Април 2006

• 28 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте Hug

Вси4ки болни да се оправят бързо Heart Eyes

Иленка в петъка миналия и Теди беше от тия болни - до 10ч. повърна 4 пъти и го боля корем4е, заспа за 2 часа и после беше отпаднал.

Чудя се кога ще ходя на работа и да не отсъствам - т.е.пълен месец да изкарам  ooooh!

Нуни целувки от нас  bouquet Много е изнервящо и мъ4ително.... тя е голяма ве4е - кръвния тест ще покаже към какво има повишена чуствителност. Направете и поне да се знае хич не отлагайте - никой ли не го предложи вместо да я кара на вода.
Като се сетя как се дрогираше Теди с 3 вида хап4ета,сиропи, инхалатори..... кошмар не ми се мисли, 4е и в болница ... Диета трябва.
А после аз пак да си кажа - хомеопат  Peace

Вени* като ми се скрие отзад и полудявам - смеех се на приятелката ми преди 4е нейния е мамино син4е.... Joy на ти сега връща ми се тъпкано.

Хайде лека нощ на вси4ки Hug

ЧРД на Рая да е много здрава и да продължава да радва мама и татко!!!

# 661
  • софия
Здравейте момичета

бързам да ви почерпя за порасналото ми момиче

...... и да открия сезона на рожденните дни  Laughing

# 662
  • 2 етажа над тавана
Честит рожден ден на Раичка!
Да е здрава, весела, засмяна, да е радост голяма за тати и мама!!!

Жени, честит празник, мила, на цялото ви семейство!

# 663
  • София
Лелеее, признавам, че рождения ден на Рая ме изненада.
Да е жива и здрава, много умна и разумна. Весел празник!

Започна се... bdbaloni

# 664
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА РАИЧКА Hug Hug Hug
Да си здравичка, щастлива и много усмихната!!!

Нас все пак ни изписват днес Grinning Няма обриви, затихнало е положението.  Hug После ще пиша пак.

# 665
Здравейте!

Честит рожден ден на Рая!  bouquetДа е здрава и умна!

Нуни, много се радвам, че ще сте си вкъщи днес Hug Heart Eyes

# 666
  • София
Честит Рожден Ден на нежната Рая! Пожелаваме и весел празник с много подаръци и целувки. Бъди здрава, весела и усмихната!  Heart Eyes

Честит празник, мила Жени! Много да ви радва порасналата ви сладурка!  bouquet

Фил, добре завърнала се в априлската ни дружина.  Hug

Бабълче, честит син щъркел, мила! Пожелавам ти Магинце да се кротне като дойде юнака, че с 2 зверчета е доста трудно. Предполагам, че вече сте в предпразнична треска за РД на бъдещата кака.
Роси, не помня дали ти честитих щъркела  Blush. Много се радвам за теб и ти желая от сърце лека бременност и сладко бебче на финала! Hug Hug Hug

На всички болнички изпращаме много прегръдки и пожелания за бързо възстановяване.  Hug Praynig Hug

Относно хормоните - все още Емо не ме е ощастливил с кандидат снаха, НО... Братовчедката му - кака Ники, страда от липса на гадже и тъй като не одобрила момченцата от нейната градина реши, че Емо трябва да и стане гадже. Дори се обади по телефона да му предложи Mr. Green . Сега няма търпение да отидем към Варна, за да можела да се похвали на всички с гаджето си...

Ние от 1 до 12 април ще сме си по родните места, за да запознаем беба с многото роднини. Там ще отпразнуваме порастването на батко Емо, че в последните 2 години роднините бяха далече от тоя празник.

Остана ли Марагидик за Пленума или ще се избира друго място? Като дати какво последно решихме (че пустият ми акъл напоследък хич не мога да го събера...), за да видим дали хотела ще има достатъчно свободни стаи?

Времето бързо минава и трябва да се организираме вече. Предлагам да започнем да се броим, за да имаме представа колко семейства ще сме:

1. Раче, Косе, Емо, Веси

Днес бяхме в зоопарка и от многото ходене сега съм с мускулна треска и гърба ме боли, че през почти цялата разходка разнасях Веселинка в слинг. След толкова гадни дни, в които правех кратки разходки до пазара и обратно и то от време на време, днешните няколко часа ми се видяха като цял уикенд Simple Smile

Оставям ви, че певицата се събуди и запя...

# 667
Честит 4-ти Рожден Ден на Рая и от нас! Hug
Да е много радостно, щастливо, добро и здраво дете!
Жени, честит празник, мила!

След три седмици отново си имаме Дидо:) Майка ми го гледа, гледа, а ние по едно време забравихме, че имаме по-малко дете. Сега е вкъщи, не иска да заспи и се мята в леглото, мрънка... Обаче е започнал да ходи супер стабилно, кляка, става, носи разни играчки из къщата, с Тони се глезотят и никой не слуша. Crazy Тези дни ще го снимам да видите колко е пораснал:)

Нуни, дано на Писанка й минава, че утре да си празнувате тримката! А пържолите, и те ли са забранени? Wink Милата, сигурно й е писнало на солети да кара, а ако погледнете в тях какво има, май не са от най-диетичните. Thinking /но аз да подтвърдя кандидатурата ни за зетьове все пак/

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 21:21 от Чаено момиче

# 668
  • София
Честит Рожден Ден на РАЯ!
Да стане чаровница и добричка като майка си!

Жени   Hug Hug Hug

# 669
Честит Рожден Ден на порасналата Рая!  Hug Да расте здрава, щастлива и добричка!

Нуни, радвам се, че Писанка е добре вече.

За хормоните - Мимата определено е назад с материала в това отношение като гледам вашите какви ги говорят  Mr. Green.

При нас вали ужасен дъжд и покрива ни протече  Close.

# 670
  • София
Ей, Нун, сега изчетох какво ви се е случило - радвам се, че вече сте си вкъщи. Поздрави на рожденника ви! Какви противоалергични капки ви изписаха?

При нас - ново 20 - оплакват ми се в ДГ, че Станимир е много палав - разваля игрите на децата, събаря им строежите, побутва ги, пощипва ги така леко и баламската. Казват - не е агресивен обаче ги прави диви и щастливи, като се засилел в някаква количка по балатума и право през игрите на децата. Госпожите го наказват, прибират му любимата количка, но засега без мн ефект - да сме му говорели вкъщи. Аз и по тежки мерки мога да взема, но ги обмислям и отварям някоя и друга книжка, чудя се такъв класически казус как може да затрудни хора учили някаква психология. Ок да го накажат, но явно това им е единствения метод. Чудя се защо нямат някакви ангажиращи дейности като гледане на цветя и други растения, правене на някаква украса и тн Танче, при вас сигурно има такива работи?

# 671
Момичета, почерпете се за здравето на моя рожденик, които чуква днес цели 30 години  Grinning

Данче, Стаско и палав - много несъвместимо ми звучи. Не ми се струва нещо сериозно, че чак да го наказват, просто се забавлява детето... аз не бих се притеснила.
А на Яна й предписаха сироп Кларитин и да продължаваме още няколко дена с урбазона на хапчета. Строга диета спазва, това е най-трудната част, много ми е трудно да мисля какво да яде, тя се сърди. Но ще избутаме още 2-3 седмици, после тръгваме на изследвания. Нас в крайна сметка ни изписаха, защото бяхме най-лекия случай в отделението, което се пукаше по шевовете. В петък вечерта имаше опашка за приемане, има бум на вирусна пневмония и беше ужасно. Та трябваше да освободим място за по-тежките случаи. Абе...да не се налага на никой, много е неприятно.  Hug

# 672
  • София
Честит рожден ден на малката фея Рая! Жени, да ви е здрава и все така чаровна! Heart Eyes

Нуни, честит ви рожденник! Да ви слуша и да ви обича много, а и вие него! И много гушки за малкото Писанче! Hug

Ние преди малко се върнахме от Семково. Изкарахме страхотно, особено малчо. Кофти беше, че успя и нас да ни тръшне гадния вирус - вчера мен, а сега и Пепи се разповръща. Добре, че минава бързо.
Уф, умирам за сън, а трябва да чакам пералнята, че за 3 дни Вальока успя да измърля и намокри всички си дрехи Tired

# 673
  • София
Добро утро!

Жени, честита ти рожденничка, да ти е жива и здрава!

За пленума Рачето е споменала и после тишийна - няма ли желаещи? Аз последно мисля, че остана Марагидик, ама..?!

# 674
Честит отминал празник на Рая! Да е здрава, обичана, щастлива! Жени, поздрави на цялото семейство!
Нуни, честит ти рожденник. Чета за премеждията ви, дано Янчето вече е добре, да откриете какво го причинява и детето да може да си хапва любимите кюфтета. Нали ще ни държиш в течение.
Всички други болнички също бързо да се оправят.
За пленума, аз не съм сигурна, въртят ми се някакви други идеи за май месец, че една любима група ще има концерт в Атина и се чудя дали да не си подаря един концерт за рождения ден.
Относно любовните преживявания на Симона, не знам какво да кажа. Вълнува се като гледа някое детско където накрая принца и принцесата се целуват и заживяват щастливо, но все още не е влезнала според мен във фазата "Искам да се оженя за ..." (татко примерно, нали момиченцата преминават през нея).

Общи условия

Активация на акаунт