Април 2006

• 28 960
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Рени, благодаря, но моята хрема също е слаба. МОже да се каже, че дишам перфектно даже. Запушени са каналчетата точно пред тъпанчетата. Глава не ме боли, но ми припуква зад веждите, като се обръщам нощем примерно.

# 631
Фил, честита ви годишнина, още много да отпразнувате и все такива подаръци да получаваш  Hug.

Раче, сладурковци големи са твойте деца  Heart Eyes. А Емчо колко е мил само. Моята Ема много рядко обръща внимание на Нора и то се изразява в това да мине покрай нея и да се изплези или да й издърпа нещо от ръцете, уж я пази да не го налапала  Confused. Онзи ден се разрева да съм я махнела в другата стая , защото я било гнус от нея  Close. Оказа се , че има малко пюре около устата  ooooh!.

Ема отново е вкъщи, миналата седмица изкара вируса с повръщането и висока температура, добре поне ,че за два дена мина. Но сега носът й тече неспиращо и ще я задържа и другата седмица. Нора и тя вдигна 39.6 , но и при нея мина за един ден. Абе , какво да ви разправям. Баща й, който не е привърженик на ДГ, сега само ми мърмори  Whistling.

Никой нищо не пише за Априлци, ще ходим или не?

# 632
Здравейте  Hug
Фил, страшен подарък, със здраве да си го ползвате. Честита годишнина   bouquet
Раче, много са сладки братче и сестриче. Емо е чудесен батко, ще видиш как ще се отпусне и ще започне да разговаря в градината.
Юлче, да се оправяш бързо, сигурно е адски неприятно  Tired
Тина, и на Ема бързо оздравяване, тя както винаги пуска страхотни коментари  Laughing
Аз до оня ден бях в сесия, учене и писане по нощите, през деня на работа...бях се видяла в чудо. Но свърши, взех всичко и съм доволна. Точно, когато трябваше да си почина и да отдъхна Яна се опъпчи с едни странни петна, като плюски. Още в неделя вечерта стана това, но на сутринта в понеделник нямаше нищо и си отиде на детска. Обаче вечерта като се върна пак се появиха и стана страшно - ръцете й посиняха и се надуха, краката също, не можеше да ходи, едно петна като избиха по цялото тяло... аз мислех, че е шарка, знам ли, тч не е карала до сега нищо, аз също като малка не съм, четох четох из нета, но най-накрая решихме да я заведем в Пирогов. Оказа се алергична реакция, биха й урбазон и си тръгнахме, уж да се лекуваме у дома, на диета и с противоалергичните капки. Вторник беше по дбре, но все още цялата беше на петна, милата писанка, мноо ми беше жал, а и тя още повече подклажда като все питаше "защо точно на мен ми се случват тия неща''... да ти се скъса сърцето. Сряда обаче решихме да я заведем при личната, за всеки случай и тя като я видя - веднага в болица. Сега сме в Токуда, добре че успяхме да намерим място тук, не ми се мисли по другите болници какво е. Наблюдават я, слагат урбазон на определено време, тя иска да си маха абоката от ръката и все спорим... Но пък детското отделение естрахотно, цялото в рисунки, има си детски кът с играчки всички са много мили. Верно повечко за плащаш  за отделната стая, но майната им  на парите. После като се изчисти, ще и правим вече теста за алергии. И така с нас.
Станала съм в 5.30, и не ме свърта на едно място Crazy  Хубав ден засега от нас, момичета  Hug

# 633
Добро утро! Grinning

Честито на всички празнували напоследък!  bouquet

Бързо възстановяване на болните! Hug

Фили, честита придобивка! Леко и безаварийно! Peace

Раче, големи сте сладури - ти също, много си свежа! Hug

Мицке, браво за изпитите! Peace

При нас почти нищо ново.
В понеделник беше празникът на Вили в ДГ - много мило беше и неразреваващо.  Blush
Помня, че на първия празник на Пепи си поревах, но може и да съм попретръпнала вече...
Времето просто ме влудява! Close
Искам пролет!!!

# 634
Добро утро!

Нуниии, прегръдки и за двечките ви Hug
Тези алергии са толкова модерни напоследък, дано разберете какво е провокирало такава реакция.
И повече никакви болници! Crossing Arms Heart Eyes

Вашите деца, ъъъ...ударил ли ги е сякаш хормон?
Пресил чезне по едно момиченце от неговата група, дори за 8ми март купувахме кокиченца Crazy
Твърди , че все пак нямало да се женят, само щели да живеят заедно Shocked
Раничко ми идват тия емоции.

Юлче, колата е едно 4 годишно Рено, синичко Simple Smile

# 635
О леле, Нунка, милото писанче  Sad  Дано скоро се оправи. А на теб шапка ти свалям за изпитите. Как успяваш, евала, на дали аз бих могла с работа и дете да взема и изпити  Crazy

Милена не я е ударила хормона, тя е на принципа че момчетата са тъпи  Laughing Тя страда по-скоро от бяс  Close

Тина, много се смях на коментарите на Ема  Joy

Бързо оздравяване на всички  Hug И Милена си е вкъщи с хрема и кашлица, аман от това време (температурите едвам са над нулата през деня, и все още имаме сняг  Tired), а пък и в ДГ имат въшки, та не бързам да я заведа  Whistling

# 636
Ох Нуни, горкото Писанче Sad Hug.Дано по-скоро се оправите и разберете какво провокира алергиите и Praynig.
А за ученето, работетенето и дете- ти си най-универсалния войник, адмирации bowuu.
Фил, честита ви годишнина  bouquet, честито ти и возило, да си я караш с кеф и безаварийно, да  посетите чудни местенца Heart Eyes.
Утрепа ми с хормоните не Пресил hahaha, преставих си те като любяща свекърва, която купува цветя на снаАта Joy.
Енви, и ние чакаме с нетърпение пролетта, да не кажа и лятото, т.к. ни е налегнала яка депресия и в комбинация със служебните ми неприятности и грижи Confused...да не ви казвам Денката как е застягал багажа обратно към София  ooooh!
Юл и него не го пере хормона , но пък също страда от бяс и ужасен инат Twisted Evil. Дори мисля да го изпратя на майка за 2 седмици предвеликденско, т.к. си трошим взаимно нервите и не ми се ще да си дообтягаме отношенията, всяка вечер разправии, не слуша, прави на инат, реве за всичко Crazy...А в градината кротушан - надпреварват се да ми го хвалят Simple Smile. Явно ние грешим нейде Confused.
Татянка, Тина, бързо да се оправят сладуранките ви Hug.
Раче, имаш си 2 страхотни слънчица, нека Емо е все такъв мил и любвеобвилен по отношение на Веселинка. С проблемите с неговоренето, ще се справите, сигурна съм Peace.
Рени, Юлче и вие да преборвате бацилите Peace

# 637
  • София
Ех, пак много болни Cry
И ние се вписахме в тея редици. Цяла нощ Валката е повръщал, а от сутринта и разстройство Sick Сега вече изглежда по-добре, даже почна да похапва, ама ще си постои малко на диета вкъщи.

Нуни, много мъчно ми стана за Писанка. Дано бързо го преодолее и да не се повтаря! Hug

Фил, честито ти возило! Брех, какъв мъж си имаш - не само, че не е забралил за годишнината, а и такъв подарък...

Раче, големи са ти сладури!  Heart Eyes Да ги нацелуваш по сладките бузи!

Вальо не са го удряли хормони, по-скоро се държи като типичен мъж. Има си една приятелка, която от година насам го информира, че тя е принцесата, а той е принца и ще се оженят, а той все се криеше и казваше, че не иска. Ама веднъж като ги взимахме от градината и Валска сърдит и не й говори, пък то се оказа, че някакъв Гошко й бил предложил да са гаджета и тя се съгласила. Та една ревност, едно чудо... И от тогава вече не се дърпа; пак не е ентусиазиран, ама се е примирил и си знае, че ще се жени за Илванка. Mr. Green

И аз вече искам пролет, ама ако може да изчака още 3 дена, че утре заминаваме за Семково да покараме малко ски Crazy

# 638
Вальо не са го удряли хормони, по-скоро се държи като типичен мъж. Има си една приятелка, която от година насам го информира, че тя е принцесата, а той е принца и ще се оженят, а той все се криеше и казваше, че не иска. Ама веднъж като ги взимахме от градината и Валска сърдит и не й говори, пък то се оказа, че някакъв Гошко й бил предложил да са гаджета и тя се съгласила. Та една ревност, едно чудо... И от тогава вече не се дърпа; пак не е ентусиазиран, ама се е примирил и си знае, че ще се жени за Илванка. Mr. Green

Ох тоз Вальок Joy hahaha
Приятна ски-почивчица Hug.

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 16:33 от ~ВАНЯ~

# 639
  • Sofia
Здравейте и от мен! Успявам да намеря малко време да попиша, докато малкия шеф не ме изгони от мястото.
Нуни, бързо да се оправя малката кукла. Hug
Ренка, като се постопли времето ще ви звъннем, за да отидем заедно ако искате до Кремиковския манастир. Приятно каране на ски и хубаво да си починете.
Раче,разплакаха ме твоите сладури, разкошни са. Hug
Ивайло беше влюбен миналия месец в една мацка Никол - все за нея говореше, докато един ден дойде и заяви, че вече не му е приятелка, защото е дала някаква играчка на друго момче. Simple Smile
Но да го похваля - днес са го избрали да открива другия месец пролетното тържество в градината и ни дадоха днес текстчетата, които трябва да учи - артистично било човечето.
Питам го днес какво бебе иска - той каза сестричка, за да я гушка и да я храни, и щяла да се казва Солетка.  Laughing
Това е от мен, бързо оздравяване на болничките пожелавам.

# 640
Питам го днес какво бебе иска - той каза сестричка, за да я гушка и да я храни, и щяла да се казва Солетка.  Laughing
Joy  Joy

# 641
Добро утро  Hug
Фил, Яна я перкат хормоните от известно време. При нея проблемът е, че е влюбена в братовчед си  Laughing Предлага му да станат любовници, да се женят, разказва как си имала един принц в Осло и го чака да се върне... Другото смешно е, че все ни моли да й купим сутиен, за да ходи през лятото по къса пола и по сутиен по улиците, не искам да мисля какво ни чака  Laughing
Иначе тя е по-добре. Обривът понамаля, вчера й вливаха глюкоза, защото отказва да яде, омръзна й само солети, бисквити и сухари. Очакване утре да ни изпишат, дано защото баща й има рожден ден в неделя, иска ми се да сме си тримата заедно.
Роси, много е мил Иво с неговата Солетка  Heart Eyes
Болните да оздравяват  Hug
Ренка, хубаво изкарване  Grinning

# 642
Grinning

И аз се чудя, какво ни чака с тез дребните...
Днес Велина поръчва на брат си, да изпрати целувки от нея на приятелите му - който му бил приятел да го целувал, който не му е не. Той естествено я отряза, но тя пак настояваше и това беше разправията им до у-ще.
Това по повод на туй, че в детската им стая има една снимка на футболния отбор на Пепи и тя я гледаше сутринта, а на РД му ден като се събраха 5-6 момчета - тя ходеше да им досажда, залепяше се да играе ту с единия, ту с другия, те пък се оплакваха, че им пречела, после тя разправяше, че в крайна сметка едно от момчетата й бил приятел, естествено този който най-дълго я изтърпя...
Иначе си има гадже в ДГ, мда.
Такива ми ти работи!

Спорен и по възможност слънчев петък, дами!
 Hug

# 643
Добрютро!

Мицка, радвам се, че Писанка е по-добре!
Имах една приятелка с уртикария от лекарства за бронхопневмония - диетата й беше хляб, червени печени чушки, ябълков сок и картофи в продължение на месец  Crazy При вас установи ли се причината?

Иво е тоооооолкова далече от гаджета, приятелки и женене, че по-далече не би могъл да бъде. МОже би една от причините е, че момичетата в групата му са с по една глава по-високи от него и му внушават респект, знам ли. Иначе той се адаптира прекрасно във втора група, има си приятелчета, чувства се добре и ходи с радост на градина. Аз съм очарована от учителките и мисля, че бързата му адаптация се дължи изцяло на тях.

# 644
  • 2 етажа над тавана
Привет, мацки

Аз се разписвам набързо, че отивам и аз болно дете да гледам. Tired

Нуни, много ми стана мъчно за Писанчето, но се радвам че се подобрява - дано могат да ви кажат и на какво се дължи алергията Hug

Емо и Веселинка са такив асладури, Раче - да ги нацелуваш и двамата по бузките Heart Eyes

Всички болни да ги преборват вече тия болести, че то аман - не беше зима, не бяха болести, не беше чудо Close

Моя бременски мозък тотално е изфирясал и изобщо не помня какво щях да пиша. Освен многото работа в офиса, това е другата причина да не пиша много-много напоследък. Но съм добре иначе, другата седмица съм на преглед, дано не ми се кара пак доки, че съм качила повечко килца Crazy

Отивам да правя чай с мед и да боря Чудовището да й сложа капки в носа Tired

Лек ден и да се оправя вече и времето и болничките Hug

Общи условия

Активация на акаунт