Април 2006

• 28 973
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Ами, трябва да я питате- тя прави торти по поръчка, но сертификат няма. Така че само за дом.ползване или както ние с Аги в Марсел ще ходим на свободно. Между другото едоста прилично, просторно и чистичко там - много ми хареса.
А за цената - Аги да каже, че тя е говорила с нея!
Иначе наистина много я бива, а и са много вкусни тия торти. незнам дали разгледахте и другите албуми да видите какво още прави. Истински талант, а не иска да развие бизнес?!

# 571
Цените са от 60 лв нагоре, в зависимост от модел, материалите и сложността все пак, така си мисля. Може би и от големината.

Вени, то и това е бизнес, освен , че е изкуство. Просто може би не иска да става комерсиална историята?

Аз и преди съм й гледала произведенията, мнго са красиви, изисква се освен талант, а и време, и материали. И това с 3 момчета и мъж на главата, явно са готино семейство.

Днес денят е яко скапан....това пусто време.
У нас лазарета не е затворил врати - Саш от вчера е на АБ, защото след седмица мчене - компреси на грлото, пръскане, гаргари и т.н., вчера вече не можеше да яде от болки и доки му се е накарал /нали беше с остр бронхит преди НГ/, и му е изписал АБ. Днес каза, че направо е започнало да му минава, а само 2 приема има, явно е трепач лекарството....

# 572
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, РОСИ! Желая ти здраве, любов и хубаво бебче! newsm51

На Станислав в ДГ вчера са имали театър с Баба Марта. Но той не беше много впечатлен.
В петък ще им бъде тържеството за майките. Той има реплика от 2 куплета за кокичето, но пък ще бъде бръмбарче... newsm78
Пожелавам на всички болнички да оздравяват! Желая хубав Национален празник на всички!

# 573
Честита Баба Марта!
Роси, честит рожден ден, мила! Hug  bouquet
В ДГ на Юл вчера е ходила Баба Марта, много е впечатлен, играли хорце, казвали си стихчетата...беше много развълнуван...кой каква мартеничка имал...голяма веселба Flutter.
Днес им е тържеството/ под формата на открит урок, нерегламентирана ситуация/ за празника на МАМА. Обещал ми е както на предного тържество да се държи добре, да не идва при мен и да не плаче/както някои/ с/у подкуп от моя страна де  Embarassed.Също така и да си каже двукуплетното стихче. Много се вълнувам, по ред причини досега това ни е първото такова тържество, заредила съм се с носни кърпички Laughing.Казаха ни да занесем и почерпка, та съм накупила и лакомства. Абе, напук на сивото, мрачно и дъждовно време и купищата ми служебни неприятности съм се заредила с настроение и ще отлитам към ДГ bowuu.
Вени, тортите са страхотни Peace. Аги Shocked, верно ли тази жена с три деца у дома твори тези красоти?!? Shocked

# 574
На Станислав в ДГ вчера са имали театър с Баба Марта. Но той не беше много впечатлен.
В петък ще им бъде тържеството за майките. Той има реплика от 2 куплета за кокичето, но пък ще бъде бръмбарче... newsm78
Пожелавам на всички болнички да оздравяват! Желая хубав Национален празник на всички!

Ами направи му една картонена шапка с кокиче и кацнал бъмбар на нея Flutter
Вашите стихове редят, а на Тони едни думи за някакъв урок, който или не се сътоя, или не ни казаха, не мога да ви кажа бяха: "Като ни разбъркаш конците ще ни бъде трудно да направим мартеници за семейството" ooooh!

И да ви се оплача - за последен път ползвам дамски превръзки по време на цикъл  Crossing Arms Колкото пъти ползвам, уж хуави си купувам, все после се възпалявам, я ме хване течение някакво, я гъбясам, какво им слагат - едни изкуственяци, все ухаещи, само ядове ми донасят. Sad И търся памучни да са, и пак ми докарат някое главоболие.

# 575
Тампоните не са решение и проблемът не е от превръзките, просто се обостря веднага след цикъл. Направи си микробиология, а като се излекуваш, спи по без гащи в нецикъловото време. Много помага като профилактика срещу гъбички. Лошото е, че спомага и за увеличаване на демографския прираст, така че ти си прецени все пак не предпочиташ ли гъбичките.

# 576
Аги, хубава идея за шапката, но от ДГ са му осигурили костюм на бръмбар и шапка, просто се двоумя каква е връзката...
Относно превръзките - аз от 2 месеца ползвам Naturella с екстракт от лайка и съм доволна. Peace

# 577
  • Boston, MA
... Лошото е, че спомага и за увеличаване на демографския прираст, така че ти си прецени все пак не предпочиташ ли гъбичките.

Ох бе Юле.  Joy
Аз пак съм втора година без цикъл и хич не ми липсва. Склонна съм само заради това да кърмя до първи клас.  Grinning

И ние вчера носихме мартенички в градината, бяхме направили гривнички за всички, и разпечатали легендата. Децата бяха много доволни, те обичат такива разнообразни интересности.

# 578
МИЛА РОСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
БЪДИ МНОГО ЩАСТЛИВА, РАДОСТНА И ЗДРАВА!
МНОГО ЛЮБОВ И СЕПТЕМВРИ ЕДНО ЗДРАВО БЕБЧЕ!

Мисче, милата Лекса  Hug
Иленко, Иленко, махнаха от тази година входящия номер като предимство и уж не трябваше да има опашки, но....тук там направили пак списъци  ooooh! четох из форума де, нямаме оправия....
Всички болни да оздравяват!  Hug
Юлче  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha
Бубка, благородно ти завиждам за цикъла  Crossing Arms Аз въпреки цялото кърмене - след 50 дни лохии, на 4тия месец се завърна  Twisted Evil

Тук, във Варна ни правят тези красоти - http://www.lamore-bg.com/ - като цената е 2,50 на парче, което е съвсем приемливо  Peace Имат и сертификат  Laughing

# 579

Тук, във Варна ни правят тези красоти - http://www.lamore-bg.com/ - като цената е 2,50 на парче, което е съвсем приемливо  Peace Имат и сертификат  Laughing[/color]

Красоти ли?  Rolling Eyes На мен са ми грозни  Blush

# 580
  • Boston, MA
Роси, пропуснах те, да си здрава, обичана, зло да те забрави!   bouquet

# 581
 smile3532
Тампоните не са решение и проблемът не е от превръзките, просто се обостря веднага след цикъл. Направи си микробиология, а като се излекуваш, спи по без гащи в нецикъловото време. Много помага като профилактика срещу гъбички. Лошото е, че спомага и за увеличаване на демографския прираст, така че ти си прецени все пак не предпочиташ ли гъбичките.
Уби мъъъъъъъ!
Значи пак на магарето...бах маа му! hahaha
 Ама това дали не е от АБ дето го пих 7 дни?! Нищо чудно!

Смин, някои от тортите са си прилични, други естествено не ми харесват. Sunglasses Ма то затова са различни, за различните вксове. Малко са ми тромави тези варненските. Ама не бих отказала парче торта в Морската градина ей сега, на момента, и да слушам морето!   umbrella

# 582
Уверявам ви, че ако ги опитате ще забравите за външния им вид  Crazy
Не съм яла по-леки и вкусни торти  Sunglasses
Но то ясно де - вкусове всякакви  Mr. Green

# 583
Честит 3-ти Март на всички!

# 584
  • Sofia
Честит празник на всички!  bg
Момичета много ви благодаря за пожеланията, да ви се връща многократно всичко хубаво, аз вчера бях цял ден на работа и ще отложа празнуването за събота.  Hug
Давайте идея къде да ходим днес, наблизо да е около София или в самия град, в неделя ходихме до Рилския манастир, да ви кажа, не съм виждала Ивайло от много време толкова храна да изяде, той може и на фотосинтеза да кара иначе, та сега пак искам подобна разходка но по-наблизо. Дайте някакви идеи.

Общи условия

Активация на акаунт