Април 2006

• 28 972
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Честит празник, момичета!

# 586
Честит 3 март!
  bouquet

# 587
  • Русе
Честит Празник на всички! bg

Роси, Честит Рожден Ден!   bouquet Да си много здрава и обичана, а на есен - щастлива мама на двама! Hug

Ммммм, добре изглеждат тортичките "на Смини". Grinning
Аз се съобразявам и с вкуса на децата, де - моите се радват на пластмасови играчки в/у тортите (които се оказват учудващо качествени в повечето случаи досега  Thinking), а фонданените красоти не ги грабват толкоз сякаш..., ама има време да ги "култивирам". Mr. Green
Да вземе Мисчето да отвори един сладкарски цех за варненки  Laughing (не мога да забравя тортата с пеперудите на Лекса  Heart Eyes). После може и верига да направи - с Данчето и Катето, например. Flutter

Аги, мен памучните превръзки винаги ми дразнят (хеле пък Sensitive) Crazy. С копринените нямам проблем. А ти за каква алтернатива мислиш?
Юлчето изби рибата както винаги! Joy

# 588
  • София
Честит национален празник!  bg

Юлче, щях да събудя детето заради теб, от 10 мин не мога да спра да се хиля Wink

Мда, за тортите съм установила, че красотата им и вкуса са обратно пропорционални. В Ботевград има една сладкарничка с най-вкусните торти в света, ама хич не ги докарват на външен вид. Да не говорим за разпльоканите тортаци на мойта мама Радка, дето, който ги е опитал, ги сънува месеци наред.

Ние днес имаме много емоционален ден, Валски още в ранни зори е станал и развяхме байряка от прозореца. Ходихме на парада в центъра и малчо изби рибата - така хукна като видя, че гвардейците идват към нас, помислил си е, че искат да ни гърмят. Laughing После с приятели открихме бирения сезон в парка и сега събираме сили, че довечера сме на парти.

Роси, като сте ги подкарали манастирите, заведете го на Кремиковския. Не, че има нещо кой знае колко забележително да се види, но ни е наблизо и можем да ги съберем калпазазните да подивеят Wink

# 589
Честит национален празник  Hug!

На Роси - ЧРД със закъснение, но с най-хубави пожелания   bouquet!

Ренка, Кремиковския манастир как се казва, Св. Мина ли ?

# 590
Днес Милена си имаше гостенка. Не съм предполагала какъв рахат ще е - двете си играеха много сладко, аз бях в съседната стая, не усетих да има дете у нас, камо ли 2  Shocked Видя се че ще го направим редовно  Mr. Green

# 591
ЧРД, на патерица, Роси! Здраве, късмет, щастие и естествено здраво бебенце и радостен батко! 
ЧРД, Сминс! И на теб здраве естествено, нов дом тази година и още много други приятни емоции!

Юле, Юле, и аз като Ренката , но щях да събудя колегите:)
Ние имахме хубав празник вчера, събрахме се с приятели от към 10 часа и приключихме към 4 следобед. Децата играха, ние пийнахме и хапнахме! Вчечерта чакахме зарята, но сякаш я изкофтиха тази година, много ниска ли беше , нищо не видяхме.

# 592
Честит рожден ден, Смин, жива и здрава и голяма да порастнеш  Wink   bouquet

# 593
ЧРД на Роси и Смин! Да сте здрави и щастливи, момичета  bouquet

Ами ние на Лекса и бяхме казали, че баба Марта ще идва в смисъл, че ще има мартенички, а не че действително ще идва някоя баба. Тя явно друго е разбрала, но пък в крайна сметка се оказа, че е била права. Явно наистина е имало баба Марта в ДГ, защото тя като се прибра и разправяше, че я е видяла. Ние мислим си измисля, но тя каза "Не бе наистина дойде и имаше телефон и той звънна" Mr. Green. Явно някоя леля е влязла в ролята, но на родителите нищо не са казали по въпроса. Чак се очудих, че действително някой се е появил, защото до сега едно тържество не са имали, едно нещо не са направили дори за тях си само да го играят, пък камо ли нас жадуващите майки да поканят.
Сега на вълна е баба Яга. От както я видя на една сергия за мартеници миналата седмица и е в ужас. Онзи ден даже бълнуваше в ранни зори(случва и се често, все неща от ежедневието) и я чувам как казва " Ти не си баба Яга", какво ли е сънувала бъзливката? От тъмно не я е страх, но примерно от мухи и всичко де що лети изпада в луда истерия. Хора, които не я познават и станат свидетел на този момент си мислят, че това дете ще мре. Даже брат и още преди да проговори си я знаеше кога пищи заради мухи и от другата стая разпознаваше пищенето и уведомяваше и мен и баща си с "муата апи" (мухата хапе) и сочи към стаята на Лекса.

И аз съм почнала да мисля за тортата на Лекса. От това, което гледам по каталозите тук из града, нищо не ме грабна. Тези Ламорските (дето Смин ги показа), много ги лансират тук, обаче на мен на вид хич не ми харесват. Ама и от други фирми, които съм гледала пак нищо не ми допада. Каприз от класа съм и затова до сега и ги правих сама, ама нямам си вече хубав фондан и искам готова. За първи път купих торта за детски РД есента за Крис. Тя дори не беше детска, просто защото нито една не ми хареса. Сега обаче вече ще празнуват и в ДГ и трябва да взема нещо детско.
На Вени приятелката се справя страхотно, ей от нея без да се замисля бих си купила една красота.

# 594
Ние мислим си измисля, но тя каза "Не бе наистина дойде и имаше телефон и той звънна" Mr. Green.
  Joy  много модерна Баба Марта!

Като каза жадуващи родители, ние другата седмица има родителска среща и тази сутрин ми казаха, че са снимали децата (в смисъл, просто са пуснали камерата по някое време) и щели да показват клипчета на срещата  Grinning Супер идейно е това, много се радвам!

# 595
Смин, честит рожден ден!!!
Пожелавам ти много щастие, здраве , късмет и любов.

Зарка, Св. Мина си е друг манастир. За Кремиковския и аз скоро смятам да го посетим, но още малко ми трябва да набера смелост, защото искам сама да пътувам до там  newsm01. Много съм зле още с колата  Crazy, вече две седмици ходя до съседния квартал да взимам Ема от градина, но бързам да се върна преди 5.30 , докато има достатъчно място да се паркирам пред блока.

# 596
  • Русе
Сминче, Честит Рожден Ден!!!

Да си ни жива, здрава, щастлива и с лекота да постигаш всикчо мечтано и планирано! Hug

# 597
  • София
Смин, честит рожден ден! Всичко най-прекрасно и много успехи ти желая!

# 598
Здравейте!

Честит отминал национален празник! Simple Smile

Смин, честит рожден ден!Здрава да си!  bouquet

# 599
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, СМИНИ! ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ! newsm51

Ние пък вчера ходихме с децата и едни наши приятели във Военния музей по повод Националния ни празник. Беше много интересно и приятно, като се има предвид, че голяма част от експозицията е навън и се възползвахме от приятното време. За сетен път се уверих, че във всеки мъж /момче/ дреме по един войник... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт