1. Раче, Косе, Емо, Веси
2. Ренката + В + П
Тоз път организацията ни е H2O (гола вода) Дайте да действаме, и 5 семейства да се съберем, пак е нещо. Но колкото повече, толкова повече...

. Днес купих помпата за нос, която е за прахосмукачка , наистина е супер, да видим. Лошото е , че ЕМа пищи щом започна да я включвам, много страшно и се струва. Нора днес пак с температура, това дете от есента му е трето боледуване, нищо не я пази. Май и зъбите и започнаха, да не ви разправям колко хартия изяде това дете. Просто с Ема съм имала невероятен късмет , че нищо не лапаше. Крепи ме надеждата , че докато тръгне на ДГ ще е с изграден имунитет, поне се надявам. И ние с баща им подсмърчаме.
Не ни се е случило, но като виждам състоянието на улиците, освен да се моля по-бързо да измислят надежден и удобен метод за телепортация, друго не ми остава. Следя дупките на булеварда до нас и с всеки ден стават все по-големи и зловещи. Някои вече не можем да ги надкрачим.
Оказа се че лица, които са с двойно гражданство, могат да се освободят ако не прекарват повече от 183 дни в годината в БГ - което важи за мен. Със справка от МВР мога да го докажа. Искат и документ, удостоверяващ получаването на другото гражданство - само че при мен другото гражданство е българското
Лошото е че ме чакат ходения по служби, безкрайно неприятен ангажимент. Е как да ми се ходи до БГ?