Чанти, чанти, чанти...

• 40 921
  • 436
  •   1
Отговори
# 300
Калоянис, как така си изпуснала обувоманиачките?
Заповядай в още една приятна тема! Hug

# 301
получих си чантите и съм мнооооооооооооого доволна,само чантата на стефане жердино е без хастар,явно не съм обърнала внимание при поръчката,но пък и досега не ми се е случвало чанта да е бес хастар,само на кожа  Rolling Eyes

# 302
  • Варна
получих си чантите и съм мнооооооооооооого доволна,само чантата на стефане жердино е без хастар,явно не съм обърнала внимание при поръчката,но пък и досега не ми се е случвало чанта да е бес хастар,само на кожа  Rolling Eyes

Ще ни покажеш ли снимков материал?

# 303

Много странно! И аз никога не съм виждала... Имаш ли линка към чантата в yoox? Поне на снимката на това как изглежда вътре дали не се вижда? А, ако не ти харесва, можеш и да я върнеш, де. Скоро ми се наложи да връщам нещо- безплатно е и става много бързо  Simple Smile

# 304

Много странно! И аз никога не съм виждала... Имаш ли линка към чантата в yoox? Поне на снимката на това как изглежда вътре дали не се вижда? А, ако не ти харесва, можеш и да я върнеш, де. Скоро ми се наложи да връщам нещо- безплатно е и става много бързо  Simple Smile

не ми се връща ,че много ми хареса и е голяма,а видях че има и същите обувки,ето линк:
http://www.yoox.com/item.asp?tskay=E25EB0C9&cod10=45134990KL&sts=orders80

снимки ще пусна по късно Peace

# 305
# 306
  • Boston, MA
Много е хубава чантата, на мен в този случай ми харесва, че е без хастар, кожата стои някак сурова... супер, да ти е честита!

# 307
Чудех се как така без хастар, но се се сетих, имам и аз една на Фурла и тя е без хастар.

# 308
  • Варна
Супер са-златото особено ми хареса със здраве да си ги носиш Hug

# 309
Калоянис, страхотна е! Нищо, че е без хастар- още по-оригинална  Simple Smile
На твоите снимки изглежда дори и по-добре от тези в сайта!

# 310
Калоянис, страхотна е! Нищо, че е без хастар- още по-оригинална  Simple Smile
На твоите снимки изглежда дори и по-добре от тези в сайта!

благодаря ви ,успокоихте ме малко,почнах и аз да свиквам с нея Mr. Green

# 311
  • София
Чантата е разкошна направо, да ти е честита, и двете де, но в тази без хастара ми останаха очите Heart Eyes Аз имам няколко чанти без хастар и на мен лично много ми харесва допира до кожа отвътре, Фурлите масово са без хастар Peace

# 312
момичета трябва ми средна големина червена чанта,без значение на материата,ще ми се нещо различно и оригинално,ще съм ви много благодарна ако дадете предложения Hug

# 313
  • Boston, MA
Намерих най-после да ви покажа "моето" Валентино:

http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C … vtp&ev19=1:15

Сивото ми харесва най-много.

Не знам какво да продам  Laughing за да го имам. Дори и на разпродажба не го виждам да слезе особено много.

# 314
Намерих най-после да ви покажа "моето" Валентино:

http://www.saksfifthavenue.com/main/ProductDetail.jsp?PRODUCT%3C … vtp&ev19=1:15

Сивото ми харесва най-много.

Не знам какво да продам  Laughing за да го имам. Дори и на разпродажба не го виждам да слезе особено много.

оххххх,страхотна е ,ама и цената в Евро си я бива,направо огромна ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт