. и сега оформям поръчка от yoox  Blush

# 140
Аз и по цените се ориентирам, ако нещо е прекалено евтино за марката значи има нещо нередно. Wink М/у другото си я поръчах тази чанта, чак по-късно видях, че има и портфейл към серията, писах им да ми допълнят поръчката, но не можело. Sad Сега тр само него да поръчвам или да чакам тук да го заредят/след три месеца сигурно Confused/

# 141
Мадам Мираж - аз съм за светлия вариант, по-интересно е.

Лили - Лу, то при моята чанта бяха дадени размери, но кой да обърне внимание. Тези, които поръчвам за мен, обстойно меря с една линия предварително как ще стоят в ръката, но тази беше за подарък и избързах...  Confused Предоверих се на впечатлението как изглежда на снимката, но вече я върнах, така че сега избирам нещо друго.

# 142
Сега тр само него да поръчвам или да чакам тук да го заредят/след три месеца сигурно Confused/

Ji, снощи беше пуснат код в темата за обувките за 10% намаление на yoox. Пробвай дали не е валиден и днес, ако искаш!

Хриско,аз си признавам, че не гледам никога размера. Поръчвала съм чанта онлай обаче само два пъти и съм имала късмет.. Ще внимавам повече другия път!

# 143
 Ами аз от на Мис Сиксти сайта я поръчах.За там предполагам няма да важи. Simple Smile

# 144
Ами аз от на Мис Сиксти сайта я поръчах.За там предполагам няма да важи. Simple Smile

О, едва ли! Иначе Хриси каза, че кодът и днес е валиден, но доставката не е безплатна.

# 145
  • Boston, MA
Ох, аз страшно си паднах по тази и сега водя преговори. Blush Кажете мнение.

Много е красива. Имам малък проблем с цветовете, обаче. Предпочитам не-черни чанти напоследък, бялото е прекрасно, обаче за мен е много непрактично. Ти може да си друг случай, но аз не пазя чантата специално (слагам на земята, нося бебешки боклуци и т.н.). Като прочетох в ТПФ как се грижат за чантите, се засрамих, поне изчистих и намазах с един препарат веднъж.

Не че нещо от това, което написах, би трябвало да важи за теб де.  Laughing

# 146
Гледката на моя чанта на земята може само да ми докара инфаркт Mr. Green Пазя много. Имам и други бели чанти, така че не ме страх. Тази специално не я искам в тъмен вариант.

# 147
Гледката на моя чанта на земята може само да ми докара инфаркт Mr. Green Пазя много. Имам и други бели чанти, така че не ме страх. Тази специално не я искам в тъмен вариант.

Laughing

И аз бях така преди! Откакто обаче съм с бебе- забрави! Нищо не се пази.. И аз като Бубка никакви грижи не полагам!

# 148
# 149
 Моята бяла чанта пристигна, на живо е още по-хубава, и е голяма-някъде 40/40см. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт