Април 2006

• 28 969
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Смин, честит рожден ден! Да си здрава и много щастлива   bouquet!

МисЗ, и мен ме разсмя вашата баба Марта с телефона   Laughing.

Тина, браво за шофирането, за мен е геройство да шофираш в София  Peace. (аз не бих посмяла  Embarassed).

Момичета, ще разредя писането. Една колежка напуска и ще трябва да поема доста от нейната работа за неизвестен период от време, тъй като са замразили наемането на нови служители заради орязания бюджет  Rolling Eyes.

# 601
  • София
Сминче, честит рожден ден! Да си жива и здрава!Много здраве, любов и късмет.  bouquet Heart Eyes

От днес и Соня е на АБ. Има ужасна кашлица с хрипове. Имам чувството, че цял ден раздавам лекарства. #Crazy
Нямам време за повече писане.

# 602
  • София
Сминси, честит рожден ден! Здраве, любов, много късмет и послушни мъже!  bouquet

Зарче, чичо Гугъл казва, че Кремиковския е "Св. Георги Победоносец", а "Св Мина" е Обрадовски манастир, който се намира в С-я, кв"Бенковски".

Тина, браво за шофьорския ентусиазъм! Аз още не мога да се реша Rolling Eyes

Що така, пак толкова болнички дечица?! Sad

# 603
Честит Рожден Ден, Смински! Бъди здрава и безкрайно щастлива!  bouquet

# 604
Здравейте момичета!

И Теди днес отрази 4 повръщания до 10 сутринта , после заспа и общо взете се оправи ...сега пак  спи после какво ли ще става  JoyДоки каза 4е цял ден и водят такива деца-явно има вирусче. Добре, че е еднодневка ина4е страшно става.
Като изключим това сме добре, ходим си на работа и на градина ... все едно и също. другата седмица ми започват изпитите и така  Hug  
До скоро  Peace

# 605

Благодаря на всички за поздравите!  Hug
При нас тържеството ще е сега сутринта, пожелавам на всички хубав ден!   bouquet

Последна редакция: пн, 08 мар 2010, 12:35 от Смин

# 606
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДАМИ Hug

Бъдете желани, обичани, уважавани и ценени майки и съпруги Heart Eyes.
Нашето тържество беше още миналия вторник, снимките съм качила във ФБ Peace.

# 607

Е хайде, честит празник, мами! Hug
Да сме с повече подаръци, внимание, целувки и прегръдки, да нямаме грижи и ако може да не ни побеляват много-много косите!

Мен не събуди мъжо с целувка  Flutter и ме заля водопада от приказки на Тони, така че денят ми започна нормално:)
Ванче, линка нещо... newsm78

# 608
Честит празник, мили приятелки! Да сте обичани жени и майки, щастливи и удовлетворени!
Поздрава на Симончето

# 609
  • София
Честит празник, момичета!

Еххх, тая Симонка ме разтопи! Hug

Един прекрасен и изпълнен с хубави жестове и емоции ден ви желая!   bouquet

# 610
  • 2 етажа над тавана
Честит празник и от мен! Нека сте винаги обичани, глезени и щастливи да бъдете жени!

# 611
  • София
Честит празник, мили момичета! Да бъдете винаги обичани и ценени! Красиви и млади!

Ама се проявихме и днес в истинската си светлина, а?!

# 612
  • София
Честит празник, приятелки! Бъдете най-обичаните и желани жени и майки! Hug

Не съм писала, че с Бузанка сме като скачени съдове напоследък. Ние сме добре, но Косе изкара пневмония и доста си полежа из нас. Но всяко зло за добро - така поне успя да ми помогне с гушкането на глезла. Дано поспи повече днес, че да мога да кача нови снимки - вече месец се каня да сложа нещо в нета.
В градината на Емо мина дългоочаквания Фашинг-карнавал. Емо тази година беше с костюм на Мики Маус. От известно време това е новият му любим герой. Много е забавен като седне да гледа филмче с Мики Маус. Отговаря на въпросите, където знае, а като не знае му се кара: "Това не го знам, бе!". А ние с баща му се заливаме от смях. Лошото е, че се научи да крещи и ме изкарва извън нерви като чуя: "Отууудъл" или "Миска муска Мики Маус" - идея си нямам как се пишат тия щуротии. Веселбата в нас настава като ревне Веселинка, а батко и се дере в другата стая (свързани са с плъзгаща врата, която не затваряме). Вашите деща крещят ли от кеф или като си играят? Не знам колко опита направих да обяснявам, че не е хубаво да се крещи (особено близо до бебето, че се стряска), но резултата е никакъв.
Миналата седмица се наложи да отида да го прибера от градината, че Косе се забави в болницата. Емо се зарадва като ни видя с беба и на всички побърза да се похвали, че това е неговата сестричка и как се казва. Учителките бяха изненадани, защото след толкова много провокации от тяхна страна са успели да го накарат да каже само Да или Не, а тогава Емо пое самоинициативата и сам заприказва. Като си тръгвахме Емо си прегърна учителката и я целуна, но "Довиждане" и каза като се обърна с гръб към нея - пак го удари на срам.

Беба ревна,  по-късно като кача снимки пак ще пиша.
Весел празник и много целувки за всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 613
  • София
Честит празник, мили мами!   Heart Eyes  Hug   bouquet  Hug  Heart Eyes

# 614
  • София
Честит празник, априлки. Heart Eyes
Ние днес сме в някакво непрекъснато движение цялото семейство , въпреки "прекрасното" време.
Довечера ще поизлезна с приятелки на китайски.Събота/неделя почти не сме мърдали, че и аз се заразих от децата с някаква невероятна хрема и вчера бях много зле. Мъжа ми и той прихвана и сега и 4мата точим сополи. Идилия.

Общи условия

Активация на акаунт