Април 2006

• 28 971
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Добро утро!
Много работа имам тия дни и затова само, ако се сетя ви чета!
На болничките да оздравяват пожелавам!
За хормони - то е нормално. В книгата как се възпитават момчета пише, че към 4 години тестостерона рязко скача и затова децата ставали палави. Може и затова да има и интерес към другия пол!

# 646
  • Русе
Привет и от мен!

Раче, страхотни са двамцата - такава мила картинка! Heart Eyes

Фил, честита годишнина на патерица и честито возило!  bouquet С кеф да си бръмчиш насам-натам!

И Диди вчера я събори нещо - обадиха ми се от градината да я прибера, че повърнала  Sick, била е 3-тата за деня. Децата са наполовина и разбрах, че е някакъв еднодневен вирус с повръщане и болки в стомаха. Днес е добре, дано се разминем с други екстри. Praynig

Юлче, съчувствам за гадния синузит. Tired А, Синупрет Форте не можах да намеря декември месец, нямало по складовете (поне в Русе, де). Thinking

Нуни, браво за изпитите и дано всичко е наред с Писанката вече! Hug

Моите не ги тресе хормон особено. Имам си "снаха" и "зет", ама по-скоро информативно. (сега като прочетох Вени какво е писала, вярно, че Преслав се гаджосваше на 4-5 години, вече му мина  hahaha) По-притеснително беше да им обясняваме на 2-3 пъти защо не могат да се оженят един за друг. Crazy

Роси, кога ще се разбере Солетка ли чакаме или Солетко? Laughing
Бабълче, а вие?

# 647
Добро утро!

Вени, значи все пак има обяснение Simple SmileАз литература по въпроса не съм чела, но май ще трябва, Преско е тестостеронен от сега ooooh!
Все пак е роден в един ден с Казанова Mr. Green

Нунка, дано ви изпишат преди празника на Марин и да сте си всички вкъщи Hug

Иленко, понякога Синупрет-а за деца и възрастни е на отказ, да.Но го зареждат сравнително бързо.
Скоро и Осцилококцинум нямаше.

# 648
  • 2 етажа над тавана

Аз като казвам, че мозъкът ми е изфирясал ooooh!

Нали обещах да информирам като разберем какъв ще е полът, а ето че пак съм забравила Whistling

Момче ще е или поне по последни данни. Вероятноста да има грешка е малка според мен, като се има предвид стърчещите доказателства. Маги е повече от доволна от факта, че докторката е сменила сестричката с братче, но не съм убедена че братчето ще е доволно с такава щурава кака - все имам леки надежди да се поукроти малко Маги покрай бебето, но не разчитам особено на това Tired

# 649
Бъбъл,
стига си се обвинявала!  Hug
Каза, че ще е момче, ама Ильенка рядко ни навестява! Mr. Green

# 650
  • Русе
 Joy, може, може, то и аз съм се сдухала в последно време. Crazy Помня, че коментирахме колко са палави момчетата покрай Бабълка - с палавата й маймунка, и какво й се пише ако е мъжко, ама съм забравила сигурно ли беше за пола... Embarassed

10х, Фил!  Hug Значи да проверя пак за Синупрет.

# 651
 Laughing Ааа Бабълка, знаем за момчето, знаем  Hug

Ние оставаме още, появиха се нови пъпки  Sad много ми стана криво, Тук има майки, които по цял ден плачат и носят бебетата си на ръце, доста е депресиращо  Confused, а Яна ходи по лекарите само и ги пита дали дават кюфтета и пържоли. 

# 652
 Confusedнуни, няма ли яснота от какво се появяват?Пфу, гадна година Sad

# 653
Милото Писанче  Sad 

И на Милена кожата й е много зле тази седмица, май АДто се е върнало, след 2 години  Confused

Вместо Синупрет форте, вижте дали има Геломиртол (Gelomyrtol), то е подобно, но не знам дали го има в БГ  Embarassed

# 654
Танче, това го знам като наименование, днес мога да погледна в някоя аптека има ли го  Peace

# 655
  • София
Нещо всички сдадохме багажа на края на зимата.ще ни мине. Wink

Нуни, бързо оздравяване на Писанка. Моята кръщелница  периодично има такива алергични проблеми. Много е трудно д а установят от какво е. едната версия беше, че е от някоя от съставките в кока-колата или фантата. така,че все пак не и давай газирано ако пие. Соня не близва газирано.

Соня за сега няма любовни трепети. по едно време страдаше по един Давид от нейната група, че не искал да си играе с нея, но сега пак играят заедно и все за него говори.

# 656
  • 2 етажа над тавана
Вие пък - тъгували децата ви , че някой не иска да си играе с тях. Мойта мома ни затапи с "А пък Ицо не ми харесва новите гащи!" Mr. Green
Баща й от сега се хваща за главата.
Тя от малка налита да прегръща и целува де що мъжко види, особено ако е някой батко. Затова и сина на една колежка  в момента първокласник, бяга и се крие от Маги, щото тя такъв тормоз му приложи още като беше на 2 и половина, че той милия още го помни./Маги беше на 2 и половина, не баткото - да уточня, че май малко объркано го написах/

# 657
Нуни, прегръдки за Писанчето  Hug, дано се разбере какво е провокирало тази алергия.

Ема е с гадже от лятото. Ще се видят чак това лято , а тя не спира да говори за него, а мен ми е кофти , защото най-вероятно той няма да и обърне никакво внимание повече, вече е първокласник и едва ли ще се вълнува от Ема. Та ще видим дали ще преживее първото си любовно разочарование. Баща й се успокоява , че поне е моногамна  Simple Smile.

Роси, много се смях за Солетка  hahaha.

# 658
  • София
Матей споменава една Ивана, ама..съвсем бегло. Като ходихме при Оливинов едно момиченце го попита как се казва и той като се скри в палтото ми, не мръдна, докато момиченцето не си отиде. Голем срам, големо нещо!

# 659
Оле, Нуни, кофти работа. Дано скоро се измъкнете от там Hug Пък с изпитите как успяваш сега не те знам, явно си супер мама Mr. Green

Снега и болестите таз година нямат край, дано всички се оправяте бързо и да е за последно. Трябва да се запролетява вече и да спрат тези кашлици и сополи.
Аз пак нямам време да вляза в нета, сега като се добрах и докато ми зареди форума от незнам кой си път и ми се изчерпа търпението.

Общи условия

Активация на акаунт