Април 2006

• 28 960
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Раче, страхотно! Явно Емо възприема сестра си много добре и с гордост, щом това го е накарало да проговори! Да го цункаш от мен и го похвали! Кажи му, че си много горда с него, че е говорил в градината!

# 616
  • София
Вени  Hug Хвалбите все още не стихват. А и той самият се радва, че е говорил с всички. Днес го пратих с зюмбюлчета за учителките. Подарил ги, но не посмял да каже толкова репетираното "Честит празник".
Ето обещаните снимки от Фашинга и на порасналата ми Веселинка.

# 617
  • София
Раче, разкошни са и двамата. да са ти живи и здрави.

# 618
Добро утро!
Раче, размазващи са просто, особенно на общите снимки! Да са ти много здрави!

# 619
Много са сладки, Раче!

Аз съм болна и хич не съм в настроение. Още повече че джипи-то ни трябва да ми изпише антибиотик за ушите и синузита, а разбирам, че са в стачка за неопределено време. Следобед ще звъня да я тормозя работи ли или не.

# 620
  • София
Супер са децата, Раче! Емо определено се кефи, че е батко!

Танче, Милен пътува за Берлин. имаш ли идея къде може да отиде да дамери разни неща с влака Томас, че щял да има само 2-3 часа свободни? интересуват ни релси да докупим!

# 621
Раче, снимките са наистина размазващи  Heart Eyes Браво на Емо, че се е разговорил!

Вени, най-сигурно е в магазините Тойс Ар Ас http://www.toysrus.de/markt-finder/   Peace  МайТойс имат нещо като магазин-аутлет в Берлин  http://www.mytoys.de/Berlin-Neukölln/Filialen/KID/de-mt.sv02.stores.90.01/  но не знам дали там ще намери. В петък бях в техен магазин но не съм обърнала изобщо внимание на Томас. Ако не му стига времето да отиде до тия магазини, да види в най-близкия универсален магазин Карщат http://www.karstadt.de/Berlin/filialfinder.jsp?bundesland=be&kid=684201 - те са навсякъде  Wink

# 622
  • София
Мерси, Танче, ще му предам!  Hug

# 623
Раче, много са ти сладки дечицата, пу-пу  Heart Eyes!

Вени, за Томасите, да внимава от коя серия купува. При нас се продават три вида и влакчетата и релсите не са съвместими между различните серии Peace.

# 624
  • София
Зарка, забелязахме вече! Имаме едни релси и съвсем друга големина Томаси!

# 625
Аз днес съм си вкъщи - имам остър синузит, пия антибиотик и ужасно ми се спи. След малко трябва да почвам да готвя, но не знам как ще събера сили  Crazy

# 626
Здравейте!

Раче, да са ти здрави дечицата, много сладки! Hug

Юлче, съчувствия, щом до АБ се е стигнало, значи сериозна работа.А пробвала ли си в по-ранен стадий Синупрет форте?
Хомеопатичен продукт специално за това, ние в нас много го ползваме.

Аз 8ми март не харесвам, не държа да ме поздравяват, но пък в нас 9ти март е празник, годишнина от сватбата и се фуквам, че ми направиха подарък кола Grinning

# 627
Не съм пробвала, но аз съм с бактерия и няма да мине без антибиотик. Пробвахме да се разминем само със спрей за нос, но не става - загнездила се е здраво и възпалението върви към ушите. Най-вероятно аз ще се окажа причината за честите зелени хреми и на децата.
Честита кола - похвали се де, каква е (и цвят също Simple Smile )

# 628
  • София
Ей, Фил, страхотен подарък.
И ние наскоро имахме годишнина, но аз бях толкова хремава, че едвам изкарах деня. все пак се почерпихме с кумувете в познатаото ви заведение "Ники" Mr. Green

Юлче, аз също страдам от синузит и сега при хремата започна да ме боли главата и синусите. знаеш какво е. и си купих от тези капки, които ги рекламират -Назодрен. Те са ужасно силни, оказа се, че не съм с толкова тежка хрема и не са ми необходими. а дадох за тях 35 лв. Ако искаш ще ти ги дам, само прати някой, само 2 пъти съм си пръснала и ще трябва д а ги хвърля.

# 629
Охо, Фил, честита годишнина и кола! Страхотен подарък! И ние имаме годишнина този месец, и РД имам 2 дни преди това, но моя миличкият си няма идея какво да ми подарява, то и аз не знам и не мога нищо да му подсказвам  Thinking

Юлче, съчувствам  Hug

Рени, как сте вие?

Общи условия

Активация на акаунт