Април 2006

• 28 975
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОСИ!
ЗДРАВЕ, МНОГО ОБИЧ, ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕНОСТ ДО КРАЯ!
ВЕСЕЛ ДЕН!

Hug Heart Eyes Hug

# 556
Добро утро!

Роси, ЧРД!  bouquet
Здраве, пълна къща и благодат за цялото семейство!

Зарче, радвам се, че са се впечатлили и обърнали внимание Simple Smile

# 557

Честит рожден ден, Роси! Да си здрава, щастлива и обичана ти пожелавам!

МисЗ, как е минала срещата с баба Марта? Иво беше много впечатлен, чак се качи на една пейка да ми обяснява от по-близо и да е сигурен, че ще го чуя Laughing

# 558
Еее, Зарка , супер! Много добра идея!!!  bouquet Така трябва да се прави, да се разказва за обичаите, за чужденците е интересно, за децата ни е полезно /и безкрайно важно де/.

Тони говореше за някаква Кума Лиса, която полицията арестувала и тя плакала....нещо за киселото грозде сигурно е ставало въпрос.  Ох, още малко започват Рождените дни. Аз се чудя от къде и каква торта да поръчам.

Честит Рожден Ден, Роси!Бъди много щастлива!!! newsm67

# 559
  • 2 етажа над тавана
Роси, честит рожден ден!
Желая ти много здраве, любов и щастие и прекрасен подарък наесен!

# 560
Честит рожден ден, Роси! Бъди здрава и обичана, и лека бременност!   bouquet

# 561
  • София
Честит рожден ден, Роси! пожелавам ти най-сладкото бебче!

Аги, разгледай тези на Бубето и ако искаш поръчай от нея. http://community.webshots.com/myphotos?action=refreshPhotos& … p;security=oKRSxU
Аз запазих също в Марсел за РД на Мати.

# 562
  • София
Роси, честит рожден ден!
Здрава, щастлива и с прекрасен бебешки подарък за този РД!
Hug

Валката също беше страшно въодушевен от Баба Марта. Разказа ни всяко момченце от градината, каква мартеница имало.

Татянка, нали знаеш, че в БГ проблема  не е, че няма идеи и че не могат да се изкарат пари, а че никога не отиват по предназначение. В нашата ДГ има нерегламентиран прием с/у дерение и то никак не е малко - 1000лв. Минала година в яслената група на Вальо бяха приели 15 деца допълнително и това не се отрази нито на заплатите на персонала, нито забелязах да има някакви подобрения в условията. Просто корупцията тук изяжда всичко хубаво, което може да се сътвори. Close  А уж от Инспектората всяка година се правят проверки по сигнали на родителите и никакъв ефект...

# 563
Ренка, има решение за това. Нали има родителски съвет или нещо такова? Нека той събира парите от пазара и той решава какво се прави с парите.

Вени, за бой си, бива ли да показваш такива красотии? Crazy Сега точа лиги а имам час на зъболекар  Twisted Evil А мнооого ми се спи, снощи до късно пуснах стари дрехи на Милена в ибей, но дано има файда!

# 564
  • София
Честита баба марта и от нас с малко закъснение. Страхотни пролетни красоти сте наслагали. Много е приятно така. Hug

Роси, честит рожден ден. Много здраве, лека бременност и здраво и кротко бебче ти желая.  bouquet

В нас е лазарет. От петък Влади е болен, вдигаше Т. над 39 и лежеше непрекъснато в мен.
От снощи и Соня е с Т. и кашлица.
Вчера са имали куклен театър. Каза, че бил с Пижо и Пенка, но вече ги научи. Wink

Вени, тези торти ги правеше твоя приятелка, нали?Може ли да се поръча при нея?

# 565
И моите Пижовци са си вкъщи с баба си. Дани се долекува от хрема, а Иво вчера се е скъсал да кашля. Днес беше много щастлив, че е в "почивка"  Laughing Иначе нищо му няма, даже не е кашлял през нощта. Но ще се възползвам от мама до дупка. И без това навън е ужасна влага.

Вени, тия торти са прекрасни!

# 566
Роси, честит рожден ден!  bouquet
Много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти и прекрасен подарък септември месец!

Вени, за тортите и аз да питам - може ли да се поръчва от тази девойка и дали издава сертификат, че нали в ДГ го искат ...

# 567
Деси, мисля, че няма как да има сетификат, защото тортата е "домашно производство", нищо , че си е направо като бутикова.
Понеже в Марсел сме на свободен достъп, не е нужен сертификат, а за градината трява да видя каква торта да поръчам, че много ще се разорим. Но важното е да сме здрави, за да има празненства:)

Лазаретите бързо да затварят врати!  Hug

# 568
Роси, честит рожден ден   bouquet. Пожелавам ти здраве, лека бременност, послушен батко, любящ съпруг и много щастие през тази година  Hug.

Мис, и мен ми е интересно как е минала срещата с баба Марта.

И Ема нещо са имали в детската градина.

Вени, тортите са .... нямам думи всъщност, поздравления за майсторката. А какви са им цените?

Аз се чудя за рождения ден  newsm78. Най-вероятно с деца ще е в ДГ. Вечерта сигурно с баби и дядовци, но мисля на ресторант  .  На Ема РД се пада в понеделник, а моят в неделя същата седмица и ми се иска да отидем някъде за два дена с топло басейнче, така си го представям.

Татянка, поздравления за успешната търговия  Hug.

Аги, в Музикалния театър ходихме, много е хубаво. На куклен отдавна не я водя , на мен не ми харесва, малки кукли , нищо не се чува и вижда, много бебешко ми се струва.

На болничките пожелавам бързо оздравяване  Hug.

# 569
Тинче, В Кукления гледахме Снежанка и беше много хубава Peace

Общи условия

Активация на акаунт