Страхотна Диета,Страхотни Тела /Режим на доц.Байкова/ - 26

• 73 586
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Привет и от мен! Аз вече изтърпях първите си 2 хранения с кисело мляко и вече съм режимна! За обяд съм си стъкмила таратор с кис. краставички и 1 ч.л. зехтин... Надявам се на подкрепата ви!  baby_neutral Пожелавам Ни дисциплина и успех по пътя към по-лек живот  baby_neutral

# 106
Здравейте и аз съм тук девети ден справям се с малки прегрешения,хапвам лъжичка мед понякога и опитвам по хапка от туй-онуй.Спокоен и безапетитен ден ви желая Hug

# 107
  • София
Здравейте, Страхотни момичета ! Hug Heart Eyes

Вчера тъкмо да си пусна мнението и нещо ми изчезна форумчето newsm78
Та сега да се отчета за двата дни - вчера почти стриктен млечно-ябълков ден  Peace
Днес месо и зеле на обяд, това ще е и вечерята, а плода с чая за деня беше портокал, но имах преди обяд едно прегрешение към диетата, за което повода беше чудесен и нямаше как да откажа  Grinning

Кантара не показа никаква промяна и затова реших да го зарежа поне до края на седмицата, пък ще видиме  Mr. Green

Страхотна вечер на всички
  Heart Eyes Hug

# 108
Страхотни тук съм да  отбележа края на този безкраен   гладен         ден.Лека и не гладна от мен Hug

# 109
Добро утро Страхотни. Кантара при мен помръдна и вече съм 68.500. Продължавам с диетуването поне до края на месеца трябва да съм 65 но да не си поставям такива велики цели.
Приятен и минусов ден на всички.

# 110
  • BG
Добро утро и от мен!   bouquet

Да почерпя едно различно кафе:

Отчитам резултат от днес сутринта: 60,9кг. Днес отново съм на таратор.

Не се поддавайте на ужасния глад - мислете колко хубави и слаби ще бъдете след режимуването, и как ще се възхищават на новата ви фигура!  bowuu

Успешен минусов ден!   Hug

# 111
Stephy страхотно кафенце. Браво за резултата. Аз съм гладна като вълк но ще устискам до обяд.

# 112
  • BG
Мими, дръж се!  Hug Днес на какво си?

Адски ме боли глава - отивам да пия нещо ...  Confused

......... и да добавя, че имам невероятна мускулна треска от вчера. Sad

Последна редакция: ср, 03 фев 2010, 11:04 от Stephy

# 113
Ето ме и мен..първият ми ден с кисело мляко беше пълен провал... по едно време ми идеше да умра само от мисълта за кисело мляко.... и резултатът е провал още на първия ден - вечерях си като нормален човек и сутринта си хапнах бананче.. Много ме е срам. Днес съм обещала на мъжа да правя любимата ми супа... и вероятно от утре пак ще се мъча с това кисело мляко... но няма за кога да отлагам! Sad Успех на всички! Нека да сме слабички! Simple Smile

# 114
  • BG
Ето ме и мен..първият ми ден с кисело мляко беше пълен провал... по едно време ми идеше да умра само от мисълта за кисело мляко.... и резултатът е провал още на първия ден - вечерях си като нормален човек и сутринта си хапнах бананче.. Много ме е срам. Днес съм обещала на мъжа да правя любимата ми супа... и вероятно от утре пак ще се мъча с това кисело мляко... но няма за кога да отлагам! Sad Успех на всички! Нека да сме слабички! Simple Smile

Началото винаги е трудно, не се притеснявай!  Wink Само бих те посъветвала да не ядеш банани, не се препоръчват по време на режима.

За всички, на които има се яде, бих препоръчала да пият зелен чай, Булайф чай за отслабване или Инхуа. Те убиват апетита и помагат за отстраняване на токсините от организма.  Peace На мен, поне, ми помага пиенето на гореизброените видове чай.

# 115
Здравейте!Хареса ми тази диета,от няколко дни ге чета и реших да я пробвам,дано само не се откажа Sadкакто стана с предишната.
Вчера успешно изкарах първия ден.Днес е втория,препоръчайте меню за обяд.

# 116
Ехо ,страхотни как сте аз не се стърпях и сутринта се претеглих -2,500 Hug кг при това с леки прегрешения.днес съм на кисело мляко и краставици но много мие трудно седмица преди цикъл мие и съм позверяла от глад.Безапетитен на всички  Hug

# 117
 smile3511 smile3511 снощи големи прегрешения. Бях на рожден ден домакинята беше спретнала страхотна торта.
За сметка на това пък станах в 6.30 и прекарах 40 минути със Синди, която доста ме поизпоти.
Стефи, Кала, Лидето  ruporuu  ruporuu
Радост страхотен резултат  Peace Peace
Здравейте!Хареса ми тази диета,от няколко дни ге чета и реших да я пробвам,дано само не се откажа Sadкакто стана с предишната.
Вчера успешно изкарах първия ден.Днес е втория,препоръчайте меню за обяд.
welcome welcome welcome

# 118
Радост,това си е добър резултат.

# 119
Ей ме на и мен  Crazy цъфнала и вързала  Crazy

Радост, браво.... чудесен  резултат  bouquet  bouquet  bouquet

Ана74  Hug  Hug  Hug

Мими и нережимните, нЕам думи  Twisted Evil ,но гледайте да се стръпчите и без това после съжалявате и дори не се наслаждавате на храната  Twisted Evil

Страхотен ден Wink

Общи условия

Активация на акаунт