Април 2006

• 28 951
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • София

1. Раче, Косе, Емо, Веси
2. Ренката + В + П

Тоз път организацията  ни е H2O (гола вода) Дайте да действаме, и 5 семейства да се съберем, пак е нещо. Но колкото повече, толкова повече...  Wink

# 676
  • София
1. Раче, Косе, Емо, Веси
2. Ренката + В + П
3. Вени+М+Л

# 677
Аз за пленума пасувам, по обясними причини Mr. Green

# 678
  • 2 етажа над тавана
Тююююю, Деската пък ми взела думите от клавиатурата Laughing Wink

# 679
и аз пасувам. След вчерачната ми справка към НОЙ е мноооого под въпрос кога пак ще стъпя на българска земя  Rolling Eyes

# 680
Привет!
А с кои от вас ще се видим на 22-23 юни по концертите  Mr. Green

# 681
  • София
Привет!

С Косе - по обясними причини няма как да отидем цялото семейство, а някой трябва да гледа зверчетата и на мен се падна късата клечка.

# 682
Привет!

Хайде сега по концертите, не може ли и преди/след концертите Mr. Green Ако трябва аз ще организирам концерт де, ама не съм сигурна, че ще останете за него Mr. Green

# 683
1. Раче, Косе, Емо, Веси
2. Ренката + В + П
3. Вени+М+Л
4. Тина + В + Е + Н

Дано се посъберем, много съм се навила, особено след като миналата година пропуснахме.

При нас положението със сополите става още по-зле, какво е това чудо  #Crazy. Днес купих помпата за нос, която е за прахосмукачка , наистина е супер, да видим. Лошото е , че ЕМа пищи щом започна да я включвам, много страшно и се струва. Нора днес пак с температура, това дете от есента му е трето боледуване, нищо не я пази. Май и зъбите и започнаха, да не ви разправям колко хартия изяде това дете. Просто с Ема съм имала невероятен късмет , че нищо не лапаше. Крепи ме надеждата , че докато тръгне на ДГ ще е с изграден имунитет, поне се надявам. И ние с баща им подсмърчаме.

# 684
  • София
И ние сме "за" Пленума (на предишното разписване просто забравих да си кажа).
Привет!

ОКОЛО концертите - с нас! Дес и Ел ги слагаме да барикадират входовете и ще те хванееем

# 685
  • София
Добро утро!
Танче, какво за НОИ?

# 686
Добро утро!
Танче, какво за НОИ?

Изведнъж ме вкараха в системата и смятат че йм дължа осигуровки от 2000 година та до днес  Crazy

# 687
Добро утро!
Танче, какво за НОИ?

Изведнъж ме вкараха в системата и смятат че йм дължа осигуровки от 2000 година та до днес  Crazy

Ама ти Бг гражданка ли си??? Груба грешка!
По принцип като човек, който пребивава извън Бг повече от половин година за всяка година от 2000 до сега и имаш здравна осигуровка в съответната държава, не дължиш осигуровки. Само че има няколко проблема - 1. не съм сигурна дали това важи за всичките 10 години или е само от определена година нататък, а останалото се дължи със задна дата и 2. трябва да дойдеш тук, да посетиш ЗК и да докажеш с паспорта си, че действително всяка година си била за повече от половин година извън Бг. Това ще ти отнеме доста време и нерви, защото ти ми изглеждаш специален случай, а при такива служителите обикновено не знаят закона, не могат да го тълкуват, даже и ако го знаят и си нямат идея кой от всички 1000000 формуляра се прилага в случая ти.

Извинявам се, че не звуча особено родолюбиво, но току що научих, че ако колата пропадне в някоя от гигантските дупки, които се нароиха с просто деление тази зима, не стига, че ще плащаме ремонт или евентуално нова кола, ами и ще ни съставят акт за ПТП, защото сами сме си виновни, че не сме гледали пътя и не сме заобикаляли дупките ooooh! Не ни се е случило, но като виждам състоянието на улиците, освен да се моля по-бързо да измислят надежден и удобен метод за телепортация, друго не ми остава. Следя дупките на булеварда до нас и с всеки ден стават все по-големи и зловещи. Някои вече не можем да ги надкрачим.

# 688
Юлче, да, груба грешка! То аз и нямам валиден паспорт вече 10тина години  Whistling  Оказа се че лица, които са с двойно гражданство, могат да се освободят ако не прекарват повече от 183 дни в годината в БГ - което важи за мен. Със справка от МВР мога да го докажа. Искат и документ, удостоверяващ получаването на другото гражданство - само че при мен другото гражданство е българското  Mr. Green  което получих преди 20тина години  Crazy Лошото е че ме чакат ходения по служби, безкрайно неприятен ангажимент. Е как да ми се ходи до БГ?  Rolling Eyes

# 689
  • София
Мда, подозирах такова нещо! Навсякъде пробойни в новата им система!

Общи условия

Активация на акаунт