Чанти, чанти, чанти...

• 40 761
  • 436
  •   1
Отговори
# 390
  • На черешатааа
Безплатната доставка в yoox.com  изтече ли? В сайта с кодове ми дава, че е до  2011 година, но ми начислява доставка  Rolling Eyes Някой да има идея  Thinking

# 391
Безплатната доставка в yoox.com  изтече ли? В сайта с кодове ми дава, че е до  2011 година, но ми начислява доставка  Rolling Eyes Някой да има идея  Thinking

Лейди, само стандартната е безплатна. За БГ има само експресна за три дни.  Tired

# 392
  • София
Еее много е хубава чантата, Лили-Лу! Да ти е честита, наистина е прекрасна.
Ех, ако може и тази да я намалят на половина, ще съм много щастлива Grinning Ама едва ли. Нищо, аз продължавам търсенето, че единствения клъч който имам, е малко кичозен Laughing , с някакви камъни по него, взет в пристъп на отчаяние, че ми трябваше спешно. Та така. И Лили, да не забравиш да се похвалиш като пристигне, много ми е интересно да я видя на реална снимка  Flutter

# 393
  • На черешатааа

Лейди, само стандартната е безплатна. За БГ има само експресна за три дни.  Tired

Hug благодаря мила за  разяснението. Много кофти  Close ,пробвах и до Англия , но и там ми дава доставка  #Cussing out

# 394
Лейди, сега погледнах имейла- бил е до 29.11. валиден  Confused
В Асос нищо ли не ти харесва? Имат безплатна доставка wordwide до Коледа.
А над £75 е май до края на годината безплатна.

Иначе имам и за Laredoute "7504"- 30 евро за поръчка над 150,-; "6508"- 20,- евро за поръчки над 40,-; "7503" 15,- евро за поръчки над 40,-. В момента има големи намаления и взех на сина ми страхотни неща- повечето намалени с по 40-50%%.

Благодаря, Александра   Hug Като дойде, ще докладвам. Дано няма дефекти! Тази твоята "багетка" е страхотна. Запамети си я и я следи от време на време. Може и да я намалят! Малко се притеснявам вече за роклята. Трябваше до седем дни да е тук... Хм.

# 395
  • На черешатааа
Лейди, сега погледнах имейла- бил е до 29.11. валиден  Confused
В Асос нищо ли не ти харесва? Имат безплатна доставка wordwide до Коледа.
А над £75 е май до края на годината безплатна.

Иначе имам и за Laredoute "7504"- 30 евро за поръчка над 150,-; "6508"- 20,- евро за поръчки над 40,-; "7503" 15,- евро за поръчки над 40,-. В момента има големи намаления и взех на сина ми страхотни неща- повечето намалени с по 40-50%%.

Благодаря, Александра   Hug Като дойде, ще докладвам. Дано няма дефекти! Тази твоята "багетка" е страхотна. Запамети си я и я следи от време на време. Може и да я намалят! Малко се притеснявам вече за роклята. Трябваше до седем дни да е тук... Хм.
Благодаря за кодчетата   Hug ,в асоса не ми допадна  нищо, как се прецаках с yoox , в 1 сайт пишеше, че е до 2011 година и аз спокойна  Twisted Evil Ще погледна в Ларедута какво дават  Laughing , но днес се утеших с една прекрасна рокля  Heart Eyes

# 396
Лейди, честита рокля! Simple Smile

И моите неща пристигнаха вчера- змийската чантичка и роклята (ще се опитам да я изпъна малко на пара, защото е измачката от опаковката).
Доволна съм и ми харесват, но имам две малки забележки. Към роклята- единият шев е високо и долу стои като разнищена, а за чантата- не беше добре опакована и няма торбичка против прах.

# 397
  • София
Много е хубава чантата, много  Heart Eyes Благодаря ти за снимките и да си я носиш с удоволствие!
Роклята също е прекрасна, обаче това с шева ме озадачи. Все пак става дума за сериозна марка тук, нищо че е за H&M. Пък и ако съм видяла правилно в сайта, и цената и не е особено скромна. Но е чуден модел, аз много обичам такива рокли. И от цялата колекция, за мен това е най-хубавата рокля.
Аз май само спамя из тази тема, нищо не съм си купувала в скоро време. Това трябва да се поправи Laughing

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 12:14 от Александра_

# 398
  • На черешатааа
Лили - Лу честити придобивки, прекрасни са и двете. Много поводи да си ги разхождаш с кеф  Hug

# 399
Лили- Лу честит ти предколеден подарък(и).

Чантата е убийственна.

Относно шева на роклята- може така да е направена, защото се подгъва според височината на човека ( само предположение

# 400
Благодаря ви момичета!  Grinning

Тина, да, напълно е възможно това, което казваш за шева.
Изобщо не се сетих, че това може да е причината! Ще го оправя при един шивач отсреща, става за няколко минути сигурно.

# 401
  • Варна
Лили-Лу, страхотни покупки! Пак честито да кажа. И двете много ми харесват.

# 402
Току що поръчах тази чанта, дано и на живо е толкова красива http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1356190.

# 403
Току що поръчах тази чанта, дано и на живо е толкова красива http://www.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=1356190.

Страхотна е! И със сигурност много удобна, защото е голяма. Кажи, като я получиш, дали ти допада.
Дано дойде по-бързичко!  Simple Smile

Сега видях, че от 25.12. до 26.12. т.е. днес има код за десет процента ASOSGIFT, но не съм пробвала дали е още активен.

# 404
Честита Коледа, девойки!

Похвал!

Общи условия

Активация на акаунт